Banaan

De banaan is misschien wel de meest herkenbare vrucht aller tijden, zeker in sommige delen van de wereld. Het is dan ook geen wonder dat Photowall een prachtige reeks bananenprints opLees meer canvas heeft samengesteld voor gebruik in de door u geselecteerde ruimtes. Hoewel we allemaal een universeel idee hebben van bananen, en zelfs op de hoogte zijn van de verschillende soorten, zijn er nog veel dingen die je kunt leren over dit voedsel. Wist u bijvoorbeeld dat sommigen geloven dat de zogenaamde verboden vrucht die Adam en Eva in de Hof van Eden aten, geen appel was, maar een banaan? Een 18e eeuwse Zweedse botanicus, Carl Linnaeus, had deze theorie omdat bananen op de juiste hoogte groeien om zomaar te kunnen pakken. Bovendien zouden bananenbladeren, die groter zijn dan vijgenbladeren, misschien beter werken om naaktheid te bedekken. Dit is slechts een van de leuke weetjes die je kunt delen als mensen je bananenprints op canvas bewonderen.

Dingen om te weten met bananen canvas afdrukken

Interessant is dat bananen zowel een vrucht als geen vrucht zijn. Hoewel de bananenplant in de volksmond een bananenboom wordt genoemd, is het technisch gezien een kruid dat ver verwant is aan gember, omdat de bananenplant een succulente boomstam heeft in plaats van een houten stam. Niettemin is het gele ding dat u eet in feite een vrucht omdat het de zaden van de bovengenoemde plant bevat. Verbaas uw familie, vrienden en collega's met dit fascinerende stukje kennis wanneer ze commentaar geven op uw bananen canvas afdrukken. Je kunt ze ook vertellen dat de banaan in meer dan 150 landen wordt geteeld! Er zijn meer dan 1000 soorten bananen in de wereld, waarvan de meest voorkomende de Cavendish is, die toevallig ook de typische banaan in uw gedachten is. Bekijk het in bananen canvas prints zoals "Banana". De roze achtergrond van deze specifieke bananen canvas print zorgt voor een geweldig contrast.

Significante kleur

Over kleuren gesproken, geel is bijna synoniem geworden met de banaan, ook al zijn niet alle bananen echt geel. Wist je dat geel ook een kleur is die positieve signalen afgeeft en vreugde betekent? Dit maakt bananenprints tot een perfecte wanddecoratie voor kamers die mensen als eerste zien als ze uw huis of kantoor binnenkomen. In een kamer zonder ramen of met slechts kleine ramen, kan een sterke gele banaan op canvas de kamer groter laten lijken en beter verlicht. Dit maakt het bijvoorbeeld fantastisch voor gangen en andere kleine kamers. "Gele banaan" kan het opvallende stuk zijn dat mensen welkom heet in uw woning. Voor een subtielere, maar niettemin indrukwekkende aanpak, wilt u misschien "Bananen" voor uw bananen op canvas om bijvoorbeeld de foyer van uw kantoor te versieren.

Bananen op canvas voor de kinderen

Wanneer u uw kind probeert te sturen in de richting van betere voedingskeuzes, kan het verleidelijk zijn om alleen te focussen op de stereotiepe ontbijt-, lunch- en avondmaaltijden, maar tussendoortjes kunnen ook een grote impact hebben! Naast het helpen van de kinderen om gedurende de dag betere keuzes te maken door een banaan in hun tas te stoppen die hen voorziet van vitaminen en mineralen, kunt u bananen canvas prints gebruiken om hen eraan te herinneren dat dit gezonde voedsel hun vriend is. Dit is waar bananen canvas prints zoals "Banana" van pas komen, waarop het populaire Brokiga personage staat afgebeeld, ontspannen op de genoemde vrucht. Gebruik de charme en het karakter van deze bananen canvas print om indruk te maken op de jongeren.

Gezondheidsvoordelen

Misschien weet u dat bananen niet alleen een goede bron van vitamine B6 zijn, maar ook van vitamine C, voedingsvezels en mangaan. Dit maakt bananenprints op canvas erg nuttig als je ze gebruikt in ruimtes waar kinderen vaak komen. Leer ze dat bananen ook vetvrij, cholesterolvrij en vrijwel natriumvrij zijn. Voeding speelt zo'n grote rol in de opvoeding van kinderen dat een visueel hulpmiddel zoals bananendoeken u echt kan helpen om hen ervan te overtuigen hun fruit op te eten. Bananen geven je niet alleen energie zonder de vetten en cholesterol, maar helpen ook enorm bij de spijsvertering en helpen maag- en darmproblemen te overwinnen. Geef uzelf een dagelijkse herinnering hieraan door bananenprints op te hangen in uw keuken of eetkamer.
Productinformatie
  • 1-7 van 7 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.