Regen

Regen is waarschijnlijk het enige weerfenomeen dat het meeste sentimentele gevoel bij de mens naar boven brengt. Een koude, bewolkte dag met een beetje motregen buiten kan herinneringLees meeren oproepen aan intimiteit en saamhorigheid. Terwijl een complete stortbui het slechtste in sommige manisch depressieve persoonlijkheden naar boven kan brengen. Photowall zet zijn hoed af voor deze bijzondere weersverschijnselen in zijn mooie collectie van regen canvas prints. Deze boeiende beelden in uw huis kunnen u doen terugdenken aan vervlogen tijden en alle herinneringen die daarmee gepaard gaan. Het staren naar deze afdrukken op regencanvas kan ook uw zorgen en hoofdpijn wegnemen en u een gevoel van kalmte en rust geven in het comfort van uw eigen huis. Deze regencanvasprints zijn verkrijgbaar in een bijna eindeloze selectie kleuren en ontwerpen waaruit de nadenkende stadsbewoner kan kiezen. Verzamel uw familie en vrienden rond deze regencanvasprints en zie hoe uw zorgen allemaal wegvallen. Ze kunnen ook een leuke en ontspannende verschijning zijn in de kamers en speelruimten van uw kinderen. Welk kind houdt er niet van om te spetteren en te spelen in de regen? Laat deze geweldige regen canvas prints vandaag nog in uw huis.

Druipend in de regen canvas afdrukken

Of het nu in liedjes, kunst of literatuur is, het natuurverschijnsel regen is al sinds mensenheugenis vereeuwigd. Dichters, minstrelen en schrijvers hebben het tot het middelpunt van verschillende van hun artistieke inspanningen gemaakt. Regen straalt een zekere romantiek en zoete melancholie uit in zijn aanblik, dat mensen niet anders kunnen dan erdoor gecharmeerd raken. Het is bijna grappig te beseffen dat de mens op zo'n krachtige manier reageert op een eenvoudige neerslag. Photowall brengt hulde aan een van de meest hartverwarmende natuurfenomenen in "Definitive Tropical", en "If I Have To Go-zwart-wit" in haar prachtige collectie van regen canvas prints. De eerste genoemde afbeelding toont een tropische moesson in een bos of woud. Het tweede beeld toont een man die midden in een stortbui de straat oversteekt. Een eenvoudig beeld, dat geef ik toe, maar een dat een vreemd, diepgeworteld gevoel van loslaten oproept bij iedereen die het aanschouwt. Met deze prints op regencanvas kunt u peinzend zijn en uw gedachten de vrije loop laten op momenten die zowel bitterzoet als onvergetelijk zijn. Laat uw emoties voor deze ene keer de overhand nemen en koester u in de kleurrijke herinneringen die deze regen op canvas teweegbrengt.

Douche in de regen canvas afdrukken

Water van de aarde wordt opgenomen in de atmosfeer door verdamping. Het verandert dan in een neerslag genaamd wolken in de stratosfeer, waar, als het zwaar genoeg wordt, het weer in water verandert en als regen op de aarde valt. Een vrij eenvoudige wetenschappelijke verklaring, niet? En toch vertelt ze ons niet eens waarom zo'n rudimentair natuurverschijnsel zoveel emotionele invloed heeft op een volwassen mens. Photowall laat u toe te geven aan uw sentimentaliteit in "Skyfall", "Storm in the City", en "Trein in de regen" in zijn brede waaier van regen canvas afdrukken. Het beeld van een trein die midden in een stortbui op het spoor staat, klaar om te vertrekken, raakt zo'n sterke snaar van verlies bij iedereen die het aanschouwt, dat men zichzelf nauwelijks kan bedwingen voordat hij wordt meegesleurd in de emotie. Evenzo roept het uitzicht op een door de regen glanzend en glad geworden stad bij de stadsbewoner een gevoel van grootstedelijke bedachtzaamheid op, dat hij niet anders kan dan even stilstaan en het uitzicht in ogenschouw nemen. Woorden schieten tekort als het erom gaat het blauwe en kille gevoel van de regen te beschrijven.

Laat het vallen

Zelfs in de wereld van de film worden regenmachines vaak door filmregisseurs gebruikt om hun scènes meer persoonlijkheid en een beetje sfeer te geven. In de psychologische thriller SEVEN uit 1993, met Brad Pitt en Morgan Freeman in de hoofdrollen, werden alle scènes in de regen opgenomen. Ook in de film THE PERFECT STORM, met George Clooney en Mark Wahlberg in de hoofdrollen, werd getoond wat er gewoonlijk gebeurt wanneer de regen uit de hand loopt en in een orkaan verandert. Deze film, gebaseerd op ware gebeurtenissen, gaf een beeld van de krachtigste orkaan die onze planeet in de vorige eeuw heeft getroffen. Regen wordt vaak gebruikt om climactische scènes in films te benadrukken en te intensiveren. Het laatste afscheid tussen geliefden in films vindt vaak plaats in de regen. Op prentbriefkaarten en schilderijen wordt de regen vaak gebruikt om een gevoel van melancholie en een bedachtzame stemming op te roepen. In liedjes is de regen vaak een symbool van eenzaamheid en verlies. Ook de dichters van weleer verbinden dit natuurverschijnsel met een brede waaier van emoties. Het is niet moeilijk te doorgronden waarom Photowall geïnspireerd werd om dit natuurlijke weerfenomeen op te nemen in zijn assortiment canvasprints. Haal dus vandaag nog uw collectie regen op linnendoek in huis.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's