Kaarten van San Francisco

San Francisco, of de City and County of San Francisco zoals het officieel heet, is een cultureel, commercieel en financieel centrum in de staat Californië. Het ligt in het noordelijkeLees meer deel van Californië, telt meer dan 873.000 inwoners en beslaat een oppervlakte van ruwweg 46,9 vierkante mijl. Een groot deel van dit gebied ligt aan de noordkant van het San Francisco schiereiland in de San Francisco Bay Area. Photowall brengt hulde aan de stad aan de baai met zijn eigen collectie Maps of San Francisco canvas prints. Deze canvasprints van Maps of San Francisco geven een beeld van deze mooie stad zoals ze door de rest van de wereld wordt herkend. Hang een paar van deze canvasprints met kaarten van San Francisco aan de muren van uw woonkamer en vul de ruimte met een zorgeloze en ontspannen sfeer. Uw familie en gasten zullen hun ogen niet kunnen losrukken van deze prachtige canvasprints met kaarten van San Francisco. Ze zullen u oneindig dankbaar zijn voor uw vrijgevigheid om deze canvasprints met kaarten van San Francisco in deze omgeving op te hangen. Laat deze prachtige canvasprints met kaarten van San Francisco een steunpilaar in uw huis zijn.

Mooie canvasprints met kaarten van San Francisco

De stad San Francisco werd officieel gesticht op 29 juni 1776, toen Spaanse kolonisten de Presidio van San Francisco bij de Golden Gate stichtten en de Missie San Francisco de Asis, die beide vernoemd zijn naar St. Franciscus van Assisi. De California Gold Rush van 1849 zorgde voor een snelle ontwikkeling, waardoor het de grootste stad aan de Westkust werd in die tijd. Photowall laat u de vroege ochtendmist voelen met "Multicolor Map-San Francisco", "City Map-San Francisco", en "San Francisco Street Map Multicolour" in zijn prachtige collectie Maps of San Francisco canvas prints. Deze voorbeelden van canvasprints met kaarten van San Francisco tonen de hele stad en haar omgeving. Hang een paar van deze canvasprints van de kaart van San Francisco in uw recreatiekamer en voel hoe de ruimte wordt doordrongen van de levendige en ontembare geest van deze geweldige regio van de Verenigde Staten. Uw momenten van volwassen speeltijd zullen nooit zo boeiend en opwindend zijn als wanneer u deze canvasprints met kaarten van San Francisco aan de muren om u heen hangt. Er is praktisch geen ruimte of muur die deze fantastische Maps of San Francisco canvasprints niet tot kleurrijk leven kunnen brengen.

Verweldigd in Maps of San Francisco canvas prints

De Golden Gate Bridge is een hangbrug die San Francisco verbindt met Marin County, Californië. Het is een van de meest iconische symbolen van deze regio van de Verenigde Staten. Ze werd ontworpen door Joseph Strauss in 1917 en wordt beschouwd als een van de wonderen van de moderne wereld. Het dient als het belangrijkste kanaal in dit waterlichaam dat de twee belangrijkste slagaders van deze staat met elkaar verbindt. Photowall laat u alle iconische dingen over deze stad vieren met "San Francisco Street Map Bluegreen", "San Francisco Street Map B/W", en "San Francisco Street Map Purple" in haar gevarieerde collectie van Kaarten van San Francisco canvas prints. Deze voorbeelden van canvasprints met kaarten van San Francisco tonen meer interessante plaatsen die u kunt bezoeken in deze geweldige stad. Hang een paar van deze canvasprints met kaarten van San Francisco in uw studeerkamer of minibibliotheek, en waan u een van de pioniers die dit mooie land ontdekten. Er zal nooit een moment van verveling of saaiheid zijn wanneer u deze Maps of San Francisco canvasprints in uw huis heeft.

Klassiek en gerenommeerd

De grote Italiaanse crooner, Tony Bennett, verkondigde dat hij zijn hart in San Francisco heeft achtergelaten. Ook in vele andere songs heeft deze prachtige stad aan de baai haar deel van de eervolle vermelding gekregen. Het is dan ook geen wonder dat de inwoners van San Francisco de fysieke componenten van hun stad beschouwen als een deel van hun rijke cultuur en erfgoed. En het respect dat zij ervoor hebben is niet in woorden uit te drukken. Vier de grootsheid en majesteit van deze iconische plaats met "San Francisco City Street Map", en "San Francisco Map" in de opmerkelijke collectie van Maps of San Francisco canvas prints. Deze bijzondere canvasprints op Maps of San Francisco tonen het romantische karakter van deze stad bij zonsondergang en later bij romantisch maanlicht. Ontelbare geliefden hebben naar deze stad gestaard en elkaar eeuwige liefde en toewijding beloofd. Deze canvasprints met kaarten van San Francisco zijn er in een breed scala aan kleuren en ontwerpen, zodat de verfijnde stadsbewoner er uit kan kiezen. Ze passen bij elke kleur muur of behangpapier dat u besluit te gebruiken als achtergrond voor ze.
Productinformatie
  • 1-12 van 12 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.