Wijn

Wijn, wit of rood, wordt gemaakt door het persen van druiven, het vergisten van hun sap en het distilleren tot deze fijne nectar van de goden. Er zijn jaren van goede wijnjaren en jarLees meeren van minder gunstige. De kwaliteit van deze dranken is zo superieur geworden, dat de mensen tegenwoordig bereid zijn exorbitante bedragen te betalen voor een onbetaalbaar wijnjaar. Er wordt gezegd dat de meest verfijnde manier om iemand een fles wijn te schenken, is om het jaar van de creatie van de wijn te koppelen aan het geboortejaar van de ontvanger. Photowall proost op uw goede smaak met zijn eigen collectie wijn op canvas. Deze wijn canvas prints laten dit geweldige drankje zien zoals het door het grootste deel van de beschaafde wereld wordt gevierd. Hang deze wijnprints op canvas in uw loungeruimte en vergeet niet een gekoelde fles van uw favoriete wijnoogst mee te nemen. Ga lekker in je luie stoel zitten en nip al je zorgen weg met al deze wijn canvas prints om je heen. Nodig uw geliefde uit om samen met u te proosten op alles wat overvloedig en blijvend is. Deze fantastische wijn canvas prints zullen gegarandeerd licht en geluk brengen in elke kamer van uw huis.

Bruisend in wijn canvas afdrukken

Het waren de Benedictijner monniken die als eersten werden gecrediteerd voor het maken van champagne. Er wordt gezegd dat ze tijdens het maken van een partij witte wijn een fout maakten in het distillatieproces en dat de bubbels eruit spatten, en voila...ze schonken de wereld champagne. Hoewel champagne strikt genomen geen wijnsoort is, leeft het in een vreemd vagevuur tussen wijn en een verfrissende drank. Photowall zet zijn hoed af voor alle soorten wijn en de talloze manieren waarop ze vreugde kunnen brengen aan uw festiviteiten met "Cheers", "Wine Cellar Barrels", en "A Taste of Napa Valley" in zijn opmerkelijke collectie van wijn canvas prints. Hang een paar van deze wijn canvas prints in uw woonkamer, en voel de plotselinge drang om naar de koelkast te rennen en een fles van uw favoriete wijnoogst open te maken. Laat uw familie en gasten deze wijn canvas prints zien en kijk hoe ze hun glazen de woonkamer in dragen om deze ambrozijn van de goden te vieren. Er zal nooit een droge of ontevreden keel in uw huis zijn met wijn canvas prints overal om u heen. Maak er een feest van door een karaf van ieders favoriete drankje in de woonkamer te zetten en een toost uit te brengen op ieders gezondheid.

Gezond in wijn canvas prints

Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat de tannines in rode wijn, mits in redelijke hoeveelheden ingenomen, hartkwalen helpen voorkomen. Het optreden van beroertes is zelfs verminderd door deze nuttige chemicaliën. Brandewijn daarentegen is een rode wijn waaruit het water is gebrand. Het was een methode die voor het eerst werd gebruikt door de Nederlanders die rode wijn naar de Nieuwe Wereld verscheepten en ontdekten dat het water in de wijn te zwaar was voor de schepen waarop hij werd geladen. Ze noemden het Brandewyjn, wat in het Nederlands verbrande wijn betekent. Photowall laat je een slokje van het goede leven nemen met "Later Burgundy", "Seattle", en "Na het proeven" in zijn prachtige collectie van wijn canvas prints. Hang een paar van deze wijn canvas prints in je recreatiehol met een fles van het echte ding en bereid je voor op een feest dat je nog nooit hebt meegemaakt. Haal wat hapjes in huis en kijk naar uw favoriete films terwijl u omringd bent door deze wijn canvas prints. Neem een gekoeld glas in de hand terwijl u luistert naar uw favoriete muziek of videospelletjes speelt, en u hebt de ingrediënten voor een perfecte volwassen speeltijd.

Geroemd en geconsumeerd

Sinds Waterstof, Zuurstof, en het sap van de verrukkelijke druif samensmolten tot de verrukkelijke vloeistof die wijn heet, heeft de sociale wereld feest gevierd met zijn eigen universele oplosmiddel. Van het oerslib waar we allemaal uit voortkomen, tot de elegante en verfijnde bars en tavernes van vandaag, is het lessen van onze collectieve dorst niet alleen een noodzaak geweest voor sociale bijeenkomsten, maar ook een van de meest vermakelijke en verfrissende praktijken die we ooit hebben ondernomen. Photowall brengt hulde aan de menselijke behoefte om te drinken met "Grainy WInebottle", "Barrels in Storage", en "Old Wine Barrels" in zijn eigen collectie van wijn canvas prints. Deze afbeeldingen laten een aantal van de vele manieren zien waarop wijn wordt opgeslagen en gerijpt om het tot perfectie te brengen. Hang een paar van deze wijn canvas prints boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit op een van de meest gewaardeerde wijngaarden in de wereld. Uw momenten van sluimering zullen nooit zo rustgevend en verkwikkend zijn als wanneer u deze wijn canvasprints in uw slaapkamer heeft hangen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's