Eng

Griezelige beelden zijn een vast onderdeel van horrorfilms. Deze elementen zetten de sfeer voor het angstaanjagende verhaal dat zich zal ontvouwen. Ze zijn een visuele voorafschaduwinLees meerg van de gruwelijke gebeurtenissen die in het verhaal zullen plaatsvinden. Vanaf de begindagen van de cinema, met de eerste Frankenstein- en Nosferatu-films, tot de computergegenereerde, effectgedreven blockbusters van vandaag, is er weinig veranderd in het vertellen van griezelfilms, en deze griezelige beelden zijn een constant element in de formule. Photowall brengt hulde aan deze unieke filmische component met zijn lijn griezelige afdrukken op doek. Deze unieke beelden van griezeligheid en voorgevoel zijn misschien niet zo opbeurend als bloemen, konijntjes en zonneschijn, maar ze passen wel in de smaak van een bepaald type individu. Deze griezelige afdrukken op canvas zouden goed staan in de recreatieruimte of de studeerkamer van een van uw familieleden die dit soort kunst waarderen. Zelfs uw kinderen, die houden van de meer onconventionele kant van decoratie, kunnen helemaal weg zijn van deze spookachtige canvasprints. Het komt allemaal neer op de voorkeuren van de persoon. Niet alles in het leven is zonneschijn en madeliefjes en butterscotch pudding. Schoonheid kan in alles bestaan, zoals deze spookachtige canvasprints laten zien.

Spookachtig in spookachtige canvas prints

Bij het maken van een filmscenario is het eerste onderdeel dat wordt vastgelegd de expositie. Dit is gewoon een mooie manier om te zeggen dat je eerst de basiselementen van het verhaal laat zien, zoals de locatie, het tijdstip, de beginsituatie en de hoofdpersonen. Een griezelig huis, stad of dorp in een horrorfilm is altijd een goede manier om een verhaal te beginnen. Photowall laat u genieten van dit primaire filmische element met "Archway in an Enchanted Forest", "Graveyard in October", en "Spooky Tree" in zijn brede collectie van griezelige canvas prints. De eerste afbeelding toont de ruïne van een stenen boog, met geplaveide treden, in een mistig, angstaanjagend verlicht bos, de perfecte poort naar een wereld vol mysteries en wonderen die niet van deze wereld zijn. De tweede vermelding in onze collectie spookachtige canvasprints toont een oud mistig kerkhof in de schemering met bomen, compleet met de vereiste scheve grafstenen en griezelige achtergrond. De derde in ons voorbeeld van griezelige canvasprints toont de top van een dode boom in het maanlicht, met daarop een zwerm zwarte raven, een passend begin voor een verhaal van griezelige en bizarre streken.

Spookachtige afdrukken op doek

In de filmwereld is er een Franse term die mis en scene heet. Dit woord beschrijft de primaire elementen die de verteller vaststelt en die het verhaal beginnen te vertellen voordat er ook maar één woord is gesproken of één gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Deze spookachtige canvasprints zijn het perfecte voorbeeld van mis en scene in horrorfilms. Photowall laat uw verbeelding de vrije loop met "The Promise", "Nightbreed", en "Remote" in zijn unieke collectie griezelige canvas prints. De eerste afbeelding is die van een zwaard ingebed in een moeras met een gevallen grafsteen ernaast, op de achtergrond is een eng uitziend kasteel, verlicht door de volle maan, de klassieke opening voor een van die middeleeuwse-stijl horrorfilms. De volgende is die van een grommende, grijze houtwolf, met ontblootte tanden en gele ogen, omlijst door een donkere nacht waarin de maan zijn angstaanjagende gelaat verlicht. De derde is die van boomwortels die de vorm aannemen van een man, met een afstandsbediening in zijn hand, kijkend naar wat een bovennatuurlijk televisietoestel lijkt te zijn. Dit is de perfecte voorbode voor die sci-fi horror meesterwerken.

Spookachtig en eng

In de horrorroman IT van Stephen King neemt het belangrijkste monster dat kleine kinderen terroriseert de vorm aan van een clown genaamd Pennywise, die in het riool woont en kinderen naar zijn hol lokt. Photowall geeft een knipoog naar dit soort horror met "Surprise Clown", en "Time is Up" in zijn angstaanjagende collectie van griezelige canvas prints. De eerste print heeft veel weg van de dementerende Pennywise, die jonge kinderen uitnodigt met een geplakte glimlach op zijn gezicht en snode gedachten in zijn hoofd. De tweede prent is er een van de engel des doods zelf. Het toont het skelet met zijn vleugels en de kap, met de vereiste geslepen zeis, echt een gezicht om het bloed te laten stollen. Deze griezelige canvasprints zijn niet voor de gemiddelde verzamelaar van woondecoraties, maar ze geven wel een bizar en spookachtig tintje aan degenen die van dit soort afbeeldingen houden. Bekijk uw favoriete horrorklassiekers met uw hele gezin, terwijl u zich omringt met deze griezelige canvasprints. Laat de popcorn en het gegil maar vliegen als je opgewonden en versteend bent door de spannende gebeurtenissen die zich ontvouwen. Deze griezelige canvasprints zijn een geweldige begeleiding voor avonden van onconventioneel plezier zoals deze.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's