Vossen

Met hun delicate gezichten en borstelige staarten behoren vossen tot de meest esthetisch aantrekkelijke dieren in het wild. Bekend om hun intelligentie, speelsheid en lenige atletischLees meer vermogen, heeft Photowall een collectie vossen canvasprints voor u samengesteld om als interieurdecoratie te gebruiken. In deze categorie vindt u niet alleen tal van prachtige motieven, maar leert u ook het een en ander over deze verbazingwekkende wezens. Wist u bijvoorbeeld dat vossen tot de hondenfamilie behoren, maar heel wat gemeen hebben met katten? Zoals u zult zien op de canvasprints voor vossen, hebben ze intrekbare klauwen en verticale pupillen zoals katten. Vossen jagen zelfs net als katten door hun prooi te besluipen, te bespringen en ermee te spelen. Vossen leven op elk continent behalve Antarctica en gedijen in steden, dorpen en landelijke omgevingen, waardoor ze het ideale middelpunt vormen in elke ruimte met vossen canvas prints. Het maakt niet uit of de genoemde ruimte is residentieel, recreatief of zelfs corporate, vossen canvas prints kan uw muur decor te upgraden in een handomdraai.

Types in vossen canvas afdrukken

Door de geschiedenis heen zijn er 37 soorten vossen geweest, maar slechts 12 behoren tot het geslacht "Vulpes" of "echte vossen", hoewel sommige daarvan al helaas uitgestorven zijn. Zoals u misschien al hebt opgemerkt bij het bekijken van de canvasafdrukken van vossen, is de rode vos de meest voorkomende van de soorten. Bekend om zijn iconische vacht en grote sluwheid, leeft de rode vos vaak op het noordelijk halfrond. Hij kan worden gezien in graslanden, bossen en bergen in vossen canvas prints. Zijn lichaam is lang en heeft een dichte vacht van roodachtige kleur, met poten die meestal donker zijn net als hun spitse oren. Dit wordt perfect geïllustreerd in vossen canvas prints zoals "Vos met brandende ogen". De poolvos is een ander type dat zeer populair is en bekend staat om zijn spectaculaire wintervacht in smetteloos wit. Hij leeft in de meest noordelijke gebieden van het halfrond en kan beter tegen de kou dan de meeste dieren op aarde. Afgezien van de duidelijke visuele aantrekkingskracht, camoufleert zijn witte vacht hem ook tegen roofdieren, zoals in de vossen canvas print "Artic Fox". Als de seizoenen veranderen, verandert zijn vacht ook en wordt hij bruin of grijs, zodat hij opgaat in de rotsen en het vuil van de toendra.

Gezonde dosis variatie

Photowall heeft niet alleen verschillende soorten vossen in dit assortiment, maar zorgt er ook voor dat je genoeg opties hebt bij het kiezen van het soort wanddecoratie dat je wilt. Je kunt gaan voor levensechte foto's zoals "Cross Fox", een verbluffende afbeelding met details die zo ingewikkeld zijn dat je bijna het gevoel hebt dat het dier voor je staat. Deze canvasprints van vossen brengen de schoonheid van de natuur op verbluffende wijze in uw huis of kantoor. Er zijn ook kunstwerken in vossen canvas prints die uw binnenhuisdecoratie naar een heel nieuw niveau zullen tillen. Kinderen zullen zeker genieten van werken zoals "Kleine winter vos" of "Meneer vos". Er zijn natuurlijk ook artistieke vossen canvas prints voor volwassenen, zoals u kunt zien in stukken als "Zoet en zuur". Een stuk als dit zou subliem staan in de foyer thuis, of zelfs in de directiekamer op kantoor.

Vossen op canvas en hun context

De vos is zeer bekend in de populaire cultuur, omdat hij in andere culturen symbool staat voor kracht, macht, sluwheid en snelheid. Voorzie uw interieur van deze eigenschappen met vossen canvas prints. Er zijn trouwens veel historische literatuurstukken waarin dit dier voorkomt. Voorbeelden hiervan zijn de Fabels van Aesop en de Canterbury Tales, maar ook meer hedendaagse kinderverhalen zoals Chicken Little, The Little Red Hen, Mr. In sommige van deze verhalen wordt de vos afgeschilderd als een bedrieger die andere personages in de maling neemt, terwijl hij in andere verhalen juist wordt afgeschilderd als een uitstekend rolmodel dat bewondering verdient. Wat uw voorkeur ook is, vossen canvasprints hebben ze voor u.
Productinformatie