Vincent van Gogh

De grootste Nederlandse kunstenaar aller tijden werd tijdens zijn leven grotendeels genegeerd en slecht gewaardeerd door zijn tijdgenoten, maar hier geven we hem de verdiende schijnweLees meerrpers. Photowall heeft een uitgelezen selectie Vincent van Gogh canvasprints die een groot verschil kunnen maken in uw interieurdecoratie. Van Gogh verstoorde de schilderconventies en liet een blijvende erfenis na met meer dan 850 kunstwerken, waarvan u er een aantal op een gemakkelijke en plezierige manier bij Photowall kunt aanschaffen. Deze Vincent van Gogh canvas prints zullen er fantastisch uitzien in elke kamer in huis, uw werkplek, of zelfs gewoon een ontspanningsruimte. De genialiteit van zijn composities ligt in hun buitenaardse dimensies, die een beroep doen op het vermogen van de kijker om de verborgen kracht te zien achter het universum dat we kennen. De afdrukken op doek van Vincent van Gogh zijn klassiekers in de kunstwereld, met prachtige beelden en rijke details die u elke keer dat u ze bekijkt weer versteld zullen doen staan.

Iconische Vincent van Gogh canvas prints

Ook al hebben we zijn beroemdste werken zoals "Starry Night" en zijn zelfportret hier in Vincent van Gogh canvas prints, Photowall is er ook trots op enkele van zijn minder bekende, maar nog steeds ongelooflijke stukken voor u te hebben. "Amandelbloesem" is daar een concreet voorbeeld van, dat laat zien hoe Vincent een fan was van Japanse kunst, vooral van het houtsneden genre Ukiyo-e. De invloed van Ukiyo-e is te zien in dit beroemde werk, dat door de kunstenaar zelf in hoog aanzien werd gehouden. "Cafe Terrace - Vincent van Gogh" is een andere Vincent van Gogh canvas print die onder de radar blijft. Dit was ook het eerste schilderij waarin de kunstenaar een achtergrond met sterren gebruikte. Bezoekers kunnen tot op de dag van vandaag op de noordoostelijke hoek van het Forumplein staan en het door Van Gogh afgebeelde tafereel bekijken.

Het leven van een meester

Van Gogh werd geboren in Nederland op 30 maart in het jaar 1853. Hoewel hij al van jongs af aan graag tekende, had Vincent een aantal andere banen voordat hij besloot voltijds als kunstenaar aan de slag te gaan, rond zijn 27e. In het begin van zijn carrière gebruikte Van Gogh veel donkere kleuren, zoals bruin en donkergroen, waardoor zijn schilderijen vaak somber of droevig overkwamen. Je kunt dit zien in de Vincent van Gogh canvas prints zoals "Twee gesneden zonnebloemen - Vincent Van Gogh". Het is belangrijk op te merken dat veel van wat we over deze kunstenaar weten afkomstig is uit brieven die hij schreef aan zijn broer Theo, zijn meest naaste broer. Theo werkte in een kunstgalerie in Parijs en steunde Vincent's kunstcarrière door hem geld te sturen en hem aan te moedigen. Theo probeerde zelfs Vincents schilderijen te verkopen, maar niemand wilde ze kopen. Theo schreef Vincent over een nieuwe stijl van schilderen in Parijs, het Impressionisme en in 1886 verhuisde Vincent naar Parijs om van deze nieuwe schilders te leren. In deze tijd begon Van Gogh fellere kleuren te gebruiken en schilderde hij onderwerpen uit de straten en cafés van Parijs en ook het platteland. "Dance Hall - Vincent Van Gogh" is een Vincent van Gogh canvas print die deze nieuwe richting die hij insloeg perfect weergeeft.

Meer Vincent van Gogh canvas afdrukken

Toen Van Gogh begon te schilderen met intensiteit en emotie, werden de kleuren in zijn schilderijen levendiger en helderder. Soms bracht hij de verf rechtstreeks uit de tubes op het doek aan, waardoor de verf dik werd met grove penseelstreken. Soms duurde het weken voordat zijn schilderijen droog waren omdat de verf zo dik was. Vincent van Gogh canvas prints zoals "Korenveld - Vincent Van Gogh", bijvoorbeeld, illustreren dit op een prachtige manier. Hoewel hij, zoals eerder gezegd, tijdens zijn leven niet beroemd was, wordt hij tegenwoordig beschouwd als een van de grootste en invloedrijkste kunstenaars aller tijden. Veel van zijn schilderijen worden voor miljoenen dollars verkocht en er zijn meer dan 800 olieverfschilderijen en meer dan duizend aquarellen en schetsen van zijn werk bewaard gebleven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's