Klassiekers

In de loop van de filmgeschiedenis zijn er verschillende films geweest die opvallen en een onuitwisbare stempel drukken op de samenleving zelf. Verhalen die zo goed in elkaar zitten eLees meern zo zorgvuldig zijn gemaakt, dat ze tot op de dag van vandaag favoriet blijven bij het publiek. Deze films worden klassiekers genoemd, en elke filmperiode kent er wel een paar. Photowall brengt hulde aan dit grote artistieke erfgoed met zijn mooie lijn van klassiekers op canvas. Deze fantastische afbeeldingen tonen enkele van de meest gedenkwaardige films die ooit op het witte doek te zien waren. Deze prachtige classics canvas prints zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen die bijna te talrijk zijn om op te noemen. Ze kunnen elke kamer in uw huis omtoveren tot een heus museum van de moderne cinema. Een aantal van deze afdrukken op canvas bootsen het uiterlijk na van de eigenlijke filmposters van deze films toen ze in productie werden genomen, waardoor ze niet alleen mooie ornamenten zijn, maar ook echte verzamelobjecten achteraf. Ze documenteren ook nauwkeurig de evolutie van de cinema vanaf de begindagen van de zwart-wit stomme films tot de kleurgecorrigeerde, computergegenereerde kaskrakers van vandaag. U kunt de popcorn en de mensenmassa's bijna ruiken in uw eigen woonkamer wanneer u deze canvasprints van klassiekers ophangt.

Uitstekend in klassiekers op canvas

Onder aanvoering van de grote Peter O'Toole leenden enkele van de meest productieve acteurs van deze generatie hun talenten voor het waargebeurde verhaal van een legendarische Britse soldaat die het Arabisch schiereiland veroverde. Photowall is trots u "Movie Poster Lawrence of Arabia" te kunnen aanbieden in zijn collectie van klassiekers op canvas. In de vroege jaren '70 werkte de legendarische filmmaker Francis Ford Coppola samen met de veteraan romanschrijver Mario Puzo om de verfilming van zijn beroemdste boek te maken. Dit was het verhaal van een Italiaanse familie die zich een weg baande naar de Verenigde Staten en in het proces een van de meest gerespecteerde en gevreesde maffiafamilies in het land creëerde. Photowall doet u een aanbod dat u niet kunt weigeren met "The Godfather-Leaned Back Michael Corleone" in zijn opmerkelijke lijn van klassiekers op canvas. Acteur Al Pacino werd uit tientallen meer vooraanstaande acteurs gekozen om Michael Corleone te spelen, de erfgenaam van het misdaadkoninkrijk van de Godfather. Deze film staat zeker in de top van de 100 meest geliefde films van onze eeuw. Photowall classics canvas prints zijn er trots op deel uit te maken van het erfgoed van The Godfather.

Hemorabel in classics canvas prints

In de jaren 50 werd regisseur Michael Curtiz aan het roer gezet van een film die het verhaal vertelde van een man en een vrouw, voorbestemd om elkaar weer te ontmoeten in een ander, turbulenter deel van de wereld, om een oude romance te herbeleven. Humphrey Bogart en Ingrid Bergman spelen de getroebleerde geliefden in deze iconische filmklassieker. Photowall denkt dat dit het begin zou kunnen zijn van een geheel nieuwe vriendschap in "Movie Poster Casablanca" in haar mooie collectie van klassiekers op canvas. Na het filmen werden de twee hoofdrolspelers voor korte tijd echte geliefden. Een van de meest klassieke schoonheden aller tijden is de actrice Audrey Hepburn. Zij was een mix van meisjesachtige charme en volwassen raffinement. In misschien wel haar meest memorabele film, verblindt ze het publiek als een pittige en stijlvolle jonge vrouw van haar generatie. Wij zijn er trots op u "Movie Poster Breakfast at Tiffany's" aan te bieden in onze bijna onuitputtelijke reeks van klassiekers op canvas. Laat uw kinderen kennismaken met de fascinatie en liefde voor de bioscoop met deze prachtige beelden. Laat ze deel uitmaken van een wereld waarin alles kan gebeuren, en de enige grenzen de grenzen van je eigen verbeelding zijn.

Voor altijd onsterfelijk

Een van de vroegste films uit de gouden eeuw van de cinema was "Gone with the Wind". Met in de hoofdrol de schermsirene Vivian Leigh als Scarlett O'Hara en de onnavolgbare Clark Gable als Rhett Butler. In het begin van de jaren 1970 schonk baanbrekend filmregisseur George Lucas de wereld een uniek sci-fi verhaal dat stevig geworteld was in het conflict tussen goed en kwaad in ieder van ons. Het verhaal gaat over zelfontdekking, moed, waardigheid, vrijheid, loyaliteit aan familie en opoffering. Dit alles speelde zich af tegen de achtergrond van een futuristisch universum dat niemand ooit eerder heeft gezien. Photowall neemt je mee naar een sterrenstelsel ver, ver weg met "Star Wars Episode IV- A New Hope", en "Star Wars Episode IV" in onze collectie van klassieke canvas prints. Deze prachtige film luidde het tijdperk in van enorme special effects en computergegenereerde beelden in de filmwereld. Deze technologische hulpmiddelen werden een belangrijk onderdeel van het verhaal. Het iconische thema en de vlammende lichtzwaarden van deze film zullen voor altijd in ons geheugen gegrift staan. En dan hebben we het nog niet eens over de personages die iconen van de populaire cultuur zijn geworden, zoals Darth Vader, R2-D2 en Master Yoda. Haast je en bestel vandaag nog je eigen klassiekers op canvas.
Productinformatie
  • 1-32 van 32 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.