Disney

Van de oudste Mickey Mouse en Steamboat Willy tekenfilms tot, meer recent, Toy Story en Cars, heeft Disney's bijzondere merk van levensvreugde zich over de wereld verspreid en zich geLees meernesteld in het hart van het collectieve onbewuste. Er is een hele generatie die precies weet wat "to Infinity, and Beyond!" betekent, en miljoenen kinderen van alle leeftijden over de hele wereld zijn opgegroeid met verhalen die door het opmerkelijke verhaalteam van Disney worden verteld. De term "Disneyfilm" is meer gaan betekenen dan enkel een verhaal voor kinderen. Het betekent familie, en saamhorigheid, en loyaliteit. Het betekent liefde. Breng deze verhalen in uw huis met onze Disney-reeks van canvasprints.

Winnie de Poeh

Er is waarschijnlijk geen personage in de wereld zo universeel geliefd als de Beer van het Kleine Brein. Winnie de Poeh, of Poeh beer, was de creatie van A. A. Milne in 1926, maar het beeld van hem in het geestesoog is honderd procent Disney. De eerste Winnie de Poeh-film, Winnie de Poeh en de Honingboom, werd gemaakt toen Walt Disney nog leefde, en zijn opmerkelijke visie en vrolijkheid doordrongen de verhalen. Breng het Honderd Bunder Bos en zijn charmante bewoners, Kanga, Roo, Eyeore, Knorretje en de wijze oude Uil, en niet te vergeten Poeh zelf en Janneman Robinson, thuis met een afdruk op canvas van ons.

Auto's

Speed...Ik ben Speed. Wie herinnert zich die woorden niet, de eerste die werden uitgesproken in de film Cars? Wie herinnert zich niet hoe Bliksem McQueen de waarden van vriendschap en loyaliteit leerde van de schattige Mater? Het fenomeen Cars heeft de wereld stormenderhand veroverd, en dit is uw kans om uw kind te plezieren door een schilderij op te nemen in de inrichting van hun kamer.

Toy Story

Tot in het oneindige, en verder! Een hele generatie mensen, waarvan de meesten nu volwassen zijn, krijgen een brok in hun keel bij die beroemde woorden uit Disney's Toy Story. Het verhaal van een jongen en zijn speelgoed werd uitgebracht in 1995, de allereerste avondvullende film van de nu beroemde Pixar Studios, en veroverde onmiddellijk de harten. Woody en zijn vrienden waren zo grappig, zo loyaal, de wereld kon niet anders dan van hen houden. De vervolgen hebben de film aan een hele nieuwe generatie publiek geïntroduceerd die net zo geboeid waren als de voorgangers. Versier de slaapkamer van je kind met een Toy Story-print op canvas uit onze Disney-reeks. Als je toch bezig bent, er is geen echte regel die zegt dat ouders geen Toy Story posters mogen... en bovendien, het canvas maakt het toch kunst?

Disney Feeën

Peter Pan's dubbelzinnige vriendin Tinkerbell mag dan de beroemdste fee in Disney's pantheon zijn, ze is zeker niet de enige. Chloe, Fern, Glimmer en Iridessa sprongen van het witte doek en recht in de harten van het publiek, en bleven daar. Verras je kind door zijn kamer te versieren met canvasprints van deze mooie elfjes.

De klassiekers

In de bijna honderd jaar van Disney's bestaan, hebben ze een enorm aantal films en shows gemaakt, velen van hen het soort film dat maar eens in het decennium verschijnt, misschien. The Jungle Book, gebaseerd op de gelijknamige roman van Rudyard Kipling, had enkele van de beste liedjes in een tekenfilm. Het had ook Baloo, die waarschijnlijk de schuld is van veel mier-gerelateerde etensellende door de jaren heen, maar die desondanks geliefd is, en de verstandige Bagheera, die altijd de stem van de rede was. The Hundred and One Dalmations, gebaseerd op een roman van Dodie Smith, is een charmant verhaal over dapperheid en dapperheid dat kinderen en volwassenen al bijna zestig jaar weet te bekoren. Pinokkio en Peter Pan zijn beide geliefde personages die al vele jaren meegaan. Net als Dumbo, de circusolifant die kan vliegen, die al generaties lang aan kinderen laat zien dat ook zij bijzonder zijn. Laat je kind kennismaken met deze personages en maak het daarna helemaal af door zijn kamer te versieren met canvasprints uit ons Disney-assortiment.

Een geest van avontuur

Van Alice in Wonderland tot de Aristokatten, van Lady and the Tramp tot de Prinses en de Kikker, er is een Disney-verhaal voor elk kind om te koesteren, een Disney-personage voor elk kind om van te houden. Breng dat personage in uw huis met een afdruk op canvas uit de Disney-collectie van Photowall.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's