Typografische kaarten

Een typografische kaart is een kaart van de wereld of van een land op de wereld, met één duidelijk verschil: in plaats van effen kleuren of lijnen of etiketten die de binnenkant van dLees meere kaart vormen, is deze gemaakt van letters. Of het nu van kranten of nummerplaten is of van enig ander medium waar tekst op staat. Het is als een collage waar de regio's op de kaart zijn gespeld met behulp van de letters van het medium dat erop is gebruikt. Hoewel hun doel vrij duidelijk is, kunnen ze ook worden gebruikt om andere dingen weer te geven dan alleen de positie van een land op aarde. Het is een instrument dat ons een vaag idee geeft van de omvang en de uitgestrektheid van de wereld waarin wij leven. Het vertelt ons ook dat, ongeacht onze verschillen in cultuur, geloof, ideologieën en ras, we nog steeds allemaal bewoners zijn van dezelfde mooie blauwe bol in de kosmos die Aarde heet. Photowall brengt hulde aan dit interessante en veelbetekenende item met zijn eigen lijn van canvasprints met typografische kaarten. Deze afbeeldingen tonen de kaarten van de wereld in verschillende iteraties. Hang een paar van deze canvasprints met typografische kaarten in uw woonkamer en geef uw gasten en geliefden het gevoel dat ze omarmde wereldburgers zijn. Deze canvasprints met typografische kaarten kunnen een gevoel van diversiteit en eenheid brengen in elke ruimte die ze innemen. Voer interessante discussies over de stand van zaken in de hele wereld met deze prachtige canvasprints met typografische landkaarten om u heen. Maak van deze mooie stukken een steunpilaar in uw huis.

Onderscheid in typografische kaarten op canvas

Het is een triest feit dat keer op keer in de geschiedenis is bewezen, dat het delen van de wereld niet een van de sterkste eigenschappen van de mensheid is. Verschrikkelijke oorlogen zijn uitgevochten over de meest triviale en onbeduidende zaken, maar ook over beginselen van groot belang. Het is niets minder dan een wonder dat de menselijke soort er niet in geslaagd is zichzelf uit te roeien. En toch, ondanks al onze verschillen, doet het bekijken van een eenvoudige wereldkaart ons beseffen hoe klein en onbeduidend onze verschillen eigenlijk zijn. Photowall geeft u een glimp van het grote geheel met "USA Map License Plates", "Typographic Text World Map Paint Splash", en "USA Modern Blue" in haar verbazingwekkende collectie van typografische kaarten canvas afdrukken. Deze afbeeldingen laten verschillende kaarten van de Verenigde Staten en de wereld zien die op een artistieke manier zijn weergegeven. Hang een paar van deze canvasprints met typografische landkaarten aan de muur van uw studeerkamer of minibibliotheek om u als een groot wereldleider te voelen, die de wereld door de ogen van de wijze en meelevende mensen bekijkt. Misschien wilt u deze canvasprints met typografische kaarten ook in uw recreatieruimte ophangen, om u eraan te herinneren dat er een grote wereld is om te verkennen en dat de mogelijkheden voor plezier en avontuur eindeloos zijn.

Uniek in afdrukken op canvas van typografische kaarten

Het was president John F. Kennedy die ons in een toespraak aan de American University in Washington vermaande dat we allemaal heel veel op elkaar lijken. Dat we allemaal deze kleine planeet bewonen, dat we allemaal dezelfde lucht inademen, dat we allemaal de toekomst van onze kinderen koesteren, en dat we allemaal sterfelijk zijn. Dit inzicht in onze stand van zaken was de klaroenstoot voor de hele mensheid om onze verschillen opzij te zetten en te werken voor het welzijn van de planeet. Photowall buigt voor deze wijsheid met "Typographic Text World Map 2", "USA Modern", en "Typographic Text World Map Brown" in zijn lijn van typografische canvasafdrukken van landkaarten. Deze beelden tonen wereldkaarten die op een meer interessante en minder letterlijke manier zijn weergegeven. Hang een paar van deze canvasprints met typografische landkaarten in je knusse studeerkamer en wees gerust: alles is goed met de wereld. Open een fles frisdrank, ga in uw favoriete lounge stoel zitten, en laat u gewoon troosten door de aanblik van deze canvasprints met typografische kaarten.

Eigenzinnig en origineel

In het midden van de jaren zestig werd astronaut Scott Glenn de eerste man die in een baan om de aarde vloog. Hij kwam terug met de visie dat het zien van deze prachtige blauwe bol van leven vanuit de ruimte, hem een zeer helder inzicht gaf in de beperkte visie van de mens op ons bestaan in het universum. Dat al onze kleinzieligheid en misverstanden lijken te verdwijnen in het licht van de enorme uitgestrektheid van de planeet. Het was zijn besef dat we allemaal verschillend zijn, maar toch allemaal hetzelfde en dat dit feit gevierd moet worden, en niet tot een oorzaak van conflicten mag worden gemaakt. Photowall wil je de ogen openen met "Vasastan", "Sodermalm" en "Gamla Stan" in zijn unieke collectie afdrukken op canvas van typografische landkaarten. Hang een paar van deze beelden boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je rust onder een deken van eenheid en solidariteit. Ga 's nachts slapen in de wetenschap dat alles goed is met deze afdrukken op canvas van typografische landkaarten boven je. Je kunt zelfs een paar van deze canvasprints met typografische landkaarten in je hal plaatsen om de ruimte op te vrolijken.
Productinformatie
  • 1-34 van 34 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.