John Bauer

Dompel je kamer onder in de wereld van sprookjes en trollen met een van deze fantastische canvasprints van John Bauer, de beroemde Zweedse illustrator. Alle wezens die op deze schildeLees meerrijen zijn afgebeeld zullen zeker bewondering oproepen; ze zijn zo goed getekend. Elke afdruk op linnendoek van Bauer geeft een indruk van warmte en vriendelijkheid, terwijl ze toch een aura van fantasmagorie uitstraalt. Welk schilderij u ook kiest, wezens uit de wereld van de fantasie, dieren of menselijke vormen, het zal u uitnodigen om te dromen, ontelbare interpretaties te geven en eindeloze discussies op gang te brengen.

Mooie en tijdloze kamers met John Bauer muurschilderingen

Enkele van de klassieke illustraties met landschap en mythologie, de werken van John Bauer behoren tot de favorieten en meest geliefd als het gaat om het decoreren van een kamer. John Bauer is bekend om zijn illustraties van Zweedse folklore en sprookjes. De muurschilderingen tonen de Zweedse natuur, het dichte woud en de wezens die daar leven. Ze tonen ook gedetailleerde afbeeldingen van planten, mossen. korstmossen en paddestoelen die in de bossen van Zweden voorkomen. De kabouters en trollen zijn interessant en mysterieus die het interieur van uw huis zeker levendig en levendig zullen maken. Soms kan het een hele uitdaging zijn om na te denken over decoraties die de muren er geweldig uit laten zien. Voorbij zijn de dagen dat huiseigenaren en ontwerpers verf gebruiken om de kamer er aantrekkelijk uit te laten zien. Deze dagen, het gebruik van muurschilderingen wint aan populariteit te wijten aan zijn innovatief en aantrekkelijk. De ontwerpen zijn er ook in veel verschillende opties. Photowall geeft u de beste muurschilderingen die in veel verschillende ontwerpen komen die u in uw huis of ruimte kunt gebruiken om ze er geweldig uit te laten zien. Met muurschildering kunst die rijk zijn aan kleuren en levendige illustraties, zult u in staat om een kamer brandpunt dat zeker zal worden geliefd bij uw familie en vrienden te creëren.

Over de kunstenaar

John Albert Bauer (1882 - 1918) was een Zweedse schilder en illustrator. Zijn werken zijn gecentreerd op landschappen en mythologie. Hij is vooral bekend door zijn illustraties bij vroege uitgaven van Bland tomtar och troll of in de volksmond Among Gnomes and Trolls, een bloemlezing van Zweedse folklore en sprookjes. Hij is geboren en getogen in Jonkoping. Op 16-jarige leeftijd verhuisde hij naar Stockholm om te studeren aan de Koninklijke Zweedse Kunstacademie. Als student kreeg hij daar zijn eerste opdrachten voor het illustreren van verhalen in boeken en tijdschriften. Daar ontmoette hij Ester Ellqvist, met wie hij in 1906 trouwde. Tijdens zijn reizen in Lappland, Duitsland en Italië werd hij diep ondergedompeld in de verschillende culturen, die zijn werk sterk beïnvloedden. Hij schilderde en illustreerde in een romantische nationalistische stijl, die beïnvloed was door de Italiaanse Renaissance en de Sami-culturen. De meeste van zijn meesterwerken waren aquarellen of prenten in monochrome of gedempte kleuren. Hij gebruikte ook olieverf bij het schilderen, evenals fresco's. Met zijn illustraties en schilderijen konden mensen hun begrip en waardering voor de Zweedse folklore, sprookjes en landschappen verbreden. Samen met zijn vrienden maakte Bauer deel uit van een generatie Zweedse schilders die hun carrière begonnen vlak voordat de beweging van het Modernisme begon te bloeien. Bauer werd geïnspireerd door kunstenaars als Carl Larsson, Anders Zorn en Bruno Lijefors, maar ook door Fritz Erler, Max Klinger en andere Duitse illustratoren. Zijn werken werden ook beïnvloed door de 14e eeuwse Renaissance. Dit is te zien aan de afbeeldingen van prinsen en prinsessen, zoals die elementen hadden van Flandic tapestries. De kleding van de trollen was ook geplooid, net als de gedrapeerde kleding die te zien was in antieke Romeinse beelden.
Productinformatie
11 motieven
  • 1-11 van 11 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.