Water

789

motieven

Water

Creëer een rustgevende sfeer in uw favoriete kamer met onze collectie canvasprints en schilderijen met als thema water. Van water wordt al lang gedacht dat het genezende en therapeutiLees meersche eigenschappen bezit. De traditionele Indiase en Chinese geneeskunde beweert dat het element water verantwoordelijk is voor het creëren van fysieke harmonie en evenwicht in het lichaam. Gebruik de heilzame krachten ervan door een watermotief voor uw favoriete kamer te kiezen. Met dit assortiment aan beschikbare kleuren en stijlen wordt uw keuzemogelijkheid verwend. Ga achterover liggen, sluit uw ogen en stel u voor dat u wegdrijft in een tropische zonsondergang met op de achtergrond het zachte geluid van de golven die breken op een zanderige kust .....

Oh, wat we houden we er toch van om aan de kust te zijn

Wie houdt er niet van een dag aan het strand? Herschep die vakantiesfeer met een canvasprint met een zee-thema. Rollende golven en overwaaiend schuim voegen een gevoel van beweging toe aan uw kamer, waarbij een Hawaiiaanse baai omlijst door fluisterende kokospalmen een moment van pure rust in uw dagelijkse routine brengt. Als alternatief kunt u kiezen voor een aantal schattige dolfijnen om de leuke sfeer aan uw wanden op te fleuren, naar keuze verkrijgbaar als schilderij of in de vorm van een foto. De selectie rotsachtige kusten helpt u om Zen te wezen wanneer u maar wilt, terwijl één van onze vuurtoren prints een elegante en nautische trend biedt om uw interieur weer wakker te schudden. U kunt het zout bijna proeven en de meeuwen horen!

Meren en Rivieren

Het vlakke water van een meer op een zomeravond, het oppervlakte van het water zo glad als een spiegel. Voeg hierbij een oranje zonsondergang, een schemering vol met vuurvliegjes, of een sombere bui in de avond. Het is uw keuze! Kies voor een sfeer van totale ontspanning een van onze doeken met een afbeelding van een meer, verkrijgbaar in diverse kleuren. Uw woonkamer verandert in een houten steiger, uw bank in een oude ligstoel. Beleef het allemaal zonder dat er een mug in zicht is! Als u liever wat opwindenders ziet, is de selectie met watervallen prints misschien meer in uw straatje. In de tijd bevroren door de lens van de camera, kunt u het oorverdovende gebrul van het water dat zich over de rotsen stort bijna horen. Dit schudt uw zintuigen wakker door de levendige beweging, dit is de perfecte keuze voor een ieder die van zijn vermoeide decor af wil.

Van het palet

Als u van een meer traditionele look houdt, waarom dan niet een kijkje nemen bij enkele van onze schilderijen met als thema water? Variërend van impressionistisch naar Japans, bieden ze een kleurrijk centraal punt voor elke ruimte en zijn gelijk ook uniek in hun stijl. Zeker om de aandacht te trekken van uw gasten, zullen deze traditionele kunstwerken gegarandeerd aan de serieusheid en individualiteit van uw kamer bijdragen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.