Dauwdruppels

Dauwdruppels zijn waterdruppels die ontstaan door het neerslaan van watermoleculen in de lucht. Deze moleculen condenseren en landen op bepaalde oppervlakken. Naarmate het water zich Lees meerophoopt, worden ze wat wij kennen als dauwdruppels. Photowall brengt hulde aan dit verbazingwekkende natuurfenomeen met zijn eigen lijn van canvas prints op dauwdruppels. Deze afbeeldingen tonen deze dauwdruppels zoals ze zich verzamelen op de bladeren, stengels en bloemen waar ze in de natuur vaak op afkomen. Hang een paar van deze canvasprints met dauwdruppels in uw woonkamer en geef de ruimte een gevoel van frisheid en vernieuwing. Laat uw geliefden en gasten zich verwonderen over deze prachtige canvasprints met dauwdruppels. Zij zullen u dankbaar zijn dat u de vooruitziende blik had om deze canvasprints met dauwdruppels in deze gemeenschappelijke ruimte op te hangen. U zult zien dat ze met steeds kleurrijkere en inventievere excuses komen om in deze ruimte te vertoeven met deze canvasprints met dauwdruppels om hen heen. Er zal nooit een moment van saaiheid of verveling zijn in uw stedelijke woning met deze canvas prints met dauwdruppels. Laat de geest van het buitenleven en het onschatbare geschenk van de natuur in elke centimeter van uw huis leven met deze opmerkelijke canvas prints met dauwdruppels.

Mist in dauwdruppels canvas prints

De lelie symboliseert moederschap en vruchtbaarheid, maar ook koninklijkheid en adellijke afkomst. Ze kan ook staan voor de zuiverheid van de liefde, de schoonheid van de jeugd, en voor vernieuwing en wedergeboorte. Het is dan ook geen wonder dat lelies een van de favoriete bloemen zijn waar dauwdruppels op vallen. Het is een van de bloemen in de natuur waarvan veel mensen de inherente schoonheid zullen kunnen aanschouwen. Het draagt een elegantie en gratie aan het dat de gunstige kenmerken van om het even welke ruimte verbetert. Photowall laat je in verwondering staren naar dauwdruppels die zich vormen op de bloemen van lelies met "Where Dreams Come True", "In Turquoise Company", en "Blue Drop" in zijn mooie collectie van dauwdruppels canvas prints. Deze adembenemende beelden laten zien hoe prisma-achtige dauwdruppels zich vormen op de bladeren en bloemen van enkele van de mooiste lelies die er bestaan. Hang een paar van deze dauwdruppels op canvas boven je bed, in je slaapvertrek, en waan je in een veld vol met deze adembenemende bloemen. Je dromen zullen gevuld zijn met kleur en charme met deze dauwdruppels canvas prints boven je. U kunt deze canvasprints met dauwdruppels ook in uw eetkamer ophangen om uw maaltijd op te vrolijken en het eten er nog aanlokkelijker uit te laten zien.

Verfrissend in canvas prints met dauwdruppels

De hortensia is een bloeiende plantensoort die algemeen voorkomt in Azië en Amerika. De grootste verspreiding van deze plant is in China, Korea en Japan. Ze worden één tot drie meter hoog, maar sommige bereiken een hoogte van meer dan 90 meter door op de schors van hoge bomen te groeien. Hortensia is een Grieks woord dat watervat betekent, wat waarschijnlijk een knipoog is naar de vorm van haar zaadkapsels. De Fransen noemen deze bloem Hortense en de Latijnse versie ervan is Hortensia. Ze groeien gewoonlijk van de lente tot de herfst in bloemhoofdjes heel dicht bij het einde van elke stengel. Hortensia's drogen snel uit en verwelken snel, maar ze kunnen ook gemakkelijk gerehydrateerd worden door de stengel in kokend water te dompelen. De bloemblaadjes kunnen ook worden ondergedompeld in water dat op kamertemperatuur is en hetzelfde effect zal worden bereikt. De bladeren en bloemblaadjes van hortensia's zijn een andere mooie plaats waar dauwdruppels vaak samenkomen. Photowall geeft u "Vreemde Gevoelens", "Kleurrijke Explosie", en "Geluid van Kleuren" in zijn opmerkelijke collectie van dauwdruppels canvas afdrukken.

Natuurlijk en verjongend

Een grasspriet is het deel van een plant dat chlorofyl bevat en fotosynthese voortbrengt. Gras is praktisch overal op aarde te vinden. Van de wildste en meest organische soort tot de gekweekte, gecultiveerde en gemanicuurde soorten die voorkomen op de gazons van de welgestelden. Er zijn op deze planeet meer dan duizend soorten vegetatie die als gras kunnen worden geclassificeerd, en daaronder bevinden zich nog eens honderden ondersoorten. Zelfs deskundige tuinbouwers voeren nog verhitte discussies over wat als gras kan worden beschouwd en wat niet. Grassprieten zijn nog zo'n fijne landingsplaats voor deze kristalheldere geschenken uit de hemel die dauwdruppels worden genoemd. Photowall geeft u "Majestic Green Nature", "Green Fan", en "Common Blue", in zijn prachtige collectie van dauwdruppels canvas afdrukken. Hang een paar van deze dauwdruppels op canvas in je recreatiekamer en voel de levendigheid en frisheid die deze beelden met zich meebrengen. Uw momenten van volwassen vermaak zullen nooit zo boeiend zijn als wanneer u deze canvasprints met dauwdruppels aan de muur hangt. Er is praktisch geen kamer of muur die niet opgevrolijkt kan worden met deze dauwdruppels op canvas. Dus waar wacht je nog op? Grijp vandaag nog je kans met deze canvas prints met dauwdruppels.
Productinformatie
  • 1-64 van 64 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.