Mode Nieuws I - Canvas print - Kantoor

55

motieven

Retro

Het coole imago van een verleden decennium opsommend of wellicht de vibe van een klassieke ontwerpstijl weergevend zijn onze retro canvassen en schilderijen ideaal voor iedere kamer vLees meeran uw huis. Ontorpen met enkele krachtige patronen en geweldige fotografie zijn deze afbeeldingen zeker niet passé of ouderwets. In plaats daarvan bieden ze u een extreem chique retro vibe die het focale punt van de decoratiestijl van uw interieur zal worden. Van abstracte afbeeldingen in stromen van ferme kleuren tot vezelige afbeeldingen van nostalgische voertuigen en uitrusting, de retro vibe bevindt zich zeker in het hier en nu.

De Kunstige Retro Stijl

Als u kijkt naar enkele van de grootse moderne schilderijen uit de twintigste eeuw, kunt u zien hoeveel experimentatie er is gedaan met vorm en kleur in die tijd. Voor een stijl van interieur decor dat zulk prachtig kunstwerk terughaalt, kijkt u eens naar afbeeldingen als Triangulawesome, Twist Light of Retroline Blue. Elk canvas is een geweldige reproductie die eruitziet als dit soort origineel kunstwerk uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Het is zelfs mogelijk om de primaire kleurschema’s van een beroemde artiest als Piet Mondriaan ook in een retro stijl te bereiken. Voor een klassieke jaren ’50 decoratiestijl zijn de aandoenlijke Photowall Kitchen Shelves en Retro Kitchen afbeeldingen de perfecte keuze – en ze zijn ook nog eens beschikbaar in meerdere kleurschema’s. Voor een iets opgewekter, funky gevoel dat beter geassoscieerd kan worden met de swingende jaren ’60 en ’70 slaat een canvas als Retro Square Green of Retro Orange zeker de spijker op zijn kop. Voor een pop art- stijl, zo één met de jaren ’60, kies voor Frankfurt bij welke beschikbaar is in een selectie prachtig levendige tinten.

Retro Tech

Natuurlijk creeëren abstracte visuele ideeën een onmiskenbaar retro gevoel zodra ze uitgebeeld worden op een groot canvas, maar de schilderopties omvatten ook een hoop afbeeldingen van technologieën. Zwaar beladen met een goed gevoel van nostalgie biedt bijvoorbeeld een schilderij als Stereo een grafisch beeld van een losstaand cassetesysteem waarbij de muziek uit de speakers lijkt te knallen in krachtig zwart en rood. In toevoeging daartoe zijn er keuze die gemaakt kunnen worden als retro robots, retro vliegtuigen of zelfs retro versterkers – Allemaal een gevoel van tijdloosheid vormend in een enkele afbeelding. Waarom kijkt u voor een vertraagd ritme niet eens naar de geweldige Retro Gas Pumps fotografie, de ideale afbeeldingen om op te hangen als u op zoek bent naar iets dat zegt ’neem je tijd’?
Productinformatie
  • 1-55 van 55 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.