Mozaïek

Het is vreemd waar het menselijk oog zich toe aangetrokken kan voelen. Versnipperde stukjes kleur, gerangschikt in een bepaald patroon, lijken de geest te stimuleren om iets zinnigs tLees meere zeggen over wat hij ziet. Misschien is het de behoefte van de menselijke psyche om orde en structuur aan te brengen in de chaos, die losse patronen en klodders kleur zo verleidelijk voor ons maakt. Deze inherente behoefte, en de waardering voor de vervulling ervan, heeft deze eigenschap verheven tot een kunstvorm. Mozaïeken zijn gebroken stukjes van wat dan ook met kleur, zodanig gerangschikt dat zij op een samenhangend beeld lijken, een beeld dat het oog en de geest kunnen herkennen en waarderen. Photowall brengt hulde aan deze unieke en verbijsterende kunst in haar lijn van Mozaïek canvas prints. Deze unieke en opmerkelijke stukken kunnen de algemene sfeer en kwaliteit van uw leefruimte verhogen en ze omtoveren tot virtuele musea van moderne kunst. Dit zijn bijna kunstwerken die u nu kunt kopen voor een schijntje van hun oorspronkelijke prijs. Nodig uw artistiek ingestelde vrienden uit om in uw woonkamer of studeerkamer plaats te nemen en voer een diepgaande discussie over deze kunstwerken. Mozaïek canvas prints zijn een icoon voor cultuur en verfijning dat u in uw eigen huis kunt brengen.

Het oog en de geest in mozaïek op canvas

In de psychologie is er een test die de Worschak wordt genoemd. In principe is het een zwarte inktvlek op papier. Het wordt aan de patiënt getoond en hij vertelt de psycholoog wat hij erin ziet. De afbeelding zelf heeft geen inherente waarde. Het is de interpretatie van de patiënt van wat hij ziet in deze beelden die de psychoanalyticus vertellen wat hij wil weten over de gemoedstoestand van de patiënt. Mozaïek afdrukken op doek werken ongeveer op dezelfde manier. Ze zijn een eenvoudige verzameling van stukjes en beetjes van welk materiaal dan ook met kleur, aan elkaar geplakt om een afbeelding te vormen. Maar de eenvoudige wetenschap van deze mozaïekprints op doek is overschaduwd door hun schijnbare schoonheid. Sommige van de grootste musea ter wereld die moderne hedendaagse kunst tonen, hebben prachtige mozaïeken in hun collecties. Het is een zegen zonder weerga dat Photowall heeft besloten deze mozaïekprints op canvas aan te bieden voor openbare consumptie. Enkele opmerkelijke stukken die uw huis zouden opfleuren zijn "Moskee van Berbers mozaïek", "Going Geometric 4", en "Miami Mozaïek". Deze specifieke mozaïekprints op canvas brengen kleur en symmetrie in elk hoekje en gaatje van uw persoonlijke kasteel.

Een oog voor mozaïek canvas prints

Het speelse gebruik van kleur en de verbluffende eigenschappen van deze mozaïekprints op canvas verheffen ze van eenvoudige, verkoopbare versieringen tot ware kunstobjecten. Eén enkel stuk op een goed zichtbare plaats in uw huis kan de hele ruimte doen schitteren. Van zachte pasteltinten tot strakke effen kleuren en donkere monochromen, er zijn geen grenzen aan de combinaties en patronen die deze mozaïekprints op canvas kunnen samenstellen. Er zijn ook bijna onuitputtelijke manieren om ervan te genieten. Of u nu gewoon in uw studeerkamer zit met een goed boek en af en toe deze kunstwerken doorbladert, of u ontspant in uw ligstoel terwijl u de fijne kneepjes van de patronen overdenkt, deze mozaïekprints op canvas garanderen niet alleen eindeloze uren van intellectuele overpeinzing, maar ook van diepe waardering voor hun intrinsieke schoonheid. Net als de Worschaks in het kantoor van een psycholoog, kunnen ze veel vertellen over de gemoedstoestand van de kijker. Zelfs uw kinderen zullen dol zijn op de overvloed aan kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn. Ze zijn nooit te jong om kunst te leren waarderen. Iedereen in uw gezin zal u dankbaar zijn voor het kopen van deze fantastische mozaïekprints op canvas.

Voor de liefde

Photowall heeft het u gemakkelijk gemaakt om deze prachtige afdrukken in huis te halen. Voor een prijs die praktisch een koopje is, kunt u nu voor uzelf en uw gezin iets veilig stellen dat niet zou misstaan in een modern kunstmuseum. Bekijk verbazingwekkende stukken zoals "Smokey Floral Rainbow", "Mosaic Cat", en "Abstract Mosaic-Warm Grey" als een introductie tot deze kunstvorm, iets om gewoon uw eetlust op te wekken. Ga dan verder met serieuzere stukken zoals "San Vitale", "Miami Mosaic Grey", en "Abstractia" om je collectie compleet te maken. Creëer een gezinsactiviteit door iedereen een beurt te geven om ze in uw huis te plaatsen, en u hebt de perfecte formule voor een middag vol plezier en leren. Of nodig uw vrienden uit voor een namiddag met thee en scones terwijl u levendige discussies voert over de ingewikkelde dynamiek van deze specifieke kunstvorm. De uitwisseling van ideeën en indrukken zal u doen vergeten hoe snel de tijd vliegt. Er zijn zelfs studies die aantonen dat mensen met angststoornissen, bij het zien van deze mozaïekwerken, uit hun angsten worden gekalmeerd en beginnen te ontspannen en weer in evenwicht te komen. Koop dus vandaag nog een aantal van deze mozaïek canvas prints voor thuis.
Productinformatie
  • 1-11 van 11 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.