Luipaarden

Het luipaard is een van de meest verbluffende en charismatische dieren in de hele wereld. Breng dit verbazingwekkende schepsel in uw interieur met Photowall's eigen luipaarden canvas Lees meerprints. Dit omvat ook afbeeldingen van verwante soorten die geen "echte" luipaarden zijn, waar we later verder op in zullen gaan. Deze grote katten hebben lang de bewondering en verwondering van de mens getrokken. Deze majestueuze dieren hebben gewoonlijk donkere vlekken, rozetten genaamd, die hen perfect camoufleren tussen de bladeren in hun omgeving. Onze collectie luipaarden canvasprints toont deze katten in verschillende posities, van in volle roofdierstand tot het doen van een welverdiend dutje in de takken. De luipaarden zijn berucht om hun moeilijkheid en daarom is elke luipaard canvas print met levensechte foto's een meesterwerk van geduld en professionalisme. Deze luipaarden canvas prints zullen elk type muur opwaarderen, of dit nu residentieel, recreatief of zelfs zakelijk is.

Verschillende soorten luipaarden canvas afdrukken

Het luipaard, of Panthera pardus, is de enige "echte" luipaardsoort in de wereld. Hij bewoont een breed scala van habitats, van woestijnen en savannes tot regenwouden en moerassen. De Afrikaanse luipaard is de dichtstbevolkte van de ondersoorten en de meest vertegenwoordigde in luipaarden canvas prints. Door het grote geografische bereik van deze grote kat en zijn vermogen om zich aan te passen aan een breed scala van habitats, bestaan er vandaag de dag verschillende ondersoorten luipaarden. Er zijn zwarte panters, Indische luipaarden, Noord-Chinese luipaarden, Perzische luipaarden, sneeuwluipaarden en troebele luipaarden. Helaas zijn er ook verschillende ondersoorten die ernstig worden bedreigd, zoals de Amoerpanters, Arabische luipaarden, Sri Lankaanse luipaarden, Javaanse luipaarden en Indochinese luipaarden. Uw luipaarden canvas afdrukken kunnen een rol spelen bij het herinneren van mensen om betrokken te raken bij het behoud van deze prachtige wezens. Stelt u zich eens voor welke impact een luipaard canvas print zoals "Mountain Snowfall" kan hebben op een familielid, een vriend of een andere bezoeker.

Grote verscheidenheid

Deze gezonde dosis van verschillende diersoorten werkt ook in uw voordeel als het gaat om het decoreren van uw ruimte. Je kunt foto's uit het echte leven hebben die absoluut prachtig en rijk aan details zijn, zoals "Houten bed". Een luipaarden canvas print zoals deze kan je muurdecoratie direct veranderen in een prachtige aanblik. Luipaarden op canvas prints hebben ook de eerder genoemde kunstwerken die de grote rol en symbolische waarde nog groter maken. "Luipaard op een Kopje" is bijvoorbeeld een ongelooflijke aanblik om thuis in de woonkamer te hebben. De weelderige tinten en het prachtige landschap kunnen deze luipaarden canvas print ook perfect maken voor de pauzeruimte op kantoor. Zoals u kunt zien, hebt u een breed scala aan mogelijkheden wanneer u ontwerpt met de luipaarden canvas prints van Photowall.

Impact van luipaarden canvas prints

Luipaarden zijn niet alleen sierlijk en mooi, maar ook pond voor pond de sterkste katten in Afrika. Hoewel ze worden beschouwd als de kleinste van de zogenaamde "grote katten", zijn ze zo sterk dat ze in staat zijn een karkas van wel 50 kilo in een boom te hijsen! Door de karkassen van grote dieren omhoog te slepen, hoopt hij ze veilig te houden voor aaseters zoals hyena's. Luipaarden kunnen ook jagen vanuit bomen, waar hun gevlekte vacht hen in staat stelt op te gaan in de bladeren tot ze met een dodelijke sprong opspringen, zoals je kunt zien in veel van onze canvasprints over luipaarden. Deze nachtroofdieren besluipen ook antilopen, herten en varkens door sluipende bewegingen in het hoge gras. Bovendien zijn deze grote katten sterke zwemmers en voelen ze zich erg thuis in het water, waar ze soms vissen of krabben eten, zoals je zult zien op sommige van onze meer artistieke canvas prints over luipaarden. Hun opvallende vlekken worden rozetten genoemd, omdat ze op de vorm van een roos lijken. Deze prachtige patronen zijn een hoofdbestanddeel van luipaarden canvas prints.
Productinformatie
  • 1-71 van 71 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.