Patchwork

Het is vreemd waar het menselijk oog zich toe aangetrokken kan voelen. Versnipperde stukjes kleur en materiaal, gerangschikt in een bepaald patroon, lijken de geest te stimuleren om eLees meeren soort zin te maken van wat hij ziet. Misschien is het de behoefte van de menselijke psyche om orde en structuur aan te brengen in de chaos, die losse patronen en klodders kleur zo verleidelijk voor ons maakt. Deze inherente behoefte, en de waardering voor de vervulling ervan, heeft deze eigenschap tot een kunstvorm verheven. Patchworks is een mengelmoes van kleur en materiaal, zodanig met elkaar vermengd dat zij een obscuur maar aangenaam beeld opleveren, een beeld dat het oog en de geest kunnen herkennen en waarderen. Photowall brengt hulde aan deze unieke en verbijsterende kunst in zijn lijn van patchworks canvas prints. Deze unieke en opmerkelijke stukken kunnen de algemene sfeer en kwaliteit van uw leefruimte verhogen en ze omtoveren tot virtuele musea van moderne kunst. Dit zijn praktisch artistieke collages die u nu kunt kopen voor een schijntje van hun oorspronkelijke prijs. Nodig uw artistiek ingestelde vrienden uit om in uw woonkamer of studeerkamer plaats te nemen en voer een diepgaande discussie over deze patchworks-stukken. Patchworks canvas prints zijn een icoon voor cultuur en raffinement dat u in uw eigen huis kunt brengen.

Verschillende in patchworks canvas prints

In de praktijk van de psychologie bestaat er een test die de Worschak wordt genoemd. In principe is het een zwarte inktvlek op papier. Het wordt aan de patiënt getoond en hij vertelt de psycholoog wat hij erin ziet. De afbeelding zelf heeft geen inherente waarde. Het is de interpretatie van de patiënt van wat hij ziet in deze beelden die de psychoanalyticus vertellen wat hij wil weten over de gemoedstoestand van de patiënt. Patchworks op canvas werken ongeveer op dezelfde manier. Ze zijn een eenvoudige verzameling van stukjes en beetjes van om het even welk materiaal met kleur, aan elkaar geplakt om een beeld te vormen. Maar de eenvoudige wetenschap van deze patchwork-doeken wordt overschaduwd door hun schijnbare schoonheid. Sommige van de grootste musea ter wereld die moderne hedendaagse kunst tonen, hebben enkele van deze prachtige patchworks in hun collecties. Het is een zegen zonder maat dat Photowall besloten heeft om deze patchworks op canvas aan te bieden voor publieke consumptie. Enkele opmerkelijke stukken die uw huis zouden opfleuren zijn "Tapestry Tiles 2", "Bohemian Rhapsody", en "Eastern Crossing" in onze verbazingwekkende lijn van patchwork canvas prints. Deze specifieke afbeeldingen brengen kleur en symmetrie in elk hoekje of gaatje van uw persoonlijke kasteel.

Hypnotiserend in patchwork canvas prints

Het speelse gebruik van kleur en de geestverruimende attributen van deze patchworks canvas prints verheffen hen van eenvoudige, koopbare versieringen tot echte kunstobjecten. Eén enkel stuk op een goed zichtbare plaats in uw huis kan de hele ruimte doen schitteren. Van zachte pastels tot strakke effen kleuren, tot donkere monochromen, er zijn geen grenzen aan de combinaties en patronen die deze patchworks op canvas kunnen samenstellen. Er zijn ook bijna onuitputtelijke manieren om ervan te genieten. Of u nu gewoon in uw studeerkamer zit met een goed boek en deze kunstwerken af en toe doorbladert, of u ontspant in uw ligstoel terwijl u de fijne kneepjes van de patronen overdenkt, deze patchwork canvas prints garanderen niet alleen eindeloze uren van intellectuele overpeinzing, maar ook van diepe waardering voor hun intrinsieke schoonheid. Net als de Worschaks in het kantoor van een psycholoog, kunnen ze eigenlijk veel vertellen over de gemoedstoestand van de kijker. Zelfs uw kinderen zullen dol zijn op de overvloed aan kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn. Ze zijn nooit te jong om kunst te leren waarderen. Iedereen in uw gezin zal u dankbaar zijn voor het kopen van deze fantastische patchworks op canvas.

Rustig en eigenzinnig

Photowall heeft het u gemakkelijk gemaakt om deze prachtige afdrukken in huis te halen. Voor een prijs die praktisch een koopje is, kunt u nu voor uzelf en uw gezin iets veilig stellen dat niet zou misstaan in een modern kunstmuseum. Bekijk verbazingwekkende stukken zoals "Quilt 12 Block", "Polar Bears Gray", en "Wooden Wall Patchwork" als een introductie tot deze kunstvorm, iets om gewoon je eetlust op te wekken. Ga dan verder met serieuzere stukken zoals "Patcha", "Marokkaanse Tegels-Blauw", en "Patchwork van Rozen en Engelen" om uw collectie compleet te maken. Creëer een gezinsactiviteit door iedereen een beurt te geven om ze in uw huis te plaatsen, en u hebt de perfecte formule voor een middag plezier en leren. Of nodig uw vrienden uit voor een namiddag met thee en scones terwijl u levendige discussies voert over de ingewikkelde dynamiek van deze specifieke kunstvorm. De uitwisseling van ideeën en indrukken zal u doen vergeten hoe snel de tijd vliegt. Er zijn zelfs studies die aantonen dat mensen met angststoornissen, bij het zien van deze abstracte werken, worden gekalmeerd uit hun angsten en beginnen te ontspannen en weer in evenwicht te komen. Koop dus vandaag nog een paar van deze patchworks op canvas voor uw huis.
Productinformatie
  • 1-15 van 15 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.