Chilipeper

Chilipepers zijn de vruchten van planten in het geslacht Capsicum, die technisch gezien onder de nachtschade vallen. Zij worden in vele culturen in de wereld in de keuken gebruikt vooLees meerr de pittige en volle smaak die zij aan voedsel geven. Ze worden ook gebruikt in de praktijk van de kruidengeneeskunde en rechtstreeks op de huid aangebracht. Photowall brengt hulde aan deze gewaardeerde vrucht met zijn eigen lijn van chilipeper canvas prints. Deze afbeeldingen tonen deze gevierde specerijen in al hun kleurrijke pracht. Hang een paar van deze chilipepers op canvas aan de muur van uw woonkamer en u zult zien dat de ruimte er meteen een stuk vrolijker uitziet. Alleen al de aanblik van deze chilipeper canvas prints zal uw familie en gasten in verrukking brengen. Ze zullen steeds meer tot de verbeelding sprekende redenen vinden om in deze ruimte rond te hangen met deze chilipeper canvas prints overal om hen heen. Voeg een beetje warmte en opwinding toe aan de ruimtes in uw huis met deze fantastische chilipeper canvas prints. Er is bijna geen muur of kamer die deze betoverende afbeeldingen niet kunnen opfleuren. Verban saaiheid en troosteloosheid voor altijd uit uw stedelijke woning met behulp van deze chilipeper canvas prints. Ze zijn een gegarandeerde hit in uw huis.

Hot in chilipepers op canvas

Chilipepers zijn al sinds 7.500 v. Chr. een hoofdbestanddeel van ons voedsel. Ze worden in de regio's van Mexico al meer dan 6.000 jaar verbouwd. Zuid-Amerikaanse landen verbouwen de meeste chilipepers en bieden ook de ruimste variëteiten. Het was de Portugese ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus en zijn bemanning die voor het eerst chilipepers proefden toen ze voor anker gingen in het Caribisch gebied. Photowall laat u proeven van de warmte met "Jalapeno en knoflook", "Spice it Up", en "Bevroren vuur" in haar brede collectie van chili peper canvas prints. Deze beelden laten deze fijne vrucht zien zoals ze op tafels over de hele wereld te zien is. Hang deze chilipeper canvas prints in uw ontspanningsruimte en geef uw volwassen amusement meer pit. Het spelen van videospelletjes, het kijken naar films en het luisteren naar muziek zal nooit leuker zijn dan wanneer u deze chilipeper canvas prints om u heen heeft. U kunt deze afbeeldingen ook in uw loungeruimte ophangen en de felle kleuren uw zintuigen laten prikkelen en uw ontspanning laten bevorderen. Neem plaats in uw favoriete chaise lounge met een glas ijsthee terwijl u deze chilipeper canvas prints al uw zorgen en zorgen weg laat nemen.

Spannend in chilipeper canvas afdrukken

De oude Maya's kenden een grote spirituele waarde toe aan chilipepers. Zij waren de eersten die deze pittige vruchten in hun cacaodrankjes verwerkten. Het resultaat was een zoet en vurig brouwsel dat de zintuigen prikkelde. Er wordt gezegd dat deze drankjes de brandstof waren voor liefde en passie. Toen de Europese ontdekkingsreizigers, die de opdracht hadden de Nieuwe Wereld te ontdekken, terugkeerden naar hun geboorteland, waren chilipepers een van de eerste specerijen die zij aan hun vorsten presenteerden. Niet lang daarna vonden deze verbazingwekkende specerijen hun weg naar de tafels van de Europese huishoudens. Photowall zet zijn hoed af voor deze vurige bes in zijn lijn van chili peper canvas prints. Hang deze beelden in uw keuken om u te inspireren gerechten te maken die de zintuigen prikkelen en uw smaakpapillen strelen. U kunt zelfs een paar van deze chilipeper canvasprints in uw studeerkamer of minibibliotheek ophangen, zodat u zich als een 17e-eeuwse ontdekkingsreiziger voelt die deze heerlijke vrucht voor het eerst ontdekt. Er zijn praktisch geen grenzen aan de creatieve manieren waarop u deze fantastische beelden in uw huis kunt weergeven.

Vurig en smaakvol

Het is wetenschappelijk bewezen dat de capsaïcinoïden in chilipepers kunnen dienen als krachtige afrodisiaca die intense opwinding veroorzaken bij de mens. Het aroma van chilipepers is ook zoals je nog nooit hebt geroken. Het roept beelden op van maanverlichte stranden en passionele rendez-vous in verre, exotische oorden. Onze liefde voor deze unieke vrucht dreigt niet snel te verslappen. Photowall laat u de passie voelen met deze fantastische chilipeperprints op canvas. Hang een paar van deze beelden boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit in een romantisch Zuid-Amerikaans land. Je dromen zullen gevuld zijn met beelden van passie en hitte met deze chilipeper canvas prints boven je. Geniet van de meest ontspannende en verjongende slaap van je leven terwijl je omringd bent door deze chilipeper op canvas. U kunt zelfs plezier hebben en deze prints ophangen in de slaap- en speelruimtes van uw kinderen. Kijk hoe ze zich verzamelen bij deze kleurrijke afbeeldingen en u vragen beginnen te stellen over deze prachtige vrucht. Er komt geen einde aan het plezier en de opwinding die deze chilipeperprints op canvas aan uw stedelijke woning kunnen geven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's