Maaltijden

Maaltijden in hun geheel zijn het meest fundamentele onderdeel van het menselijk bestaan sinds de mensheid voor het eerst dieren leerde vangen en hun vlees als voedsel at. Er zijn praLees meerktisch meer dan een miljoen manieren om vlees en vis en groenten te bereiden voor culinaire consumptie. En elke dag worden er nog meer, vernieuwende manieren van koken uitgevonden. Photowall brengt hulde aan maaltijden zo oud als de tijd zelf in zijn prachtige collectie canvas prints van maaltijden. Deze afbeeldingen verbeelden de viering van onze consumptie van deze lekkernijen. Hang een aantal van deze afdrukken op maaltijdcanvas in uw huis om u te herinneren aan de overvloed van de natuur. Plaats een aantal van deze canvas prints in uw keuken om u te inspireren tot steeds fantasierijkere gerechten die uw ogen strelen en uw smaakpapillen strelen. Een paar van deze canvas prints over maaltijden op strategische plaatsen in de slaap- en speelhoekjes van uw kinderen zullen niet alleen kleur geven en urenlang vermaak bieden, maar zullen ook dienen als een eerste kennismaking met de wereld van voedzaam eten. Maak van hen aspirant-gourmands door hun verbeelding en creativiteit te prikkelen met deze canvas prints over maaltijden in uw woning.

Selecteerbare afdrukken op canvas voor maaltijden

Het is een weinig bekend feit buiten literaire kringen, dat de grote Franse romanschrijver Alexandre Dumas, die De Drie Musketiers en De graaf van Monte Cristo schreef, ook een van de meest uitgebreide en gevierde boekwerken in de culinaire wereld heeft geschreven. Dit boek heet Les Grande Dictionnaire de Cuisine of Het Grote Woordenboek van de Keuken. Het bevat een aantal van de meest beoefende klassieke Franse technieken van voedselbereiding die al eeuwen door chef-koks worden toegepast. Photowall laat u de smaak opsnuiven met "Hiep Hiep Hoera-Peder Severin Kroyer" in zijn prachtige collectie van afdrukken op canvas van maaltijden. Deze afbeelding toont enkele van de meest begeerde wijnen en dranken waarop wordt getoast en die beschikbaar zijn voor discriminerende fijnproevers op de planeet. Hang deze afdrukken op canvas aan de muur van uw woonkamer en maak er een mooi pronkstuk van dat levendige culinaire discussies op gang zal brengen. Ruzie over welke manier van koken het beste is, met uw familie en geliefden, met deze geweldige maaltijden canvas prints om u heen. Zelfs uw kinderen zullen de ogen openen voor de sappigheid en geweldige smaak van deze maaltijden, wanneer u hen inwijdt in de wereld van lekker eten met deze afdrukken op maaltijdcanvas.

Vullende maaltijden op canvas

De Michelinster is een onderscheiding die wordt uitgereikt door een zeer strikt genootschap van fijnproevers die deze alleen toekennen aan de beste chef-koks en restaurants in de wereld. Het hebben van een Michelinster is het equivalent van het bezitten van een Congressional Medal of Honor in de militaire wereld. Eén ster betekent dat je een geweldige chef-kok bent, twee sterren dat je vaardigheid bijna buitenaards is, terwijl drie sterren een niveau van vaardigheid en talent is dat alleen is voorbehouden aan de goden. Photowall geeft u meer om van te proeven met "Lunch-Diego Velasquez" in onze fijne lijn van afdrukken op canvas van maaltijden. Deze afbeelding toont de kameraadschap en broederschap die mensen tijdens de maaltijd delen. Ze vertellen ons ook dat eenvoudige basisproducten en bescheiden plengoffers toch een sfeer van eetlust en overvloed kunnen creëren. Er is bijna geen bereiding die zo eenvoudig is dat ze niet een gevoel van eetlust kan opwekken bij de mensen die eraan deelnemen. Geef deze afdrukken op canvas een ereplaats boven uw slaapvertrek, en creëer altijd een huiselijke en warme sfeer in uw slaapkamer. U en uw geliefden kunnen urenlang naar deze afdrukken op canvas staren.

Smaakvol en voedzaam

Sinds de mens vlees op het vuur heeft leren leggen, heeft de culinaire wereld steeds creatievere methoden bedacht om voedsel op tafel te zetten. Van het gebruik van houtskool en hout om het vlees een bepaalde smaak te geven, tot het gebruik van verschillende soorten wijn bij het koken, tot het gebruik van kruiden en specerijen, er lijkt geen einde te komen aan de ontwikkeling en vooruitgang van de culinaire kunstvorm. In de moderne tijd is vuur niet de enige manier om voedsel te koken. Elektrische fornuizen hebben hun intrede gedaan in de keuken. Inductiekookplaten die gebruik maken van elektromagnetische energie besparen tijd en moeite bij het bereiden van maaltijden. En de laatste tien jaar wordt een apparaat, de sous vide, gebruikt om op lage, vaste temperaturen te koken, zodat de smaak van marinades en specerijen gegarandeerd behouden blijft. Koken met deze apparatuur verzekert u ook dat het vlees vork- mals is en gelijkmatig van binnen naar buiten gegaard. De mensheid heeft zeker een lange weg afgelegd van het spietsen van een stuk vlees op een spies en het boven een open vuur te plaatsen. Deze afdrukken op canvas van maaltijden zijn bedoeld om ons te herinneren aan de rijke geschiedenis en de grootse toekomst die ons op het gebied van eten te wachten staan.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's