Kaarten van de VS

Er is iets eigenaardigs aan een kaart. Hoewel het doel ervan vrij duidelijk is, kan het ook worden gebruikt om andere dingen weer te geven dan alleen maar de positie van een land op aLees meerarde. Het is een instrument dat ons een vaag idee geeft van de omvang en de uitgestrektheid van de wereld waarin wij leven. Het vertelt ons ook dat, ongeacht onze verschillen in cultuur, geloof, ideologieën en ras, we nog steeds allemaal bewoners zijn van dezelfde mooie blauwe bol in de kosmos die Aarde heet. Photowall brengt hulde aan dit interessante en veelbetekenende item met zijn eigen lijn Maps of USA canvas prints. Deze afbeeldingen tonen de regio's van dit verbazingwekkende land zoals ze worden herkend door de hele wereld in het algemeen. Hang een paar van deze Maps of USA canvasprints in uw woonkamer, en geef uw gasten en geliefden het gevoel dat ze omarmde burgers van dit land zijn. Deze canvasprints met de landkaarten van de VS kunnen een gevoel van diversiteit en eenheid brengen in elke ruimte die ze innemen. Voer interessante discussies over de stand van zaken in dit diverse en fascinerende land met deze prachtige Maps of USA canvasprints overal om u heen. Maak van deze mooie stukken een steunpilaar in uw huis.

Gezamenlijk in Maps of USA canvas prints

Het is een triest feit, dat keer op keer in de geschiedenis is bewezen, dat het delen van de wereld niet een van de sterkste eigenschappen van de mensheid is. Verschrikkelijke oorlogen zijn uitgevochten over de meest triviale en onbeduidende zaken, maar ook over beginselen van groot belang. Het is niets minder dan een wonder dat de menselijke soort er niet in geslaagd is zichzelf uit te roeien. En toch, ondanks al onze verschillen, doet een blik op de kaart van de Verenigde Staten ons beseffen hoe klein en onbeduidend onze verschillen in werkelijkheid zijn. Photowall geeft je een glimp van het grote geheel met "USA Flag", "USA Map License Plates", en "Political USA Map" in zijn verbazingwekkende collectie Maps of USA canvas prints. Deze afbeeldingen laten verschillende kaarten van de Verenigde Staten zien die op een artistieke manier zijn weergegeven. Hang een paar van deze Maps of USA canvas prints op aan de muren van je studeerkamer of minibibliotheek om je als een groot wereldleider te voelen die de wereld bekijkt door de ogen van de wijze en medelevende mensen. Misschien wil je deze canvasprints met de landkaarten van de VS ook in je recreatieruimte ophangen, om je eraan te herinneren dat er een grote wereld is om te verkennen en dat de mogelijkheden voor plezier en avontuur eindeloos zijn.

Onafhankelijk in canvasopdrukken met kaarten van de VS

Het was President John F. Kennedy, die ons in een toespraak aan de American University in Washington vermaande dat we allemaal heel erg op elkaar lijken. Dat we allemaal deze kleine planeet bewonen, dat we allemaal dezelfde lucht inademen, dat we allemaal de toekomst van onze kinderen koesteren, en dat we allemaal sterfelijk zijn. Dit inzicht in onze stand van zaken was de klaroenstoot voor de hele mensheid om onze verschillen opzij te zetten en te werken voor het welzijn van de planeet. Photowall buigt voor deze wijsheid met "USA Modern", "Flag of the United States", en "American Textures" in zijn lijn van Maps of USA canvas prints. Deze afbeeldingen tonen kaarten van de Verenigde Staten op een meer interessante en minder letterlijke manier. Hang een paar van deze Maps of USA canvas prints in je knusse studeerkamer, en wees gerust dat alles goed is met de wereld. Open een fles frisdrank, ga in uw favoriete lounge stoel zitten, en laat u troosten door de aanblik van deze Maps of USA canvas prints.

Vrij en dapper

In het midden van de jaren zestig werd astronaut Scott Glenn de eerste man die in een baan om de aarde vloog. Hij kwam terug met een visioen van het zien van deze prachtige blauwe bal van bruisend leven vanuit de ruimte, wat hem een zeer helder inzicht gaf in de beperkte visie van de mens op ons bestaan in het universum. Dat al onze kleinzieligheid en misverstanden lijken te verdwijnen in het licht van de enorme uitgestrektheid van de planeet. Hij kwam tot het besef dat we allemaal verschillend zijn, maar toch allemaal hetzelfde, en dat dit feit gevierd moet worden, en niet tot een oorzaak van conflicten mag worden gemaakt. Photowall wil je de ogen openen met "USA Watercolor Map", "USA Map", en "Hand Lettered US Map Blueprint" in zijn unieke collectie Maps of USA canvas prints. Hang een paar van deze afbeeldingen boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je rust onder een deken van eenheid en solidariteit. Ga 's nachts slapen in de wetenschap dat alles goed is met deze Maps of USA canvas prints boven je. Je kunt zelfs een paar van deze Maps of USA canvasprints in je hal plaatsen om de ruimte op te vrolijken en op te fleuren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's