Star Wars

Fans van de Star Wars-franchise, laat je meevoeren naar lang vervlogen tijden in een melkweg ver, ver weg, als je je huis decoreert met onze enorme selectie wandkunst van deze epischeLees meer saga. Of je nu naar de lichte kant neigt of de donkere kant al omarmt, er is altijd wel een canvasprint die bij je past. We hebben canvasprint met karakterportretten van al je favoriete helden en schurken uit het Star Wars-universum. Darth Vader, zwarte cape golvend, zwaait met een rode lichtsabel terwijl zijn andere hand de duistere kracht van de Force uitoefent om zijn vijanden te verpletteren. Of je nu houdt van schilderijen in levendige kleuren of je aangetrokken voelt tot foto's, je kunt deze Dark Lord aan je muur hangen, als je durft.

Luke Skywalker

Luke Skywalker, een wereld ver van zijn dagen als boerenjongen, staat met een plasma blaster, klaar om het op te nemen tegen de macht van het Evil Empire. In een andere dramatische afbeelding traint hij met zijn lichtzwaard en leert hij de manieren van de Force onder het toeziend oog van Jedi Master Yoda. Een grafiet close-up portret toont het peinzende gezicht van de jonge held, en een still uit A New Hope toont hem in de cockpit van zijn X-Wing Starfighter tijdens zijn climactische gevecht tegen de Death Star.

Anakin Skywalker

Herbeleef de heldendaden van Anakin Skywalker voordat hij bezweek aan de verleiding van de Dark Side. Ooit voorspeld om de uitverkorene van de Jedi te worden en de Force in balans te brengen, komt Anakin in onze canvas prints voor in de verschillende fases van zijn leven. Eerst als jonge slaaf op Tatooine, dan als Jedi in opleiding, zoals uitgebeeld door Hayden Christensen, voordat hij zich overgaf aan het duistere pad dat hem uiteindelijk zou veranderen in Darth Vader.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi verschijnt in onze collectie als een jonge Jedi ridder vertolkt door Ewan McGregor en als Alec Guiness's oudere meester die de confrontatie aangaat met zijn voormalige leerling, Darth Vader. De Obi-Wan wall art bevat een close-up portret in grafiet en een rijkelijk gekleurde schildering van de Jedi meester terwijl hij over lava springt op de planeet Mustafar. Een andere afbeelding toont de Jedi legende Kenobi terwijl hij een gloeiend blauw lichtzwaard vasthoudt, klaar voor de strijd. Ook opgenomen in onze karakterportretten, de boze keizer Palpatine dreigt zijn vijanden, een donkere kap verbergt zijn verwoeste gelaatstrekken als hij schreeuwt in woede in een grafiet close-up. Zijn angstaanjagende gezicht is ook beschikbaar als een foto op canvas uit de films. Een schilderij in onze collectie beeldt hem af met een straal dodelijke Force bliksem.

Prinses Amidala

De mooie Prinses Amidala is in al haar facetten terug te vinden in onze collectie canvas prints. Ze kan je muur sieren in volledige koninklijke make-up als koningin van Naboo, als een pittige krijger met een blaster, of als de bedachtzame en dappere Padme in een selectie van close-ups in grafiet.

Prinses Leia

Portretten van de dappere Prinses Leia omvatten canvas prints met haar gekleed in haar iconische witte gewaden; met vloeiend haar en bos kleding terwijl ze bij de Ewoks was; evenals schilderijen van haar gekleed in onthullende slaven kleding toen ze een gevangene was van Jabba the Hut. Verschillende afbeeldingen tonen haar onbevreesd terwijl ze een plasma blaster vasthoudt.

Staalschepen

De verschillende sterrenschepen uit het Star Wars-universum maken ook deel uit van onze collectie. We hebben schilderijen en canvas prints van de Death Star, de Millennium Falcon, Republic gunships, X-Wing Starfighters, Queen Amidala's koninklijke sterrenschip, Droid Starfighters, en Clone Starfighters. Deze collectie muurkunst bevat ook afbeeldingen van de buitenaardse landschappen van het Star Wars-universum; zoals de onderwater Gunga City, de moerassige planeet Dagobah, de woestijnplaneet Tatooine en het met steden bedekte Coruscant. Een schilderij van talloze Clone Troopers geeft de omvang van de macht van het Keizerrijk weer. Er zijn verschillende reproducties van posters van de oorspronkelijke release van de films, die langetermijnfans terugvoeren naar de eerste keer dat de films op het grote scherm werden vertoond. Foto's van films bevriezen belangrijke momenten van de filmserie, zoals Darth Vader die over het lichaam van een gesneuvelde rebel staat met een troep Storm Troopers erachter verzameld; R2-D2 en C3PO die verdwaald ronddwalen op Tatooine; de jonge Anakin Skywalker in zijn pod race; en Luke, Leia en de droids op hun medische fregat die de Millennium Falcon de ruimte in zien vliegen. Alleen uw verbeelding zal het gebruik dat u kunt maken van deze opvallende beelden beperken; van uw slaapkamer tot een familie tv-kamer, home cinema of een fan's gallery. Moge de Kracht met u zijn wanneer u kiest.
Productinformatie
  • 1-11 van 11 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.