Skeletten

Skeletten zijn een veel voorkomend verschijnsel in horrorfilms. Ze zetten meestal de toon voor het angstaanjagende verhaal dat zich zal ontvouwen. Ze zijn een visuele voorafschaduwingLees meer van de gruwelijke gebeurtenissen die in het verhaal zullen plaatsvinden. Vanaf de begindagen van de cinema, met de eerste zwart-wit en stomme films, tot de computergegenereerde, effectgedreven blockbusters van vandaag, is er weinig veranderd in het vertellen van horrorfilms, en deze skeletbeelden zijn een constant element in de formule. Photowall brengt hulde aan deze unieke filmische component met zijn lijn van skeletten canvas prints. Deze unieke afbeeldingen van griezeligheid en voorgevoel zijn misschien niet zo opbeurend als bloemen, konijntjes en zonneschijn, maar ze passen wel in de smaak van een bepaald type individu. Deze canvasafdrukken van skeletten zouden goed staan in de woonruimte of de studeerkamer van een van uw familieleden die dit soort kunst waarderen. Zelfs uw kinderen, die houden van de meer onconventionele kant van decoratie, kunnen helemaal weg zijn van deze skeletten canvas prints. Het komt allemaal neer op de voorkeuren van de persoon. Niet alles in het leven is zonneschijn en madeliefjes en butterscotch pudding. Schoonheid kan in alles bestaan, zoals blijkt uit deze fantastische skeletten op canvas.

Skeletten op canvas

Bij het maken van een filmscenario is het eerste onderdeel dat wordt vastgelegd de expositie. Dit is gewoon een mooie manier om te zeggen dat je eerst de basiselementen van het verhaal laat zien, zoals de locatie, het tijdstip, de beginsituatie en de hoofdpersonen. Een schedel of een volledig skelet in een horrorfilm is altijd een goede manier om een verhaal vol gore en spookachtigheid te beginnen. Photowall laat u genieten van dit primaire filmische element met "Wax Skull", "Hipster Skull I", en "Hipster Skull II" in zijn ruime collectie van skeletten canvas afdrukken. De eerste afbeelding toont een schedel gemaakt van was, het perfecte icoon van een wereld vol mysteries en wonderen die behoren tot het bovennatuurlijke rijk. De tweede afbeelding in onze fraaie collectie skeletten canvasprints toont een schedel met zonnebril en baard, duidelijk een duistere knipoog naar de heersende hipstercultuur. De derde afbeelding in onze verbazingwekkende collectie skeletten canvasprints is dezelfde hipsterschedel, maar deze keer met een gevlochten bonnet op het hoofd, een passend begin voor een verhaal vol griezelige en bizarre griezeligheden.

Nachtmerrie in skeletten canvas prints

Fictieve skeletten zijn al decennialang niet meer weg te denken uit film en televisie. De meeste van hen zijn ontdaan van hun dreiging en getransformeerd in wezens die oneerbiedigheid en grappen waardig zijn. In de Mexicaanse cultuur is het skelet het icoon van Santa Muerte, de beschermheilige van de Dag der Zielen in hun jaarlijkse festival van Diaz de Los Muertes. Photowall laat je meegenieten met "Piper with Friends", "Death on a Hold", en "LIfeCycle" in zijn mooie lijn van skeletten canvas prints. Deze afbeeldingen laten een aantal van de meest populaire fantasie skeletten in de moderne cultuur zien. Hang deze skeletten op canvas in uw ontspanningsruimte en voel de hilariteit en dwaasheid exponentieel toenemen. Het spelen van videospelletjes, het bekijken van films en het luisteren naar muziek is nog nooit zo bevredigend geweest als met deze skeletten canvas prints aan de muur. U kunt er zelfs voor kiezen om deze skeletten canvas prints in uw loungeruimte op te hangen en de dwaasheid van deze afbeelding al uw zorgen en zorgen voor de dag te laten wegjagen. Ga in een kinderschommelstoel zitten en laat je lekker grinniken om deze skeletten op canvas. Deze verbazingwekkende en komische afbeeldingen zullen gegarandeerd een hit zijn in uw huis.

Gruwelijk en angstaanjagend

Maar skeletten bestaan niet alleen in sprookjes of mythen. In de echte wereld komen skeletten in allerlei vormen voor, waarvan sommige de vorm hebben van een duistere herinnering of een trauma uit een vergeten verleden. De aanwezigheid van angstaanjagende kenmerken maakt deze skeletten nog gevaarlijker dan de fictieve soort. Soms kan de eenzame man die aan de rand van een schoolplein rondsluipt een skelet zijn. Soms kan zelfs een leider een wezen zijn om bang voor te zijn. Zelfs een geliefde of familielid kan echt griezelige trekjes vertonen als je echt pech hebt. Photowall geeft je een voorproefje van de angstaanjagende realiteit met deze skeletten op canvas. Hang een paar van deze skeletten canvas prints in je hal of eetkamer om je eraan te herinneren dat de wereld misschien niet zo veilig is als we denken. Het plaatsen van deze skeletten canvas prints boven op je bed, in je slaapvertrek, kan zijn alsof je een waterspuwer hebt die boze geesten kan afweren. Ga slapen in de wetenschap dat je het gemeenste skelet van allemaal boven je hebt met deze skeletten canvas prints in je kamer. Je slaap zal gevuld zijn met beelden van griezels en rariteiten.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's