Drinken

Sinds Waterstof en Zuurstof samensmolten om de levengevende vloeistof water te maken, heeft het universum bestaan met zijn eigen universele oplosmiddel. Van het oerslib waaruit we allLees meeremaal zijn voortgekomen tot de elegante en verfijnde bars en tavernes van vandaag, is het lessen van onze collectieve dorst niet alleen een noodzaak geweest om te overleven, maar ook een van de meest vermakelijke en verfrissende praktijken die we ooit hebben ondernomen. Photowall brengt hulde aan de menselijke behoefte om te drinken met zijn eigen collectie canvasprints over drank. Deze afbeeldingen tonen vele van de heerlijke dranken die onze uitgedroogde kelen door de eeuwen heen hebben gedronken. Hang een paar van deze canvasprints op in uw woonkamer en voel de plotselinge drang om naar de koelkast te rennen en een fles van uw favoriete drankje te openen. Laat je familie en gasten deze drank canvas prints zien en kijk hoe ze hun glazen de woonkamer in dragen om deze ambrozijn van de goden te vieren. Er zal nooit een droge of ontevreden keel in uw huis zijn met deze drank canvas prints over u heen. Maak er een feest van door een kan met ieders favoriete drankje naar de woonkamer te brengen en een toast uit te brengen op ieders gezondheid.

Honger in drank canvas afdrukken

Bier is een van de favoriete dranken die de mens graag drinkt. Het is lekker, vol van smaak en zeer verfrissend. Combineer het met een schaal pinda's of ga uit je dak met een selectie worsten en fijne vleeswaren en je hebt de elementen van een goede drink spree. Bier zou duizenden jaren geleden zijn uitgevonden door de oude Egyptenaren. Ze combineerden gerst, hop, mout en tarwe en lieten ze gisten om deze heerlijke drank te maken. Photowall lest uw dorst met "Bier", "Bier in glas", en "Pub" in zijn ruime collectie canvasafdrukken van dranken. Deze afbeeldingen tonen deze dorstlessende drank geserveerd in al zijn gouden glorie. Plaats een paar van deze canvasprints in uw ontspanningsruimte met een kruik van het echte bier en bereid u voor op een feest dat u nog nooit eerder hebt meegemaakt. Haal een schaal chips en pinda's in huis en kijk naar uw favoriete films terwijl u omringd bent door deze canvasprints met drank. Neem een ijskoud drankje in je hand terwijl je naar je favoriete muziek luistert of videospelletjes speelt, en je hebt de ingrediënten voor een perfecte volwassen speeltijd.

Verfrissend in drank canvas prints

Wijn, wit of rood, wordt gemaakt door druiven te pletten, hun sap te laten gisten en het te distilleren tot deze fijne godendrank. Er zijn jaren met goede wijnjaren en jaren met minder gunstige. De kwaliteit van deze dranken is zo superieur geworden, dat de mensen tegenwoordig bereid zijn exorbitante bedragen te betalen voor een onbetaalbaar wijnjaar. Er wordt gezegd dat de meest verfijnde manier om iemand een fles wijn te schenken, is om het jaar van de creatie van de wijn te koppelen aan het geboortejaar van de ontvanger. Photowall proost op uw goede smaak met "Late Hour", "Cheers", en "Wine Cellar Barrels" in haar fijne lijn van drank canvas prints. Deze afbeeldingen laten dit geweldige drankje zien zoals het door het grootste deel van de beschaafde wereld wordt gevierd. Hang deze canvasprints op in uw loungeruimte en vergeet niet een gekoelde fles van uw favoriete wijn mee te nemen. Ga in je luie stoel zitten en nip al je zorgen weg met al deze canvasprints over drank om je heen. Nodig uw geliefde uit om samen met u te proosten op alles wat overvloedig en blijvend is.

Warm en koud

Koffie en thee behoren tot de favoriete dranken van de wereld. Thee wordt gemaakt van bladeren, terwijl koffie wordt gemaakt van de gemalen bonen van de koffieplant. Het Britse Rijk en zijn koloniën geven de voorkeur aan thee als drank bij uitstek. Terwijl de rest van de wereld vertrouwt op koffie om ons de hele dag wakker te houden. Er is zelfs een tijd in de geschiedenis geweest dat deze twee planten zo waardevol zijn geworden dat ze het ruilmiddel zijn geworden voor vele historische transacties. De Boston Tea Party in de Verenigde Staten was een mijlpaal in de uitwisseling van thee voor wat nu een groot deel van het grotere gebied rond New York is. Terwijl verschillende oorlogen zijn uitgevochten over het eigendom van gebieden die koffie verbouwden als hun belangrijkste gewas. Photowall serveert het u warm of koud met "More Coffee Beans", "Coffee in Paris", en "Teascape" in zijn prachtige collectie canvasafdrukken van dranken. Deze afbeeldingen tonen deze heerlijke gewassen zoals ze over de hele wereld worden geserveerd. Hang deze canvasprints op in uw studeerkamer of minibibliotheek en waan u een van de koffie- en theebaronnen uit vervlogen tijden.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's