Niet-alcoholische drankjes

Maak iets wat je elke dag doet en tegenkomt deel van je decoratie door gebruik te maken van de niet-alcoholische drank canvas prints van Photowall. Van iets alledaags een speciaal gezLees meericht maken is een geweldige manier om het moreel en de visuele belangstelling op te krikken, vooral in gemeenschappelijke ruimtes zoals het kantoor. De hoge kwaliteit en het unieke ontwerp van de canvasprints met alcoholvrije drank in deze categorie zullen een stimulans zijn voor de gezondheid en een geweldige stijl in de door u gekozen ruimte. De generatie van vandaag wil zo gezond mogelijk eten, maar goede voeding gaat verder dan wat er aan de keukentafel wordt geserveerd. Met canvasprints met alcoholvrije dranken kunt u uw familie, vrienden en collega's wijsheid bijbrengen over wat ze moeten consumeren. Bovendien doet u dat op een handige en stijlvolle manier. Zoals gebruikelijk kunt u deze afdrukken op canvas voor alcoholvrije dranken aanpassen aan uw esthetiek, algemene ontwerp en kleurenschema.

Niet-alcoholische drank canvas afdrukken en ontbijt

Het is een veelgehoorde uitspraak dat "het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is". Er zijn verschillende stromingen die hierover denken omdat het niet wetenschappelijk bewezen is dat het ontbijt inderdaad de belangrijkste maaltijd van de dag is. Toch is het van vitaal belang om je dag goed te beginnen, maar vooral om je nuchter en productief te houden. Niet-alcoholische dranken spelen hierbij een grote rol, omdat de meeste mensen 's ochtends koffie of thee drinken. Motiveer uzelf om dit dagelijks te doen door uw muren te versieren met canvasprints met alcoholvrije dranken. Je hoeft niet elke ochtend een lekkere maaltijd bij deze dranken te bereiden, je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je genoeg vitaminen en voedingsstoffen binnenkrijgt, evenals eiwitten om je langer voldaan te voelen. Bekijk de prachtige alcoholvrije drank canvas print "Time for Breakfast" voor een mooie en informatieve gids. Deze canvasprint met alcoholvrije dranken zal in elke omgeving goed staan, of het nu in de eetkamer thuis is of zelfs in de pauzeruimte op kantoor.

De kracht van het kopje

Wist u dat de meest algemeen aanvaarde mythe over de oorsprong van koffie is dat het door een geitenhoeder is ontdekt? Een Ethiopische geitenhoeder genaamd Kaldi merkte dat zijn dieren nerveus werden na het eten van rijpe koffiebonen. Dit is slechts een van de wetenswaardigheden die u kunt gebruiken wanneer mensen uw canvasafdrukken met alcoholvrije dranken en koffie bewonderen. Sommigen van u weten misschien dat de twee koffiesoorten arabica en canephora zijn, ook bekend als robusta. Terwijl de laatste productiever is en een hoog cafeïnegehalte heeft, heeft de eerste vijftig procent meer lipiden en bijna twee keer zoveel suikers, wat leidt tot een hogere zuurgraad en complexere smaakaroma's. Logischerwijs zijn de goedkopere koffiesoorten daarom meestal canephora, terwijl de meeste koffiespecialiteiten arabica zijn. Koffieliefhebbers zullen niet alleen bewondering hebben voor uw kennis, maar ook voor de bezienswaardigheden die erbij horen. Voorzie je muren van canvasprints met alcoholvrije dranken zoals "Koffie voor een goochelaar" of "Meer koffiebonen" voor wat levendigheid in de keuken of waar je ook graag een kopje drinkt. Wil je iets stijlvollers en geraffineerders, bekijk dan eens de schoonheid van het zwart-wit canvas met de titel "Coffee in Paris". Afdrukken op canvas van alcoholvrije dranken zoals deze geven je huis echt klasse als je ze in de eetkamer of misschien zelfs in de foyer hangt.

Thee in afdrukken op canvas voor alcoholvrije dranken

De meest geconsumeerde drank ter wereld is ook sterk aanwezig in deze collectie van Photowall. Terwijl de meeste theeën afkomstig zijn van de plant Camellia sinensis en van nature cafeïnehoudend zijn, worden kruidentheeën doordrenkt met gedroogde kruiden, vruchten of bloemen zoals kamille of echinacea. Waar je ook de voorkeur aan geeft, je zult de canvasprints met alcoholvrije dranken waarin thee het centrale onderwerp is, zeker koesteren. Net zoals de temperatuurvoorkeur varieert bij mensen die thee drinken, is er ook een gezonde verscheidenheid aan visuele opties met betrekking tot thee in alcoholvrije canvasprints. "Teascape", bijvoorbeeld, is opmerkelijk door de aandacht voor detail en de nogal dramatische presentatie. De alcoholvrije drank canvas print "Theepotten" is meer grillig en vriendelijk. Hoe dan ook, deze twee alcoholvrije canvas prints geven perfect weer waar we van houden bij het drinken van thee, zij het op verschillende manieren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's