Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Portret Van Een Wolf - Canvas print - Woonkamer

56

motieven

Wolven

De majestueuze Wolf is door de geschiedenis heen in verschillende rollen verschenen met een verscheidenheid aan symboliek. Traditioneel wordt de wolf als roofdier beschouwd dat de oorLees meerzaak is van destructie en gevaar. Hierdoor wordt de wolf vaak gebruikt als het symbool van de krijger. De wolf verschijnt in folklore en kinderverhalen, en de grote boze wolf is een voorbeeld van de wolf in de rol van een schurk. Een positiever perspectief van de wolf dat door verschillende culturen wordt gedeeld is de wolf in de rol van totem symbool. Bij de Grieken en Romeinen werd de wolf geassocieerd met Apollo - de zonnegod.

Vind uw eigen wolf

Nu kunt u een stukje gevarieerde geschiedenis en legendes met uw eigen wolf op canvasprint in bezit krijgen. Kijk eens naar de potloodschetsen van grijze wolven die zo zacht en echt zijn dat u ze bijna kan aanraken; poolwolven en vorstwolven kijken heel alert en staren dwars door het schilderij. Probeer de canvas schilderijen eens van wolven in een prachtige natuur of in een meer abstracte omgeving, misschien dat een wolvenfamilie wel de juiste stijl voor uw muur is.

Lastdieren en familie dieren

Wolven zijn roedel- en familie dieren. Hoewel een deel van onze geschiedenis ze neerzet als eenzame roofdieren, is het een feit dat wolven in staat zijn om sterke banden met hun roedel en familieleden aan te gaan. Wanneer ze in het wild worden waargenomen zien onderzoekers de genegenheid die wolven voor hun familie hebben. Het is niet ongewoon dat een wolf zich opoffert om de familie te beschermen. Wolven huilen om een aantal redenen, en als u veel reist zult u merken dat elke soort heeft zijn eigen huil-wijze heeft. Een eenzame wolf huilt om te communiceren met de rest van de roedel. Soms huilen roedels wolven onderling als methode van communicatie. Creëer uw eigen wolvenverhaal met de canvasprints met wolven met hun jongen, huilende wolven, en andere gedenkwaardige schilderijen. Een canvasprint van een huilende wolf of een roedel stoeiende wolven zal u zeker plezier doen, elke keer dat u er langskomt.
Productinformatie
  • 1-56 van 56 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.