Astrologie

Astrologie is een pseudowetenschap die beweert informatie te kunnen voorspellen over menselijke aangelegenheden en aardse gebeurtenissen door de bewegingen en posities van hemelelemenLees meerten te bestuderen. De beoefening van de astrologie gaat terug tot 2000 jaar voor de geboorte van Christus, en misschien nog wel langer. Zij vindt haar oorsprong in de kalendersystemen die werden gebruikt om seizoensveranderingen te voorzien en om hemelse cycli te lezen als voortekenen van goddelijke communicatie. Talrijke culturen, zoals de Maya's, de Hindoes en de Chinezen, hebben betekenis toegekend aan astronomische gebeurtenissen en verfijnde systemen gecreëerd om aardse gebeurtenissen te voorspellen met behulp van waarzeggerij aan de hemel. Photowall brengt hulde aan deze vreemde en fascinerende praktijk met zijn eigen collectie astrologie-doekprints. Deze astrologie-prints op canvas tonen de talloze hemeltekens en -schikkingen die het meest worden gebruikt in de astrologie. Hang een paar van deze astrologie canvasprints in je woonkamer om de ruimte direct te betoveren en te verlichten. Uw familieleden en collega's zullen de bovenaardse allure die deze astrologie canvasprints aan de ruimte geven zeker waarderen. Uw huis zal het gevoel van een mystiek rijk hebben met deze astrologie canvasprints aan uw muren. Plaats een paar van deze astrologie canvasprints in de slaap- en speelhoekjes van je kinderen en kijk hoe hun ogen groot worden van verwondering en ontzag voor deze opmerkelijke afbeeldingen. Deze astrologie-doeken zijn een hit in uw huis.

Mystiek in astrologie canvas afdrukken

Een van de oudste astrologische systemen die nog steeds in gebruik is, is het Westerse Astrologische Systeem, dat zijn oorsprong vindt in het Mesopotamië van de 19e en 17e eeuw voor Christus, van waaruit het zich verspreidde naar het oude Griekenland, Rome, Arabië, en Centraal- en West-Europa. De moderne Westerse astrologie is verbonden met de pretentie de redenen van de persoonlijkheid van een mens te begrijpen en voorspelt belangrijke gebeurtenissen in hun leven door het observeren van de posities van hemellichamen. Photowall geeft u een glimp van mystiek en verwondering met "Sterrenbeeld Schorpioen", "Nachthemel Kreeft", en "Horoscoop Leeuw" in zijn opmerkelijke collectie van astrologie canvas afdrukken. Deze afbeeldingen tonen de verschillende sterrenconstellaties die door astrologen worden gebruikt om komende gebeurtenissen te voorspellen. Hang een paar van deze astrologie-doekprints in uw ontspanningsruimte en voel de zorgen van de dag gewoon wegvallen. De rustgevende en kalmerende kwaliteit van deze astrologie canvasprints zal je meevoeren naar een plek waar mystiek een manier van leven is. Een andere mooie plek om deze astrologie canvas prints op te hangen is in uw loungeruimte. Ga in je favoriete lounge stoel zitten met een glas eenvoudige jus d'orange en voel de atmosfeer tot leven komen met deze astrologie canvas prints om je heen.

Portretten in astrologie canvas prints

Zolang astrologie al beoefend werd, werd het geaccepteerd als een wetenschappelijke traditie en omarmd in academische kringen, vaak in één adem genoemd met astronomie, alchemie, meteorologie, en geneeskunde. Het was een belangrijke factor in de politiek en was vaak het thema van de literatuur van die tijd. Photowall geeft u het voordeel van de twijfel met "Night Sky Scorpio", "Night Sky Zodiac", en "Night Sky Aires" in zijn prachtige collectie van astrologie canvas afdrukken. Deze astrologie canvas prints laten de populairdere tekens van de dierenriem zien. Hang een paar van deze astrologie canvasprints aan de muur van je studeerkamer of minibibliotheek en voel je alsof je een wereldberoemde astroloog bent die deze prachtige sterrenbeelden bestudeert. Je kunt zelfs een paar van deze astrologie-doeken boven je bed hangen, in je slaapkamer, zodat je het gevoel krijgt dat je in een parallel universum aan het slapen bent. Je slaap zal nooit meer zo vol zijn van spannende dromen met deze astrologie canvasprints boven je.

Geponeerd en ondervraagd

Tegen het einde van de 19e eeuw hadden de wetenschappelijke methode en het zoeken naar empirisch bewijs de praktijk van de astrologie in menselijke aangelegenheden overschaduwd. Onderzoekers en geleerden hebben de geldigheid van de beweringen van de astrologie in twijfel getrokken, zowel op theoretische als op experimentele gronden, en hebben bewezen dat de astrologie geen wetenschappelijke waarde heeft en de beweegredenen van haar filosofieën niet voldoende kan verklaren. Hierdoor verloor de astrologie haar verheven status in academische kringen en is zij in onze samenleving meer een tijdverdrijf gebleven. In de jaren 1960 was er een korte opleving in de populariteit van deze praktijk, veroorzaakt door de hippiebeweging. Photowall laat je de sterren in retrograde zien met "Night Sky Aquarius", "Night Sky Capricorn", en "Night Sky Gemini" in zijn fascinerende collectie van astrologie canvas prints. Deze afbeeldingen tonen ons meer van de sterrenbeelden die door astrologen worden gebruikt om de toekomst te voorspellen. Hang een paar van deze astrologie-doekprints in uw gangen en verander deze saaie ruimtes in een ware galerij van magische overleveringen. Het zal van het reizen van kamer naar kamer een oefening in betovering maken. Deze astrologie-doeken zullen je vrienden aanspreken die van meer emotionele en sentimentele aard zijn.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's