Retro

Onze retro canvasprints en schilderijen geven het coole beeld weer van een vervlogen decennium of misschien wel de sfeer van een klassieke ontwerpstijl, en zijn ideaal voor elke kamerLees meer van uw huis. Ontworpen met een aantal gedurfde patronen en geweldige fotografie, zijn deze beelden in geen geval passé of ouderwets. In plaats daarvan bieden ze een hyperchique retro vibe die het middelpunt zal worden van uw interieurdecoratiestijl. Van abstracte beelden in wervelingen van felle kleuren tot korrelige beelden van nostalgische voertuigen en apparatuur, de retro vibe is zeker in het hier en nu.

De kunstzinnige retrostijl

Als je naar enkele van de grote moderne schilderijen van de twintigste eeuw kijkt, zie je hoeveel er in die tijd werd geëxperimenteerd met zowel vorm als kleur. Voor een interieurstijl die teruggrijpt op dergelijke verbluffende kunstwerken, kunt u kijken naar afbeeldingen als Triangulawesome, Twist Light of Retroline Blue. Het zijn stuk voor stuk fantastische reproducties op canvas die eruitzien als dit soort originele kunstwerken uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Het is zelfs mogelijk om de primaire kleurenschema's van een beroemde kunstenaar als Piet Mondriaan ook in een retrostijl te realiseren. Voor een klassieke decoratiestijl uit de jaren vijftig zijn de vertederende Photowall keukenplanken en Retro keukenafbeeldingen de perfecte keuze - en ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen. Voor een iets vrolijker en funkier gevoel, dat misschien meer wordt geassocieerd met de swingende jaren zestig en zeventig, zijn canvasprints zoals Retro Square Green of Retro Orange zeker een schot in de roos. Voor een pop-artstijl, die zo synoniem is met de jaren zestig, kies je voor Frankfurt, dat verkrijgbaar is in een keur aan buitengewoon levendige tinten.

Retro Tech

Natuurlijk geven geabstraheerde visuele ideeën een duidelijk retrogevoel wanneer ze op een grote afdruk op canvas worden gezet, maar de schilderopties omvatten ook veel afbeeldingen van technologieën uit die tijd. Sterk geladen met een goed gevoel van nostalgie, bijvoorbeeld, biedt een schilderij als Stereo een grafische afbeelding van een autonoom cassettesysteem met de muziek schijnbaar blenderend in vet zwart en rood. Daarnaast zou men kunnen kiezen voor retro-robots, retro-vliegtuigen en zelfs retro-versterkers - allemaal creëren ze een gevoel van tijdloosheid in één enkel beeld. Voor een vertraagd tempo, waarom dan niet kijken naar de prachtige Retro Gas Pumps fotografie, de ideale foto om op te hangen als u op zoek bent naar iets dat zegt 'neem de tijd'?

Tijdloze muurschildering ontwerpen

Retro muurschilderingen zijn prachtige ontwerpen die zeker een statement kunnen maken in uw kamers. Ze kunnen gemakkelijk een nostalgische omgeving creëren omdat de ontwerpen zijn beïnvloed en een mengsel zijn van trends tijdens de jaren 50. 60s, en de jaren '70. De muur muurschildering ontwerpen kunnen worden beschouwd als tijdloos als ze kunnen nog steeds uw muren luid, levendig en levendig. Daarom in het gebruik van de muur muurschilderingen, vergeet nooit om helemaal te gaan met kleuren voor u om met succes de retro design stijl van uw huis te bereiken.
Productinformatie
  • 1-55 van 55 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.