Vlaggen

Vlaggen zijn een symbool van plaats en positie in de wereld. Ze geven de soevereiniteit en onafhankelijkheid van een land aan. Maar vlaggen zijn niet alleen beperkt tot landen. Zij kuLees meernnen ook groepen mensen of organisaties symboliseren. Photowall brengt hulde aan deze symbolen van plaats en status in zijn eigen lijn canvasafdrukken met vlaggen. Deze verbazingwekkende beelden tonen de omvang en het belang van deze symbolen als een maatstaf om te bepalen waar een land in de wereld staat. Wees een goede burger van de wereld en hang een paar van deze canvasdoeken met vlaggen in uw woonkamer op als eerbetoon aan huis en haard. Een paar van deze canvasprints met vlaggen op een strategische plek in uw minibibliotheek of studeerkamer geven u het gevoel dat u een van de eerste veroveraars van de Nieuwe Wereld bent. Deze canvasprints met vlaggen geven uw huis een gevoel van richting en groot patriottisme. Zwaai met de vlag en vind uw weg met deze canvasprints met vlaggen rond uw stedelijke woning. Er is bijna geen hoekje of gaatje in uw huis dat niet sprankelend tot leven kan worden gebracht met deze fantastische en veelzeggende canvasprints met vlaggen.

Symboliek in canvas prints met vlaggen

Een vlag is meer dan alleen een voorwerp dat de waarde van een natie vertegenwoordigt, het is ook een metafoor voor richting. Er is een filosofisch voorschrift dat stelt dat niemand een vlag kan hijsen om de persoon die je bent te vertegenwoordigen met de persoon die je zult worden. Je moet een nieuwe vlag maken voor die nieuwe plek. Niemand kan dat blauwe en eenzame deel van de hel in kaart brengen. Een vlag is ook niet alleen een wimpel voor een land of een organisatie, het is ook een symbool van moed en opoffering voor alle mensen die voor dit land of deze organisatie hebben gevochten. Photowall toont u het pad met "Avery Tillmon-Union Jack", "Retro Flag", en "Avery Tillmon-American Flag" in zijn brede waaier van canvasprints met vlaggen. Deze unieke afbeeldingen tonen ons de symbolen en iconen die we moeten gebruiken om onze weg in de wereld te vinden. Plaats een paar van deze canvasprints met vlaggen in uw ontspanningsruimte en voel de uitgestrektheid en de onmetelijkheid van de aarde om u heen. U zult zich nooit opgesloten voelen in een kleine ruimte met deze canvasprints met vlaggen in uw buurt. Deze canvasprints met vlaggen zijn een perfecte steunpilaar voor uw huis.

Iconisch in canvas prints met vlaggen

De grote Portugese ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus begroef bij zijn aankomst in de Nieuwe Wereld al zijn navigatiekaarten, verbrandde al zijn schepen en hees al zijn vlaggen in het nieuwe land waar hij aan land was gegaan. Als gevolg daarvan werkte zijn bemanning zonder rust om een vooruitstrevend bestaan op te bouwen op hun nieuwe plek in de wereld. Er is geen grotere motivatie dan het verlies van de mogelijkheid om terug te gaan, om iemand aan te sporen voorwaarts te marcheren. Photowall laat u verder marcheren met "Zweedse vlag", "Cape Cod kunst", en "Cuisine Fit for a Queen" in haar fijne lijn van vlaggen canvas prints. Deze prachtige afbeeldingen geven je het gevoel dat je over de hele planeet vaart, op zoek naar nieuwe werelden en schatten om voor je land te veroveren. Nodig een paar buren uit die in verschillende delen van de wereld zijn geweest om bij een drankje bij u te komen zitten en wijs op deze kaarten aan welke regio's van de wereld zij hebben bezocht. Deze canvasprints met vlaggen zullen de levendigste en meest geanimeerde gesprekken tussen jou en je gasten op gang brengen. Er zal een scheidsrechter moeten zijn om tussenbeide te komen in de ruzies die u met uw vrienden zult hebben.

Eerd en vereerd

Tijdens de Tweede Wereldoorlog, in de Slag om Iwo Jima in het zuiden van de Stille Oceaan, kostte het de Amerikaanse mariniers enkele dagen om het Japanse keizerlijke leger op dit eiland te verslaan. Het verlies aan mensenlevens en het aantal gewonden waren ontstellend. Toen alles was gezegd en gedaan, richtten de mariniers een vlag van de Verenigde Staten op een van de heuvels van dit eiland op om te dienen als monument voor de grote opoffering en inspanning van hun kameraden om dit gebied van de wereld te veroveren. Photowall voelt uw liefde voor het land met "Flag USA", en "USA Vintage Map" in zijn mooie collectie van vlaggen canvas. Deze emblemen verbeelden het grote patriottisme en de loyaliteit aan een land die we allemaal delen. Deze canvasprints met vlaggen zijn verkrijgbaar in een uitgebreide selectie kleuren en ontwerpen, waaruit de verfijnde huiseigenaar kan kiezen. Deze canvasprints met vlaggen zullen er perfect uitzien op elke kleur muur of behangpapier waarmee u ze wilt afdekken. Bovendien zijn deze canvasprints gemaakt van materialen die gegarandeerd veilig zijn in uw huis, en veilig in de buurt van uw kinderen. Er komt geen einde aan de opwinding die deze afbeeldingen teweeg kunnen brengen.
Productinformatie
  • 1-16 van 16 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.