Conceptuele wereldkaarten

Er is iets eigenaardigs aan een wereldkaart. Hoewel het doel ervan vrij duidelijk is, kan zij ook worden gebruikt om andere dingen weer te geven dan alleen maar de positie van een lanLees meerd op aarde. Het is een instrument dat ons een vaag idee geeft van de omvang en de uitgestrektheid van de wereld waarin wij leven. Het vertelt ons ook dat, ongeacht onze verschillen in cultuur, geloof, ideologieën en ras, we nog steeds allemaal bewoners zijn van dezelfde mooie blauwe bol in de kosmos die Aarde heet. Photowall brengt hulde aan dit interessante en veelbetekenende item met zijn eigen lijn van conceptuele wereldkaarten op canvas. Deze afbeeldingen tonen de kaarten van de wereld in verschillende iteraties. Hang een paar van deze conceptuele wereldkaarten op canvas in uw woonkamer, en geef uw gasten en geliefden het gevoel dat ze omarmde wereldburgers zijn. Deze canvasprints met conceptuele wereldkaarten kunnen zowel een gevoel van diversiteit als van eenheid brengen in elke ruimte die ze innemen. Voer interessante discussies over de stand van zaken in de hele wereld met deze prachtige canvasprints met conceptuele wereldkaarten om u heen. Maak van deze mooie stukken een steunpilaar in uw huis.

Verenigd in conceptuele wereldkaarten op canvas

Het is een triest feit dat keer op keer in de geschiedenis is bewezen, dat het delen van de wereld niet een van de sterkste eigenschappen van de mensheid is. Verschrikkelijke oorlogen zijn uitgevochten over de meest triviale en onbeduidende zaken, maar ook over beginselen van groot belang. Het is niets minder dan een wonder dat de menselijke soort er niet in geslaagd is zichzelf uit te roeien. En toch, ondanks al onze verschillen, doet het bekijken van een eenvoudige wereldkaart ons beseffen hoe klein en onbeduidend onze verschillen eigenlijk zijn. Photowall geeft u een glimp van het grote geheel met "Wildlife World Map", "Watercolour World Map", en "Paint Splashes Map" in haar verbazingwekkende collectie van conceptuele wereldkaarten canvas afdrukken. Deze afbeeldingen laten verschillende wereldkaarten zien die op een artistieke manier zijn weergegeven. Hang een paar van deze conceptuele wereldkaarten op canvas aan de muren van uw studeerkamer of minibibliotheek om u als een groot wereldleider te voelen, die de wereld door de ogen van de wijzen en medelevenden bekijkt. Misschien wilt u deze canvasprints met conceptuele wereldkaarten ook in uw recreatieruimte ophangen, om u eraan te herinneren dat er een grote wereld is om te verkennen en dat de mogelijkheden voor plezier en avontuur eindeloos zijn.

Divers in conceptuele wereldkaarten op canvas

Het was president John F. Kennedy, die ons in een toespraak aan de American University in Washington vermaande dat we allemaal erg op elkaar lijken. Dat we allemaal deze kleine planeet bewonen, dat we allemaal dezelfde lucht inademen, dat we allemaal de toekomst van onze kinderen koesteren, en dat we allemaal sterfelijk zijn. Dit inzicht in onze stand van zaken was de klaroenstoot voor de hele mensheid om onze verschillen opzij te zetten en te werken voor het welzijn van de planeet. Photowall buigt voor deze wijsheid met "Wereldreiziger I", "Gouden wereldkaart met zwarte achtergrond", en "Wereldkaart in Piet Mondriaan-stijl" in zijn lijn van conceptuele canvasafdrukken van wereldkaarten. Deze beelden tonen wereldkaarten die op een interessantere en minder letterlijke manier zijn weergegeven. Hang een paar van deze canvasprints met conceptuele wereldkaarten in je knusse studeerkamer, en wees gerust dat alles goed is met de wereld. Open een fles frisdrank, ga in uw favoriete lounge stoel zitten, en laat u gewoon troosten door de aanblik van deze conceptuele wereldkaarten op canvas.

Gebonden en verbonden

In het midden van de jaren zestig werd astronaut Scott Glenn de eerste man die in een baan om de aarde vloog. Hij kwam terug met de visie dat het zien van deze prachtige blauwe bol van leven vanuit de ruimte, hem een zeer helder inzicht gaf in de beperkte visie van de mens op ons bestaan in het universum. Dat al onze kleinzieligheid en misverstanden lijken te verdwijnen in het licht van de enorme uitgestrektheid van de planeet. Het was zijn besef dat we allemaal verschillend zijn, maar toch allemaal hetzelfde en dat dit feit gevierd moet worden, en niet tot een oorzaak van conflicten mag worden gemaakt. Photowall wil uw ogen openen met "Watercolor Wanderlust", "Explorer Map", en "World Map Wooden Plank-Old Silver" in zijn unieke collectie van conceptuele canvasafdrukken van wereldkaarten. Hang een paar van deze beelden boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je rust onder een deken van eenheid en solidariteit. Ga 's nachts slapen in de wetenschap dat alles goed is met deze canvasprints met conceptuele wereldkaarten boven je. U kunt zelfs een paar van deze conceptuele wereldkaart canvasprints in uw gangen plaatsen om de ruimte op te vrolijken.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.