Cult

Sinds de uitvinding van het televisietoestel door de Amerikaan Philo Farnsworth hebben miljarden huishoudens over de hele wereld thuis kunnen genieten van amusement dat vroeger alleenLees meer in de bioscoop te zien was. Dit fantastische apparaat is zo goed ontvangen, dat er nauwelijks een huis op aarde is dat niet ten minste één van deze televisietoestellen in huis heeft. Vanwege de wijdverbreide verspreiding van de t.v., hebben entertainment bedrijven, netwerken genaamd, besloten om programma's te maken die speciaal zijn ontworpen voor het bekijken op deze kleine schermen. Deze worden televisieshows genoemd. Er zijn vele soorten televisieshows. Er zijn stand-alone functies genoemd specials. Er zijn showcases van zang en dans genaamd variétéshows, en er zijn ook verhalen die komen in wekelijkse stappen genaamd een serie. Sinds het begin van deze vorm van amusement zijn er t.v. shows en films geweest die zo goed ontvangen en zo geliefd waren bij het publiek, dat ze zijn uitgeroepen tot cultklassiekers. Photowall brengt hulde aan deze sensationele vorm van entertainment in zijn opwindende lijn van cult canvas prints. Deze verbazingwekkende beelden tonen enkele van de populairste tv- en filmshows die door de decennia heen geliefd waren bij het publiek.

Versteld in cult canvas prints

Het bestaan van de televisie betekende ook dat films die vroeger alleen in de bioscoop te zien waren, nu ook thuis konden worden vertoond. Photowall zet zijn hoed af voor enkele van deze film- en tv-klassiekers met "Movie Poster Jaws", "Movie Poster Foxy Brown", en "Movie Poster Rebel without a Cause" in zijn mooie collectie cult canvas prints. De eerste afbeelding toont de poster van regisseur Steven Spielberg's cultfilmklassieker over een grote witte haai die een slaperig Amerikaans stadje terroriseert. De tweede afbeelding toont een van de meest sexy vrouwelijke actiesterren, gespeeld door de Afro-Amerikaanse actrice Pam Grier, die ooit op het scherm te zien was. En de derde is de onsterfelijke klassieker met de onnavolgbare James Dean in de hoofdrol. Deze verbazingwekkende cult canvas prints zullen uw huis omtoveren tot een waar museum van de moderne cinema. Versier elke ruimte met deze prachtige cult canvas prints en vier alle spannende en opwindende shows die u ooit als jongere hebt gezien. U en uw gezin zullen zich thuis nooit vervelen met deze cult canvas prints om u heen. Ze brengen leven en plezier in elk huishouden.

Geweldig in cult canvas prints

Er zijn films die zijn bewerkt tot televisieshows. Evenzo zijn er ook televisieshows geweest die tot film zijn bewerkt. Ongeacht de oorsprong van deze verbazingwekkende entertainmentstukken, zijn ze zo omarmd door het kijkerspubliek dat ze hedendaagse populaire cultuuriconen zijn geworden. Photowall geeft u meer met "I was Cured. All Right", "Movie Poster Strangler of the Swamp", en "The Deep" in zijn kleurrijke collectie van cult canvas prints. Het eerste stuk belicht de beroemde show met de raadselachtige Malcolm McDowell in de hoofdrol, het tweede stuk toont de cult thrillerklassieker die het publiek massaal naar de bioscopen lokte, en het derde stuk is de verfilming van de spannende roman van auteur Peter Benchley over een stam moderne piraten die de wateren van de Caraïben plunderen. Plaats deze cult canvas prints in je woonkamer en nodig je gasten uit voor een middagje popcorn en frisdrank, terwijl je herinneringen ophaalt aan de tijd dat je de hand van je favoriete meisje vasthield terwijl je naar deze klassiekers keek. Deze cult canvas prints zullen je meevoeren naar een tijd waarin het leven eenvoudiger was en er iets was om je bij elke bocht te boeien en te betoveren.

Voor altijd gevierd

Niet alleen de volwassenen in je huis zullen enthousiast zijn over deze cult canvas prints, maar ook de slaap- en speelhoekjes van je kinderen. Plaats een paar van deze cult canvas prints in hun gezichtsveld en kijk hoe hun nieuwsgierigheid wordt gewekt door de genres die hen zijn voorgegaan. Gebruik deze cult canvas prints om je kind kennis te laten maken met enkele van de meest geliefde film- en filmklassiekers uit die tijd. Photowall geeft je "Movie Poster The Green Hornet", "Serpico", en "Shaft" in zijn brede waaier van cult canvas prints. De eerste afbeelding toont de film en tv-show die een jonge Bruce Lee aan de wereld introduceerde als een martial arts-vechtende sidekick. De tweede afbeelding toont Al Pacino in het onvergetelijke verhaal van een jonge politieagent uit de binnenstad. En de derde afbeelding is die van de coolste privédetective die ooit het film- en televisiescherm sierde. Deze prachtige cult canvas prints uit de jaren '70 zijn geweldige kunstobjecten in uw woonkamer. Nodig andere film- en tv-liefhebbers uit in je huis om de unieke beelden te bekijken en te waarderen. Spanning en plezier zijn gegarandeerd met deze cult canvas prints.
Productinformatie
  • 1-26 van 26 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.