Comedy

Sinds de gebroeders Lumiere de cinematograaf creëerden, is de mensheid gefascineerd en gecharmeerd door deze verbazingwekkende flikkerende schaduwen en de verhalen die ze vertellen. VLees meeran de eenvoudige zwart-witfilm uit de tijd van de stomme film tot de computergegenereerde blockbusters van vandaag de dag: onze liefde voor alles wat met cinema en komedie te maken heeft, heeft altijd vooropgelopen in de menselijke cultuur. Photowall brengt hulde aan dit verbazingwekkende fenomeen van onze tijd door een eigen lijn van komedie op canvas aan te bieden. De bijna onuitputtelijke variëteit aan ontwerpen en kleuren in deze komedie op canvas garandeert dat elke filmliefhebber in de familie aan zijn trekken komt. U zult ontelbare uren doorbrengen met lachen, genieten en herinneringen ophalen aan de prachtige komische films die op deze komedie-doeken te zien zijn. De ware cinefiel in ons allen zal niet kunnen weerstaan aan hun aantrekkingskracht. Voor de kinderen is dit een ingenieuze manier om hun smaak en voorliefde voor goed gemaakte en hilarische films te ontwikkelen. Het is ook de perfecte techniek om hun passie voor een wereld waarin de enige grens het bereik van je verbeelding is, aan te wakkeren. Laat deze komedie op canvas de deur openen naar een spannender en kleurrijker huis voor u en uw gezin.

Hilarisch in komedie op canvas

Films begonnen als een stil medium waarin de dialoog in de ondertiteling werd geplaatst of als totaal overbodig werd beschouwd. Een van de vroegste en waarschijnlijk meest gevierde supersterren uit het tijdperk van de stomme film was Sir Charles Chaplin. Zijn personage The Tramp, met zijn slobberbroek, wandelstok en scheve tophat, bracht komische rollen die universeel begrepen werden door het publiek, zelfs zonder de hulp van dialoog. Moderne critici beschouwen dit als de zuiverste vorm van cinema. Photowall eert deze baanbrekende komische kunstenaar met "Gold Rush-Infographics", "Sunnyside-Infographics", en "Behind the Screen-Infographics in haar prachtige collectie van komedie canvas prints. Deze afbeeldingen tonen een grote pionier en fenomenale thespian, die de magie van zijn vak weeft. Verander uw huis in een echte film- of televisiestudio door een paar van deze komedie-doeken in uw woonkamer op te hangen. Het plezier en amusement dat deze comedy canvasprints in deze ruimte brengen, zullen duidelijk merkbaar zijn zodra uw familie en gasten excuses blijven vinden om deze ruimte niet te verlaten. Vul uw gemeenschappelijke ruimtes met de elektriciteit van de showbusiness met deze comedy canvas prints overal om u heen. Er is geen kamer, muur of ruimte waar deze comedy canvasprints niet perfect zullen staan.

Rotterend in comedy canvas prints

Er moet heel wat gebeuren voordat een film of een televisieshow het kan schoppen van de conceptie tot het scherm zelf. In het geval van films moet het script worden goedgekeurd, een producent worden gevonden, de studio moet productiefondsen vrijmaken, en de casting moet perfect zijn. Zelfs dan komen er nog zaken als planning en logistiek bij kijken. Voordat een televisieserie wordt gemaakt, moet er een proefaflevering worden ingediend die de producenten kunnen bekijken. Op basis van de sterkte van deze ene pilot wordt besloten of er meer afleveringen komen of dat de show op niets uitloopt. Photowall geeft je een voorproefje van het leven op de set met "How to Marry a Millionaire", "Dinner at Eight-Infographics", en "Horse Feathers-Infographics" in zijn ruime collectie comedy canvas prints. Hang een paar van deze comedy canvasprints aan de muren van uw recreatieruimte en geef de ruimte een gevoel van speelsheid en lichtzinnigheid. Uw momenten van volwassen speeltijd zullen spannender worden met deze komedie op canvas om u heen. Met deze komische canvasprints zal het nooit saai worden in uw huis.

Hysterisch en vermakelijk

Sinds de Amerikaan Philo Farnsworth het televisietoestel uitvond, kunnen miljarden huishoudens over de hele wereld thuis genieten van entertainment dat vroeger alleen in de bioscoop te zien was. Dit fantastische apparaat is zo goed ontvangen, dat er nauwelijks een huis op aarde is dat niet ten minste één van deze televisietoestellen in huis heeft. Vanwege de wijdverbreide verspreiding van de t.v., hebben entertainment bedrijven, netwerken genaamd, besloten om programma's te maken die speciaal zijn ontworpen voor het bekijken op deze kleine schermen. Deze worden televisieshows genoemd. Photowall zet zijn hoed af voor enkele van de grote komische prestaties die onze televisietoestellen hebben opgeluisterd met "Oliver Hardy en Stan Laurel", "Marx Brothers", en "Muppets Show-Elton John" in zijn fascinerende collectie van komedie canvas prints. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest geliefde comedy tv-shows die ons door de jaren heen hebben laten lachen en entertainen. Hang deze komedie op canvas in uw woonkamer en nodig uw gasten uit voor een middag met popcorn en frisdrank, terwijl u herinneringen ophaalt aan de tijd dat u de hand van uw favoriete meisje vasthield terwijl u naar deze komedies keek.
Productinformatie
  • 1-93 van 93 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.