Appel

Iedereen kent het gezegde "een appel per dag houdt de dokter weg". Dit zegt iets over de universele populariteit en de duidelijke gezondheidsvoordelen van deze vruchten. Daarom hebbenLees meer wij bij Photowall een prachtige collectie appel canvasprints voor u samengesteld. Met deze motieven kun je je interieur voorzien van een frisheid die je zal verkwikken telkens je thuiskomt van een stressvolle dag, of wanneer je een pauze neemt tijdens een hectische dag op het werk. Apple canvas prints zijn geschikt voor elk soort kamer, of dit nu een woon-, bedrijfs- of recreatiekamer is. De diversiteit in deze categorie stelt u in staat te experimenteren en te spelen met uw andere decoratieve elementen zoals kleurenschema's, meubels enzovoort.

Geschiedenis in appel canvas afdrukken

Appels maken al sinds het begin van de menselijke geschiedenis deel uit van de menselijke ervaring. Ze zijn in antropologisch onderzoek gevonden als onderdeel van het dieet van de vroege mens en opgetekend in het verhaal van Adam en Eva. U kunt deze betekenis tot uitdrukking brengen door bijvoorbeeld appel canvas prints in uw woonkamer te gebruiken. De Griekse en Romeinse mythologie verwijzen ook naar appels als symbolen van liefde en schoonheid, wat ze tot de ideale wanddecoratie voor de slaapkamer maakt. Toen de Romeinen rond de eerste eeuw voor Christus Engeland veroverden, brachten ze appels met zich mee. Dit maakt appel canvas afdrukken tot een geweldig symbool voor nieuwe ondernemingen op kantoor. Zoals u kunt zien, is de bovengenoemde diversiteit niet alleen in de appel canvas prints zelf, maar ook in de plaatsing van deze fantastische motieven. Er zijn levensechte foto's met details die zo precies zijn dat je je hand ernaar uitsteekt en de appel probeert te pakken, maar ook kunstwerken die deze vrucht een geheel nieuwe dimensie en context geven.

Trivia time

Terwijl we allemaal de neiging hebben appels als allemaal hetzelfde te zien, zij het verschillend in grootte, wist u dat er eigenlijk ongeveer 7500 verschillende variëteiten van deze vrucht zijn? Een belangrijke reden hiervoor is ook dat appelbomen verder naar het noorden kunnen worden geteeld dan andere fruitbomen omdat ze laat in het voorjaar bloeien, waardoor de kans op vorstschade minimaal is. Dit is een fascinerend en leuk feit om te delen met iemand die ongetwijfeld de appel canvas prints zal bewonderen die je in je ruimte laat zien. Je kunt ze ook vertellen dat een grote appelboom er 8 tot 10 jaar over doet om zijn eerste vruchten te produceren, terwijl een kleine boom er meestal 3 tot 5 jaar over doet. Er is de energie van 50 bladeren nodig om één appel te produceren. Een andere interessante gedachte bij het bekijken van appel canvas prints is dat de appel door de jaren heen ook het symbool van kennis en onsterfelijkheid is geworden vanwege de functie van de vrucht als antioxidant, en niet alleen vanwege het hele Adam en Eva gebeuren. Gebruik appel canvas prints als een herinnering om gezond te leven, misschien een mooi stuk als "Appels" in de keuken of zelfs de fitnessruimte. De mogelijkheden zijn enorm met deze prachtige categorie van Photowall.

Meer canvasafdrukken met appels

Over gezond leven gesproken, hier zijn slechts enkele van de gezondheidsvoordelen van appels. Het regelmatig eten van deze diabetesvriendelijke vruchten kan een hoog cholesterolgehalte en een hoge bloeddruk verlagen, hartaandoeningen voorkomen, de spijsvertering bevorderen en zo gezond gewichtsverlies bevorderen. Laat appel canvas prints u eraan herinneren dat een dieet gevuld met oplosbare vezels helpt om immuuncellen die pro-inflammatoir waren om te zetten in anti-inflammatoire en immuun-ondersteunende cellen. Appels kunnen de immuniteit versterken, deels omdat ze immuunversterkende vitamine C bevatten. Appel canvas prints zijn dus niet alleen rustgevend voor de ziel, maar ze kunnen je ook helpen om beter te leven en voor je fysieke welzijn te zorgen.
Productinformatie
  • 1-15 van 15 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.