Romance

Sinds de uitvinding van de cinematograaf is de hele wereld gefascineerd door de oogverblindende en getalenteerde personen die denkbeeldige geliefden uitbeelden op het witte doek. Van Lees meerde begindagen van de stomme film tot de digitaal verbeterde, kleurgecorrigeerde high definition films van vandaag, is de mensheid verliefd op de acteurs en actrices die ons door de eeuwen heen hebben vermaakt en verrukt. Photowall geeft een hoog saluut aan deze thespians van de industrie met Photowall's eigen collectie romance canvas prints. Deze verbazingwekkende afbeeldingen tonen enkele van de populairste liefdesgroepen die de televisie en het witte doek hebben opgeluisterd vanaf de gouden dagen van Hollywood tot nu. Voeg glitter en glamour toe aan uw huis door het te vullen met deze romantische canvasprints. Er is letterlijk geen ruimte in uw huis waar deze mooie afbeeldingen niet perfect zouden staan. Hang een paar van deze romantische canvasdoeken in uw woonkamer om de ruimte wat flair en flamboyantie te geven. Plaats er een paar in uw ontspanningsruimte en ontdek wat romantiek echt betekent. Deze romantische canvasprints zouden zelfs goed passen in uw studeerkamer of minibibliotheek. Ze kunnen u het gevoel geven dat u een Hollywood-filmgigant bent.

Amoureuze in romance canvas prints

In de jaren veertig had de mooie jonge actrice Norma Jean Baker moeite om naam te maken in de filmindustrie. Een ondernemende jonge talent scout zag haar al snel, veranderde haar naam in Marilyn Monroe, zette haar in de schijnwerpers, en een van de meest iconische en blijvende sekssymbolen in de filmgeschiedenis was geboren. Photowall laat u zien dat sommigen het graag heet hebben met "How to Marry a Millionaire" en "The Seven Year Itch" in de ruime collectie romantische canvasafdrukken. Deze fantastische beelden tonen Marilyn Monroe in enkele van de films die van haar de fantasie van elke man op de planeet maakten. Hang er een paar op in uw loungeruimte en koester u in de rauwe aantrekkingskracht van deze sensationele ster. Nodig een paar van je vrienden uit die ook filmliefhebbers zijn en kom bij je thuis wat drinken, en maak er een middag van om verhalen uit te wisselen over welke van haar films hun favoriet is. Geniet van de geanimeerde gesprekken die je zult hebben terwijl je omringd bent door deze romantische canvasprints. Ze zijn een hit bij iedereen die ze ziet. Wees jaloers op iedereen met deze romantische canvasprints.

Verliefd in romantiek canvas afdrukken

De Bard, William Shakespeare schreef ooit Liefde is geen liefde die verandert wanneer het verandering vindt of buigt met de verwijderaar te verwijderen. Deze regel verwijst naar loyaliteit en volledige toewijding die een kenmerk is tussen paren die eeuwige trouw aan elkaar delen. In zijn onsterfelijke toneelstuk Romeo en Julia, bereiken deze geliefden zelfs het punt van tragedie en dood om hun hartstocht voor elkaar te bewijzen. Het is dan ook geen wonder dat deze meest elementaire emotie de drijvende kracht is geweest achter bijna alle grootse daden, zowel wonderbaarlijk als verschrikkelijk, in de geschiedenis van ons universum. De grote generaal Napoleon Bonaparte toonde zijn tedere kant toen hij zijn liefdesgedichten schreef voor zijn geliefde Josephine. Niet tevreden hiermee, schonk hij haar voor haar verjaardag het geschenk van duizend fonteinen. De Taj Mahal in India, een van de mooiste bouwwerken ter wereld, is een eerbetoon aan de eeuwige toewijding van een koning aan zijn verloren koningin. Maria en Jozef, misschien wel het meest significante paar ter wereld, zouden de geboorteouders van Jezus Christus zijn. Dus haast u en grijp vandaag nog uw deel van deze fijne romantische canvasprints.

Teder en poëtisch

Er is een oude legende die ons vertelt dat alle levende wezens ooit in tweeën zijn gesplitst en naar de vier hoeken van de aarde zijn gegooid. En we zijn ons hele bestaan op zoek naar onze ontbrekende helft. En pas als we herenigd zijn, kunnen we beweren dat we echt heel en compleet zijn. Photowall biedt een groots eerbetoon aan dit universele en zeer romantische voorschrift van alle dingen in de schepping in zijn fraaie collectie romantiek op canvas. Deze prachtige afbeeldingen die het paren van alle geliefden uitbeelden in onze romantiek canvas prints brengen een gevoel van intimiteit en warmte in de leefruimte van elke stadsbewoner. Vanaf het Boek Genesis, waar man en vrouw door God werden geschapen, niet alleen om naast elkaar te bestaan maar ook om elkaar te ondersteunen en aan te vullen, heeft het idee van een andere helft altijd een beroep gedaan op de warmere kant van de menselijke natuur. Photowall geeft u meer om te bewonderen met "Grease-John Travolta en Olivia Newton John", "Annie Hall-Diane Keaton en Woody Allen", en "Olivia Hussey en Leonard Whiting in Romeo and Juliet", in haar fijne lijn van romantiek canvas prints. Deze fantastische beelden tonen nog meer van de iconische liefdesteams die zowel de televisie als het witte doek hebben opgeluisterd.
Productinformatie
  • 1-80 van 80 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.