Prinses Leia - Carrie Fisher - Canvas print - Kantoor

11

motieven

Star Wars

Fans van de Star Wars reeks, laat jezelf vervoeren naar een een tijd, lang, lang geleden, in een sterrenstelsel ver, ver weg, als je je huis versiert met onze enorme keuze aan muurkunLees meerst uit deze epische sage. Of je nu neigt naar de lichte kant of de ”Dark Side” hebt omarmd, er zal zeker een canvas zijn die jouw keuze vertegenwoordigt. We hebben canvas portretten van al je favoriete helden en schurken uit het Star Wars universum. Darth Vader, met golvende zwarte cape, zwaait met een rood lichtzwaard terwijl hij zijn andere hand gebruikt om met de duistere kracht van The Force zijn tegenstanders te verpletteren. Of je nu schilderijen prefereert in levendige kleuren of dat je meer aangetrokken bent tot foto’s, je kunt de Dark Lord aan je muur hangen, als je durft.

Luke Skywalker

Luke Skywalker, mijlenver verwijderd van zijn dagen als boerenjongen, staat met een plasma blaster, klaar om te strijden met het slechte keizerrijk. In een ander dramatisch beeld, traint hij met zijn lichtzwaard, de wegen van The Force verkennend onder de supervisie van Jedi Master Yoda. Een grafiet close-up portret laat het peinzende gezicht van de jonge held zien, en een still uit A New Hope beeldt hem af in de cockpit van zijn X-Wing Starfighter tijdens de climax van de strijd tegen de Death Star.

Anakin Skywalker

Herleef de heroïsche dagen van Anakin Skywalker, voordat hij ten prooi viel aan de Dark Side. Ooit voorbestemd als uitverkorene van de Jedi om evenwicht in The Force te herstellen, is Anakin te zien in onze canvassen in de diverse stadia van zijn leven. Eerst als een jone slaaf op Tatooine, daarna als Jedi in opleiding, zoals gespeeld door Hayden Christensen, voordat hij zich overgaf aan het duistere pad dat hem utieindelijk veranderde in Darth Vader.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi verschijnt als jonge Jedi, gespeeld door Ewan McGregor en, als Alec Guiness, als oude meester die de confrontatie aangaat met zijn voormalige leerling Darth Vader. De Obi-Wan muurkunst omvat een close-up portret in grafiet en een rijkgekleurd schilderij van de Jedi meester terwijl hij over lava springt op de planeet Mustafar. Een ander beeld geeft the Jedi legende Kenobi weer, terwijl hij een oplichtend blauw lichtzwaard vastgrijpt, klaar voor de strijd. Ook inbegrepen in onze karakterportretten, de kwade keizer Palpatine die zijn vijanden bedreigt, met een donkere pij die zijn geteisterde gelaatstrekken verhult terwijl hij krijst in razernij, in een grafiet close-up. Zijn angstaanjagende gezicht is ook beschikbaar als canvas still uit de films. Een schilderij in onze collectie beeldt hem af terwijl hij een dodelijk Force-bliksemschicht uitsoot.

Princess Amidala

De beeldschone prinses Amidala is in onze collectie canvassen te vinden in al haar facetten. Ze kan je muur opluisteren in volle glorie als koningin van Naboo, als pittige strijder die een blaster vasthoudt, of als de bedachtzame en dappere Padme, in een keuze aan close-ups gemaakt in grafiet.

Princess Leia

Portretten van de dappere prinses Leia bevatten onder meer canvassen waarin zij gekleed gaat in haar iconische witte gewaad; met golvend haar en bosgewaad met de Ewoks; en ook schilderijen van haar, gekleed in een weinig verhullend slavengewaad, toen ze gevangene was van Jabba the Hut. Diverse afbeeldingen geven haar onbevreesd weer terwijl ze een plasma blaster vasthoudt.

Ruimteschepen

De verschillende ruimteschepen in het Star Wars universum maken ook deel uit van onze collectie. We hebben schilderijen van de Death Star, de Millennium Falcon, gunships van de republiek, W-Wing Starfighters, het koninlijke schip van koningin Amidala, Droid Starfighters en Clone Starfighters. Deze collectie muurkunst bevat tevens afbeeldingen van de buitenaardse landschappen uit het Star Wars universum; zoals onderwater Gunga City, de moerassige planeet Dagobah, woenstijnplaneet Tatooine en de volgebouwde, stadse planeet Coruscant. Een schilderij van massa’s rijen Clone Troopers vangt de schaal van de macht van het keizerrijk. Er zijn diverse reproducties van filmposters van de orginele uitgave, die de fans zullen terugvoeren naar de eerste keer dat de films in de bioscoop te zien waren. Stills uit de films bevriezen sleutelmomenten uit de serie, zoals Darth Vader die buigt over het lichaam van een gevallen rebel met hordes Stormtroopers achter hem; R2-D2 en C3PO verdwaald op Tatooine; de jonge Anakin Skywalker in zijn ’pod race’; en Luke, Leia en de robots op het medische fregat, kijkend hoe de Millennium Falcon de ruimte in vliegt. Alleen je eigen verbeelding bepaalt de grens van wat je kan doen met deze opvallende beelden: van je slaapkamer tot de familie TV kamer, thuisbioscoop of een fan gallerij. Moge de Force met jou zijn, op elke manier die je kiest.
Productinformatie
11 motieven
  • 1-11 van 11 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.