Groente

Groenten zijn het meest fundamentele onderdeel van de menselijke consumptie sedert de mensheid voor het eerst de grond leerde bewerken en zijn overvloed aan voedsel oogsten. Er zijn pLees meerraktisch meer dan een miljoen manieren om groenten voor culinaire doeleinden te bereiden. En elke dag worden er nog meer, vernieuwende manieren van koken uitgevonden. Photowall brengt hulde aan groenten zo oud als de tijd zelf in zijn prachtige collectie canvasafdrukken van groenten. Deze afbeeldingen verbeelden de viering van onze consumptie van deze lekkernijen. Hang een aantal van deze canvasafdrukken van groenten rond uw huis om u te herinneren aan de overvloed van de natuur. Plaats een aantal van deze groente canvas prints in uw keuken om u te inspireren tot het bedenken van steeds meer fantasierijke gerechten die de ogen zullen strelen en het gehemelte zullen bevredigen. Een paar van deze groenteprints op strategische plaatsen in de slaap- en speelhoekjes van uw kinderen zullen niet alleen kleur geven en urenlang vermaak bieden, maar zullen ook dienen als een eerste kennismaking met de wereld van voedzaam eten. Maak van hen aspirant-gourmands door hun verbeelding en creativiteit te prikkelen met deze plantaardige canvas prints in uw woning.

Vezelrijk in plantaardige canvas prints

Het is een weinig bekend feit buiten literaire kringen, dat de grote Franse romanschrijver Alexandre Dumas, die De Drie Musketiers en De graaf van Monte Cristo schreef, ook een van de meest uitgebreide en gevierde boekwerken in de culinaire wereld heeft geschreven. Dit boek heet Les Grande Dictionnaire de Cuisine of Het Grote Woordenboek van de Keuken. Het bevat een aantal van de meest beoefende klassieke Franse technieken van voedselbereiding die al eeuwen door chef-koks worden toegepast. Photowall laat u de smaak opsnuiven met "Groenten en Fruit", "Paddestoelen Bessen Noten en Fruit", en "Keukenillustratie Ui" in zijn prachtige collectie canvasafdrukken van groenten. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest begeerde vruchten van de aarde die beschikbaar zijn voor discriminerende fijnproevers. Hang deze groente canvas prints aan de muur van uw woonkamer en maak er een mooi middelpunt van dat levendige culinaire discussies op gang zal brengen. Ruzie over welke methode van koken het beste is, met uw familie en geliefden, met deze geweldige groente canvas prints om u heen. Zelfs uw kinderen zullen de ogen geopend hebben voor de sappigheid en geweldige smaak van deze maaltijden, wanneer u hen introduceert in de wereld van lekker eten met deze groente canvas prints.

Hoogtepunten in plantaardige canvas prints

De Michelinster is een onderscheiding die wordt gegeven door een zeer strikt genootschap van fijnproevers die deze alleen toekennen aan de beste chef-koks en restaurants in de wereld. Het hebben van een Michelinster is het equivalent van het bezitten van een Congressional Medal of Honor in de militaire wereld. Eén ster betekent dat je een geweldige chef-kok bent, twee sterren dat je vaardigheid bijna buitenaards is, terwijl drie sterren een niveau van vaardigheid en talent is dat alleen is voorbehouden aan de goden. Photowall geeft u meer om te proeven met "Groenten", "Keuken Illustratie-Sla", en "Jalapeno en Knoflook" in onze fijne lijn van groenten canvas prints. Deze afbeeldingen tonen de levendige kleuren en smakelijke verschijningen van groenten. Ze vertellen ons ook dat eenvoudige basisproducten en nederige aanbiedingen nog steeds een sfeer van gejubel en overvloed kunnen creëren. Er is bijna geen bereiding die zo eenvoudig is dat ze niet een gevoel van gusto kan opwekken bij de mensen die ervan zullen genieten. Geef deze plantaardige canvasprints een ereplaats boven op uw slaapgedeelte, en zorg altijd voor een huiselijke en warme sfeer in uw slaapkamer. U en uw geliefden kunnen urenlang naar deze plantaardige canvasprints staren.

Groen en bladerig

Sinds de mens het groen van de natuur heeft leren oogsten, heeft de culinaire wereld steeds creatievere methoden bedacht om voedsel op tafel te zetten. Van het gebruik van houtskool en hout om de groenten een bepaalde smaak te geven, tot het gebruik van verschillende soorten wijn bij het koken, tot het gebruik van kruiden en specerijen, er lijkt geen einde te komen aan de ontwikkeling en vooruitgang van de culinaire kunstvorm. In de moderne tijd is vuur niet de enige manier om voedsel te koken. Elektrische fornuizen hebben hun intrede gedaan in de keuken. Inductiekookplaten die gebruik maken van elektromagnetische energie besparen tijd en moeite bij het bereiden van maaltijden. En de laatste tien jaar wordt een apparaat, de sous vide, gebruikt om op lage, vaste temperaturen te koken, zodat de smaak van marinades en specerijen gegarandeerd behouden blijft. Koken met dit apparaat verzekert u ook dat de groenten knapperig, groen en gelijkmatig van binnenuit gaar zijn. De mensheid heeft zeker een lange weg afgelegd van het spiesen van een stuk groen aan een spies en het boven een open vuur te plaatsen. Deze canvasafdrukken van groenten zijn bedoeld om ons te herinneren aan de rijke geschiedenis en de grootse toekomst die ons op het gebied van voedsel te wachten staan.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's