Édouard Manet

De collectie Edouard Manet canvasprints van Photowall kan het ideale hulpmiddel zijn om een uitgesproken stijl in uw interieurdecoratie te creëren. Hij was een bekende Franse schilderLees meer uit de 19e eeuw die vooral uitblonk in het weergeven van moderne kunst op doek. Manet had de kunst om details te vereenvoudigen en penseelstreken losjes te gebruiken om zijn werken weer te geven, waardoor ze zeer aantrekkelijk en aantrekkelijk werden. Hoewel de meeste van zijn kunstwerken zich concentreerden op cafétaferelen die de levensstijl van de bovenlaag van de samenleving vertegenwoordigden, zijn Edouard Manet canvas prints ook voorzien van veel van zijn nalatenschap. Manet maakte veel abstracte schilderijen tijdens zijn carrière en speelde briljant met kleuren, waardoor deze motieven een prachtig veelzijdig middel zijn om uw gekozen ruimte te verfraaien. Edouard Manet canvasprints passen in elke woon-, bedrijfs- en ontspanningsruimte met hun unieke ontwerpen, prachtige kleurenschema's en fascinerende onderwerpen.

Stijl met Edouard Manet canvas prints

Manet haalde zijn inspiratie uit de straten van Parijs waar hij bedelaars, zangers, zakenlieden en andere gewone mensen schilderde. Met zijn felle kleuren en brede penseelstreken verraste deze stijl velen. Toen Edouard bevriend raakte met een aantal nieuwe kunstenaars, de zogenaamde Impressionisten, waaronder Claude Monet en Edgar Degas, begon hij buiten te schilderen en te experimenteren met licht en verschillende kleuren. Deze cruciale factoren zijn goed zichtbaar in ons assortiment Edouard Manet canvas prints. In de jaren 1870 kregen Manet's schilderijen eindelijk kritieken: verschillende schilderijen werden door de Salon geaccepteerd en in 1881 ontving hij zelfs een medaille van de Salon. Vandaag wordt hij beschouwd als een van de grote Franse kunstenaars. U kunt Edouard Manet canvasprints laten zien die laten zien hoe deze kunstenaar uiteindelijk een brug sloeg tussen realisme en impressionisme, waarmee hij de weg vrijmaakte voor een nieuwe kunststijl. Sommige kunsthistorici beschouwen Manet zelfs als een van de grondleggers van de moderne kunst!

Zijn werken

Of u nu uw huis, kantoor of een andere ruimte wilt verfraaien, met iets als "Bar in Folies-Bergere, Edouard Manet" kunt u niet in de fout gaan. Deze Edouard Manet canvas print wordt beschouwd als de laatste van zijn belangrijkste schilderijen, omdat dit specifieke item zijn neiging naar realisme benadrukt vanwege de ingewikkelde details in de hele scène. Een andere zeer opvallende Edouard Manet canvas print is "Berthe Morisot, Edouard Manet". Dit prachtige en intrigerende stuk toont Berthe Morisot, een collega-schilderes van Manet. Morisot was al sinds 1868 met Manet bevriend en poseerde in veel van zijn andere schilderijen. Dit type Edouard Manet canvas print kan uw kamer naar een heel nieuw niveau van verfijning tillen.

Edouard Manet canvas afdrukken informatie

In tegenstelling tot sommige van zijn tijdgenoten groeide deze kunstenaar op in een welgestelde familie in Parijs, waar hij op 23 januari 1832 werd geboren. Zijn vader wilde dat Edouard advocaat zou worden, maar hij had geen belangstelling voor de wet en wilde alleen maar werken aan het kunstenaarschap! Toen hij achttien werd, begon Manet kunst te studeren onder leiding van de schilder Thomas Couture. In de volgende jaren reisde hij ook naar plaatsen als Florence, Rome, Nederland en Duitsland om klassieke kunstwerken te bestuderen, wat een enorme invloed heeft gehad op zijn stijl, zoals je zult zien in deze Edouard Manet canvas prints. Zijn legitieme schilderscarrière begon in de stijl van het realisme. Hij wilde zo graag geaccepteerd worden door de Salon, de officiële kunsttentoonstelling van Frankrijk, dat hij "De Absintdrinker" en later "Het middagmaal op het gras" indiende, ook al werd hij afgewezen. Deze schilderijen verschilden sterk van wat de conservatieve critici van de Salon van kunstenaars verwachtten, omdat het geen grootse scènes van historisch belang waren, maar een alledaagse situatie van gewone mensen, die u in sommige van de canvasprints van Edouard Manet zult zien.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's