Water

Creëer een rustgevende sfeer in uw favoriete kamer met onze collectie canvasprints en schilderijen met water als thema. Water wordt al lang beschouwd als een bron van genezing en therLees meerapeutische eigenschappen. De traditionele Indiase en Chinese geneeskunde beweert dat het element water verantwoordelijk is voor het creëren van fysieke harmonie en evenwicht in het lichaam. Gebruik de heilzame krachten ervan door een watermotief te kiezen voor uw favoriete kamer. Met een reeks beschikbare kleuren en stijlen, zult u verwend worden met de keuze. Ga lekker liggen, sluit uw ogen en stel u voor dat u wegdrijft in een tropische zonsondergang, op het zachte geluid van brekende golven op een zanderige kust.....

Oh, wat houden we toch van een dagje aan zee

Wie houdt er niet van een dagje aan het strand? Creëer die vakantiestemming met een canvasafdruk met zeethema. Rollende golven en schuimende spray geven uw kamer een gevoel van beweging, terwijl een Hawaiiaanse baai omlijst door fluisterende kokospalmen een moment van pure rust brengt in uw dagelijkse routine. Of kies voor een paar schattige dolfijnen voor een leuke vibe om elke muur op te vrolijken, verkrijgbaar als schilderij of in fotovorm. De selectie van rotsachtige kustlijnen zal u helpen om uit te zenuwen wanneer u maar wilt, terwijl een van onze vuurtorenprints een elegante en on-trend nautische twist biedt om uw inrichting nieuw leven in te blazen. U zult bijna het zout kunnen proeven en de meeuwen horen!

Meren en rivieren

De vlakke rust van een meer op een zomerse avond, het wateroppervlak zo glad als een spiegel. Voeg daar een oranje zonsondergang aan toe, een schemering vol vuurvliegjes, of een stemmige avondlijke rukwind. Aan u de keuze! Voor een sfeer van totale ontspanning kiest u een van onze doeken met meren, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Uw woonkamer wordt een houten pier, uw sofa een oude ligstoel. Beleef het allemaal zonder een mug in zicht! Als u liever wat meer spanning wilt, dan is de selectie van watervalprints iets voor u. Bevroren in de tijd door de cameralens, kun je bijna het oorverdovende gebrul horen van het water dat over de rotsen stort. Uw zintuigen worden geprikkeld door de levendige beweging. Dit is de perfecte keuze voor iedereen die zijn vermoeide inrichting wil verfrissen.

Van het palet

Als u de voorkeur geeft aan een meer traditionele look, waarom kijkt u dan niet eens naar een aantal van onze schilderijen met water als thema? Deze variëren van impressionistisch tot Japans en vormen een kleurrijk middelpunt voor elke ruimte en zijn uniek in stijl. Deze traditionele kunstwerken zullen zeker de aandacht trekken van uw gasten en zullen uw kamers extra gewicht en individualiteit geven.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.