Rock-'n-roll

Neem een zwarte rechterhand, en een witte linkerhand, en wat heb je? Goede oude rock en roll. Dit werd gezegd door een van de meest iconische legendes van het muziekgenre, Jerry Lee LLees meerewis. Er bestaat waarschijnlijk geen enkele muziekvorm die jeugd, vrijheid en rebellie beter viert dan rock-'n-roll. Sinds zijn ontstaan heeft het de wereld stormenderhand overspoeld en een levensstijl gegenereerd die tot op de dag van vandaag synoniem is met avontuur en buitenissig gedrag. De muziek verandert, maar het liedje blijft hetzelfde. En de bijbehorende capriolen en streken die de grootheden van deze muziekvorm kenmerkten, zijn geen spat veranderd. Ze zijn gewoon doorgegeven van de ene generatie rockers op de volgende. Zelfs het geluid en de dynamiek van de muziek zelf zijn door de generaties heen geëvolueerd, maar de basisgeest en de drive achter de muziek blijven even rauw en oneerbiedig als altijd. Photowall brengt hulde aan dit wilde en eigenzinnige muziekgenre met zijn lijn van rock and roll canvas prints. Deze prachtige stukken rond uw huis kunnen de jeugd en de rebel in u naar boven brengen, en u herinneren aan de dagen dat alles wat u bezig hield muziek, snelle auto's, meisjes en kattenkwaad was.

Whole Lotta Shaking in rock and roll canvas prints

Rock and roll ontstond in de Verenigde Staten aan het eind van de jaren veertig en het begin van de jaren vijftig. De wortels ervan gaan terug op zwarte Amerikaanse muziek zoals gospel, blues, jazz, boogie, en rag om er maar een paar te noemen. Hoewel veel van de invloeden te horen zijn in vroegere werken, kreeg het genre zelf zijn naam pas in 1954. Piano's, saxofoons, elektrische of akoestische gitaren, basgitaren, tamboerijnen en drums zijn slechts enkele van de instrumenten die worden gebruikt bij het spelen van rock and roll. Photowall brengt hulde aan de muziek met zijn lijn van rock and roll-doekprints, met beelden zoals "Guitar Solo" en "Rock and Roll Lead Types" in zijn mooie collectie. Als je een handvol van deze prints voor jezelf aanschaft, zal dat de lang verloren rebelsheid aanwakkeren van de tiener die je ooit was, en je er misschien toe aanzetten om naar de maan te huilen als je daar zin in hebt. Herbeleef de dagen dat jij en je aanstaande vrouw verliefd werden door de platen te draaien die op de radio schalden tijdens jullie prille romance en jezelf te omringen met deze fantastische rock and roll canvasprints. Deze rock and roll canvas prints zullen zeker het vuur terugbrengen in je leven.

Alles op zijn kop in rock and roll canvas prints

De weigering om de gedicteerde norm te accepteren is een van de redenen waarom rock and roll zo'n belangrijke rol heeft gespeeld in de Amerikaanse Burgerrechtenbeweging. Rocksterren waren vaak te zien bij rally's en protesten tegen rassendiscriminatie en de oorlog in Vietnam. Terwijl ze in de studio deze zeer sterke gevoelens tot uiting brachten in de nummers die ze opnamen. Het was een wilde en tumultueuze tijd in Amerika, en rock and roll leek de perfecte soundtrack ervan te zijn. Photowall brengt hulde aan enkele van de meest iconische figuren uit de rock-'n-roll met "All Shook Up" van de koning zelf, Elvis Presley. Er is ook "Blind Boy Grunt" en "All I Can Do is Be Me" met het gezicht van de legendarische rockdichter en tekstschrijver Bob Dylan. Deze afdrukken op rock-'n-roll-doek zijn van onschatbare waarde om de huizen van rebellen van alle leeftijden te sieren. De muziek en de levensstijl komen allemaal tot uiting in de beelden op deze prachtige rock & roll-doeken. Het lijdt geen twijfel dat het hart sneller gaat kloppen en het bloed sneller gaat stromen als je ze in je huis hebt.

Alle heil aan de rock

In de jaren 80 kwam Bruce Springsteen, liefkozend The Boss genoemd, in het wereldje en bracht zijn eigen rock-'n-roll waarmee hij een bijzonder Amerikaanse cultuur vierde. Het was de muziek van fabrieksarbeiders en vrachtwagenchauffeurs en wilde tieners en mooie, blonde surfer meisjes. Zijn diepe, keelachtige stem en immens emotionele teksten katapulteerden hem in de Rock and Roll Hall of Fame. Hoed je voor The Boss met de "I Was Born"-afdruk uit onze collectie rock-'n-roll-doeken. Laat deze rock and roll canvas prints je herinneren aan een tijd waarin het leven eenvoudiger was en de enige zorg was hoe je meer plezier kon hebben. Deze rock and roll canvas prints kunnen ook de kamer van je kinderen sieren, zodat ook zij een liefde voor deze vorm van muziek ontwikkelen en dat de fakkel met succes wordt doorgegeven. Nodig je vrienden uit voor een avondje luisteren naar je favoriete vinylplaten terwijl je herinneringen ophaalt aan vroegere dwaasheden en gekoesterde jeugdherinneringen. Koop nu een heleboel van deze geweldige rock and roll canvas afdrukken.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's