Die Jazz - Canvas print - Slaapkamer

4794

motieven

Hedendaagse kunst

Hebt u moeite om hedendaagse kunst te vinden die u zowel aanspreekt als het goed doet in uw huidige woonruimte? Misschien wilt u uw eigen kunstcollectie beginnen, maar kent u niet allLees meere ins en outs van het doen van een geschikte aankoop? Misschien raakt u wel zo verward van alle kleuren en lijnen, dat wanneer u uw schilderij mee naar huis hebt genomen, u daar tot de ontdekking komt dat de schaal helemaal verkeerd is. Door de aankoop van moderne schilderijen systematische te benaderen, kunt u het giswerk en latere hartzeer elimineren.

Hoe u Hedendaagse Kunst Kunt Kopen

Als mensen praten over het kopen van kunstwerken, bestaat er een misvatting dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Schilderijen worden geassocieerd met kunstgalerijen, poenerige mensen die aan champagne nippen en naar kunstwerken staren met een intentie die het begrip van gewone stervelingen te boven gaat. Dit gaat hand-in-hand met veilinghuizen die hun gigantische verkoopcijfers aan het publiek bekend maken, en waarvan het publiek vervolgens gelooft dat dat gemiddelde prijs van kunst is. Hedendaagse kunst wordt sinds 1970 door kunstenaars geproduceerd. Het weerspiegelt de hedendaagse cultuur en streeft ernaar zaken die vandaag de dag relevant zijn voor het voetlicht te brengen. De meeste mensen zijn verbaasd over hoe betaalbaar hedendaagse kunst kan zijn.

Onderwijs Uzelf

Zoals met de meeste dingen in het leven, is het beter om stevig grip te hebben op alles waarin u wilt investeren. Herken de verschillende niches binnen de hedendaagse kunstcategorieën, weet wie de gevestigde kunstenaars zijn en weet wie de opkomende kunstenaars zijn.

Ken Uw Smaak

Ontwikkel uw eigen smaak en voorkeuren door tentoonstellingen en galeries te bezoeken. We worden allemaal aangetrokken tot bepaalde kleuren, texturen en thema's. Kijk eens rond uw leefruimte, dan zult u zien dat er bepaalde trends zijn waaraan u zich aanpast. Neigt u naar fotografie en de levensechte beelden die het uitstraalt? Geeft u de voorkeur aan abstracte kunstwerken en de levendige esthetische aantrekkingskracht daarvan? Bent u op zoek naar werken met een sociaal rechtvaardigheidsthema en wilt u dat uw kunst iets zegt over wie u bent? Wilt u in uw kunst bepaalde waarden of beginselen weerspiegelen? Of voelt u zich aangetrokken tot Andy Warhol-achtige kitsch? Indien u uw smaak kent, voorkomt dit verwarring en helpt het u om gefocust te zijn in uw zoektocht naar het perfecte kunstwerk. Dit is ook belangrijk om een idee van de huidige prijsklassen te krijgen.

Kies Uw Medium Zorgvuldig

In de hedendaagse kunst is onderscheid te maken in de brede categorieën fotografie, mixed media kunst, olieverf en zelfs sculpturen en canvasprints. Prints, foto's en canvasprintszijn over het algemeen betaalbaarder dan originele schilderijen. Canvasprints zijn een bijzonder nuttig medium. Hebt u een schilderij gevonden wat u mooi vindt, of misschien een eigentijdse foto? Overweeg die te laten printen op canvas. Ze gaan zo meestal langer mee dan foto's en zijn in sommige gevallen zelfs van een betere kwaliteit dankzij de gebruikte hedendaagse technologie. A canvasprint is ook gemakkelijker in termen van omvang. Een groot kunstwerk dat een hele wand kan bedekken is toegankelijker dan een acryl- of olieschilderij met dezelfde afmetingen.

Verhoudingen, verhoudingen en nog eens verhoudingen

Geloof het niet niet als men zegt dat de grootte doet er niet toe doet. Wat betreft de hedendaagse kunst: grootte doet er toe. Een grotere canvasprint zal altijd meer impact hebben dan een met medium afmetingen, en een grote heeft de capaciteit om een ruimte compleet te transformeren.

Niet zeker hoe de maat te bepalen

Houd rekening met de grootte van de kamer: Groter is altijd beter om het gezichtsveld te vullen en de impact die het heeft op de kamer te maximaliseren. Als de plafonds hoog zijn, kies dan een hoge print die de blik naar boven zal trekken en de ruimte vult. Als uw plafonds laag zijn, overweeg dan een kortere landschap print. Plaats het schilderij waar minder meubels staan, zodat visueel uw kamer voller lijkt. Bekijk de muur: Is het een lange smalle muur, of heeft het meer een landschap orieëntatie? Kies uw kunstwerk dienovereenkomstig, kies als maten voor uw print tussen tweederde tot driekwart van de betreffende muur. Overweeg de Locatie: Het middelpunt van het schilderij moet zich op ooghoogte bevinden. Een veelgemaakte fout is het werk te hoog te hangen.

Instinct is Belangrijk

U dacht altijd dat het een mythe was, deze liefde op het eerste gezicht. Toen gebeurde het. U struikelde over uw eigen hart en viel hals over kop voor een kunstwerk. "Maar dat is helemaal verkeerd," zegt uw geest terwijl u door de lijst bladert. "Koop het", zegt uw verdwaasde hart. Volg uw hart. Koop een werk waarvan u houdt. Kunst is te persoonlijk om te worden beperkt door regels en voorschriften. Het is net zo vloeibaar als het bloed in uw aderen en net zo echt als het orgaan dat het rondpompt. Volg altijd uw hart.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.