Fictieve personages

Sinds de mens voor het eerst kennis maakte met de nieuwe wonderen van de amusementswereld, de film, en later de televisie, zijn er bepaalde personages die zijn blijven kleven aan de cLees meerollectieve psyche van het wereldpubliek. Fictieve personages waarvan we zijn gaan houden en die niet minder deel zijn gaan uitmaken van ons dagelijks leven dan de klusjes die we doen terwijl we naar ze kijken. Photowall brengt hulde aan deze iconische figuren in zijn eigen lijn van canvasprints van fictieve personages. Op deze afbeeldingen staan enkele van de meest geliefde en geliefde personages uit de film- en televisiewereld. Verander uw huis in een echte film- of televisiestudio door een paar van deze canvasprints met fictieve personages in uw woonkamer op te hangen. Het plezier en amusement dat in deze ruimte wordt gebracht, zal duidelijk merkbaar zijn wanneer uw familie en gasten excuses blijven vinden om deze ruimte niet te verlaten. Vul je huis met de elektriciteit van de showbusiness met deze canvasprints van fictieve personages overal in huis. Er is geen kamer, muur of ruimte waar deze canvasprints van fictieve personages niet perfect zullen staan. Hoe meer van deze afbeeldingen u verzamelt, hoe groter de plezier- en opwindingsfactor in uw huishouden zal worden.

Gedenkwaardige afdrukken op canvas van fictieve personages

Er moet heel wat gebeuren voordat een film of televisieshow het kan schoppen van het begin tot het scherm zelf. In het geval van films moet het script worden goedgekeurd, een producent worden gevonden, de studio moet productiefondsen vrijmaken en de casting moet perfect zijn. Zelfs dan komen er nog zaken als planning en logistiek bij kijken. Voordat een televisieserie wordt gemaakt, moet er een proefaflevering worden ingediend die de producenten kunnen bekijken. Op basis van de sterkte van deze ene pilot wordt besloten of er meer afleveringen komen of dat de show op niets uitloopt. Photowall geeft je een voorproefje van het leven op de set met "Frankenstein", "Victorian Wars", en "Teenage Mutant Ninja Turtles" in zijn ruime collectie canvasprints van fictieve personages. De eerste afbeelding toont het schepsel uit Mary Shelley's onsterfelijke roman Frankenstein. De tweede afbeelding speelt met de personages uit de iconische film Star Wars, en de derde afbeelding is een afbeelding van de beroemde tv-hit uit de jaren 90 over een kwartet van misdaadbestrijdende schildpadden. Laat deze canvasprints met fictieve personages luchtigheid en een gevoel van speelsheid in uw huis brengen.

Aantrekkelijk in canvasprints met fictieve personages

Er wordt gezegd dat tijdens de productie van de eerste versie van de film King Kong, duizenden paardenstaarten werden gebruikt om de vacht van de reusachtige gorilla te creëren. De actrice Fay Wray speelde de eerste ongelukkige maagd waar de machtige aap verliefd op werd, en het is haar optreden dat voortdurend wordt gekopieerd door actrices in de toekomstige versies. Photowall geeft u een glimp van het oude Hollywood met "King Kong", en "King Kong-Fay Wray" in zijn klassieke lijn van fictieve personages canvas afdrukken. Deze unieke afbeeldingen zouden geweldig staan in uw ontspanningsruimtes. Plaats ze boven op uw televisie of thuisbioscoop terwijl u de originele film bekijkt, en voel u alsof u daadwerkelijk bij de premièrevoorstelling van deze film was. Nodig uw vrienden en collega's uit om de ervaring met u te delen door hen te laten kiezen welke delen van de film zij het leukst vinden. Wissel Hollywood-trivia met elkaar uit en maak er een gezellige middag van terwijl u omringd bent door deze canvasprints van fictieve personages. De uren zullen ongemerkt voorbij vliegen terwijl jullie discussiëren en lachen om deze geweldige beelden.

Geroemd en bejubeld

Volgens de Hollywood-overlevering hebben de twee meest succesvolle filmregisseurs van onze tijd, Steven Spielberg en George Lucas, ooit als persoonlijke assistenten gediend op de filmset van de legendarische Japanse regisseur Akira Kurosawa. Daarom zijn de meeste verhalen van deze twee krachtpatsers van de industrie geworteld in de onderwerpen van de films van deze Japanse regisseur. Photowall geeft je nog meer om van te houden met "Extra Terrestrial-Henry Thomas", "Victorian Wars Lord Vadersworth", en "Victorian Wars Sir Yodington" in zijn prachtige collectie canvasafdrukken van fictieve personages. Deze afbeeldingen tonen enkele van de personages die door hun immense populariteit een begrip zijn geworden. Hang een paar van deze canvasprints met fictieve personages in uw loungeruimte en voel de zorgen en problemen van de dag gewoon van u afvallen. Een paar van deze canvasprints met fictieve personages in de slaap- en speelhoekjes van uw kinderen zullen uw kleintjes met ontzag vervullen en hen een hele middag bezig houden. U kunt deze canvasprints met fictieve personages zelfs in uw gangen ophangen om de ruimte de sfeer van een filmstudio te geven. Er is geen plaats in uw huis waar de canvasprints met fictieve personages geen schot in de roos zullen zijn.
Productinformatie
  • 1-41 van 41 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.