Jungle Jive - Canvas print - Kinderkamer

98

motieven

Tijgers

De vaak geheimzinnige wereld van de tijger, misschien wel één van de meest iconische afbeeldingen van dieren die je zou kunnen gebruiken om je huis te verfraaien, wordt nauwkeurig weeLees meerrgegeven in sommige van onze prachtige canvas. Het roofdier dat het meest geassocieerd wordt met India en de rest van Azië, de tijger, werd ooit omschreven als 'helder brandend' en vereerd om zijn 'angstwekkende symmetrie' door dichters als Blake. In de geweldige aangeboden beelden worden levendige kleuren zoals goud, zwart, oranje en rood bij elkaar gebracht in verbazingwekkende combinaties die de ware grootsheid van dit prachtige schepsel aantonen.

De Tijger in Schilderijen

De tijger is misschien wel één van de meest visueel verbluffende zoogdieren op de planeet, grotendeels te wijten aan zijn doordringende ogen en dramatisch gestreepte vacht, en is perfect materiaal om weer te geven in de vorm van een schilderij. Kijk eens naar onze Temple Lake Tigers of Hidden Images – Tigers als perfecte voorbeelden van deze grote katten in familiegroepen. Geschilderd met een hoog niveau van vaardigheid, zijn deze uiterst gedetailleerde afbeeldingen voorzien van tijgers in hun natuurlijke omgeving. Daarnaast toont White Tiger Clan, een ander prachtig opgebouwd schilderij, de wereldberoemde Siberische tijger, met zijn kenmerkende vacht, die aan het ontspannen is bij een beek met welpjes op de voorgrond. Andere geschilderde beelden, zoals Tiger Sanctuary en Tiger in a Tropical Storm door Henri Rousseau, creëren veelkleurige paletten, wat betekent dat beelden van tijgers geplaatst kunnen worden in een verscheidenheid van kleurtinten, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur die je toevallig al hebt.

De Natuurlijke Schoonheid van de Tijger

Bekend om zijn roofzuchtige vaardigheid in de geniepige jacht is de tijger toch koning van al zijn onderzoeken, en deze kwaliteit wordt het best weergegeven in het gezicht van het dier, in het bijzonder de ogen die ver kunnen zien. De schitterende ogen van de tijger zijn uitstekend vastgelegd in canvas vorm, soms lijken ze zelfs de blik van hun menselijke toeschouwers vast te houden. Zoek naar foto's zoals Eye of the Tiger of King of the Mountain voor gewoonweg verbluffende portretten van deze katten. Tiger Chief, een gestileerde versie van het dier, heeft ook een natuurlijk uitstraling als je kijkt in de ogen van de kat die onveranderlijk terugstaren. Natuurlijk wordt de natuurlijke schoonheid van grote katten vaak het beste vastgelegd door fotografen wanneer ze aan het rusten zijn. Voor goede voorbeelden van tijgers in hun meest serene staat, bekijk dan een canvas zoals Don't make a Fuss, een prachtige zwart-witfoto, of de simpelweg getitelde Tiger, een canvas gemaakt in full colour.
Productinformatie
  • 1-98 van 98 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.