Bloemrijk

Bloemen zijn door de geschiedenis heen altijd een symbool van schoonheid en kleur geweest. Ze zijn gekomen om nieuw leven en groei in alle dingen te vertegenwoordigen. Wanneer een manLees meer amoureuze bedoelingen heeft met een vrouw, geeft hij haar bloemen. Wanneer een atleet bij zijn wedstrijd wint, wordt hem een bloemenkrans om de hals gelegd. Wanneer iemand thuiskomt of voor het eerst op een nieuwe plaats wordt verwelkomd, wordt hem een lei van bloemen omgehangen. En zelfs in tijden van rouw en verlies dienen bloemen als symbool voor het gepaste gevoel dat men voelt. Photowall eert dit prachtige stukje schepping in haar lijn van bloemen canvas prints. Deze unieke afbeeldingen kunnen elk huis leven en levendigheid geven zoals niets anders dat kan. Deze bloemenprints op canvas zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren, zodat elke stadsbewoner er zijn gading in kan vinden. Ze passen bij bijna elke kleur in praktisch elke kamer van uw huis. Laat deze lichte en aangename bloemenprints op canvas uw woonkamer opvrolijken wanneer u na een dag hard werken uit kantoor komt. Laat uw dierbaren zich koesteren in de uitstraling en schoonheid die deze prachtige bloemen op canvas uitstralen.

Licht in bloemen canvas afdrukken

Verschillende soorten bloemen staan voor verschillende dingen in verschillende tijden. In ons huidige tijdperk is een rode roos een ouverture voor romantische motieven, terwijl een witte roos vriendschap uitdrukt. Photowall laat u delen in hun schoonheid met "Rose Garden", "My Black Roses", en "Roses" in haar uitstekende collectie van bloemen canvas prints. Ze zullen er bijzonder goed uitzien boven je open haard of in je mini-bibliotheek. U kunt nooit de fout in gaan met deze canvasprints met bloemen als het gaat om het versieren van de muren van uw huis. Maak er een echte tuin van door deze afbeeldingen in kolommen te rangschikken om er een mooi kunstwerk van te maken. Theetijd is nog nooit zo sierlijk en verrukkelijk geweest met deze bloemenprints op canvas om u en uw gasten heen. Zelfs uw kinderen zullen het op prijs stellen om deze aantrekkelijke bloemen op canvas in hun slaap- of speelhoekje te hebben. Ze kunnen u ontelbare uren van rustgevende ontspanning geven terwijl u naar hun kleurrijke aanblik kijkt. Verlicht de stress en zorgen van de dag door op uw favoriete plek te gaan zitten en de uren te laten verstrijken, terwijl u geniet van deze schilderachtige meesterwerken. Er is er een voor elke stemming en fantasie. Maak van deze canvasprints met bloemen een deel van uw dagelijks leven.

Kleur in bloemen op canvas

In de feodale tijd werd elke clan vertegenwoordigd door een specifieke bloem in zijn wapen. De intrinsieke kenmerken van elke bloem moesten de waarden en principes van elk huishouden weerspiegelen. In Japan waren de Samurai-ridders niet alleen meesters van het zwaard, maar ook experts in de bloemsierkunst, Ikebana genaamd. Deze delicate kunstvorm belichaamt de niveaus van aarde, hemel en hemel. Zelfs de grootste Engelse dichter, William Shakespeare, zei: "Een roos met een andere naam zou net zo zoet ruiken. Photowall geeft u meer om van te houden met "Exotic Jungle-Pink", "Pink Peony Passion II", en "Modern Garden" in haar geweldige collectie van bloemen canvas afdrukken. Deze indrukwekkende beelden brengen gegarandeerd passie en eigenzinnigheid in elke ruimte die ze innemen. Je kunt hun delicate geur bijna ruiken als je er alleen al naar kijkt. In de spirituele praktijk van Bushido, wordt gezegd dat de kersenbloesem de cirkel van het leven vertegenwoordigt, het begin, het heden en het einde. Het vallen van de kersenbloesem van haar takken wordt beschouwd als een spiritueel symbool van perfectie. De volgelingen van deze religie koesteren deze prachtige filosofie.

In bloei

In de psychologie maakt de bloem integraal deel uit van een reeks tests om de gemoedstoestand van een patiënt te kwantificeren. Van iemand van wie de tekening van een bloem kleurrijk is en beladen met vele attributen, wordt gezegd dat hij een gezonde instelling heeft en vol hoop is voor de toekomst. Terwijl iemand van wie de bloesemtekening somber en verdord is, ernstig gestoord is en veel ernstige problemen met zich meedraagt. Photowall bevestigt deze prognose met "Flower Up", "Magic Tree-Pale Gray", en "Contemporary Garden" in haar bewonderenswaardige collectie van bloemen canvas prints. Deze schitterende beelden barsten van de kleuren en zullen iedereen die het geluk heeft ze te zien, opbeuren en nieuwe energie geven. Sommige primitieve culturen beschouwen bloemen zelfs als de standaard voor seksuele potentie. Het is geen toeval dat de bloem, het geslachtsorgaan van een plant, zelfs in onze huidige samenleving gebruikt wordt om passie en verlangen over te brengen. Bloemen kunnen ook geheimhouding betekenen, zoals de term sub-rosa suggereert. Het betekent onder de roos. In de oudheid kwamen geheime genootschappen bijeen in verborgen kamers met een bloem boven hun hoofd. Dit betekende dat alles wat binnen die muren werd gezegd, voor altijd binnen die muren zou blijven.
Productinformatie