Wolven

De majestueuze wolf is in de loop van de geschiedenis in verschillende rollen verschenen, en met een verscheidenheid aan bijbehorende symbolismen. Van oudsher wordt de wolf gezien alsLees meer een roofdier dat vernietiging en gevaar veroorzaakt. Daarom wordt de wolf vaak gebruikt als het symbool van de krijger. De Grote Boze Wolf komt voor in folklore en kinderverhalen en is een voorbeeld van de wolf in de rol van schurk. Een positiever perspectief dat door verschillende culturen wordt gedeeld, is de wolf in de rol van totemsymbool. Voor de Grieken en Romeinen werd de wolf geassocieerd met Apollo - de zonnegod.

Vind uw eigen wolf

Nu kun je een stukje geschiedenis en legende op je eigen canvas afdrukken van je eigen wolf. Vind potloodschetsen van grijze wolven zo zacht en echt dat je ze bijna zou kunnen aanraken, poolwolven en vorstwolven die alert door het schilderij kijken en staren. Probeer canvas schilderijen van wolven in een prachtige natuur of meer abstracte omgeving, misschien is een wolvenfamilie de juiste stijl voor uw muur.

Pak- en familiedieren

Wolven zijn roedel- en familiedieren. Hoewel ze in de geschiedenis worden afgeschilderd als eenzame roofdieren, zijn wolven in staat een sterke band op te bouwen met hun roedel- en gezinsleden. Wanneer zij in het wild worden geobserveerd, kunnen onderzoekers de genegenheid zien die wolven voor hun familie hebben. Het is niet ongewoon dat een wolf zich opoffert om de familie te beschermen. Wolven huilen om een aantal redenen, en als je reist zul je merken dat elke soort zijn eigen gehuil heeft. Een solitaire wolf zal janken om te communiceren met de rest van de roedel. Soms janken roedels onderling als communicatiemethode. Bouw je eigen wolvenverhaal met de afdrukken op canvas van wolven met hun jongen, huilende wolven en andere gedenkwaardige schilderijen. Een afdruk op linnendoek van een huilende wolf of een roedel dartelende wolven zal u zeker bevallen telkens wanneer u er voorbij loopt.
Productinformatie
  • 1-57 van 57 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.