Kangoeroes

Het land Down Under staat niet alleen bekend om zijn prachtige landschappen en uitgestrekte outback, maar ook als het land van de Koala's en Kangaroes. Daarom hebben we bij Photowall Lees meerKangoeroes canvasprints samengesteld om te pronken met deze natuurwonderen die je ademloos en verbaasd kunnen achterlaten. Met heldere en fotorealistische Kangoeroes op canvas kun je je affiniteit met het land laten zien, maar ook met de dieren die erin leven. Er zijn ook kunstwerken die een andere vibe aan uw interieurdecoratie kunnen geven. Zoals altijd kunnen de door u geselecteerde Kangoeroes canvasprints worden aangepast aan uw smaak, algemene esthetiek en kleurenschema.

De feiten over Kangoeroes op canvas

Kangoeroes behoren tot de dierenfamilie Macropodidae, wat letterlijk "grote voet" betekent. Dankzij hun grote voeten en krachtige achterpoten kunnen kangoeroes meer dan 56 kilometer per uur afleggen en in één sprong meer dan 9 meter ver springen! Zoals je op de canvasprints van kangoeroes kunt zien, hebben ze kleine voorpoten en een lange, sterke staart die hen helpt in evenwicht te blijven tijdens het springen. Deze verbazingwekkende dieren zijn de hoogste buideldieren van onze planeet en kunnen meer dan twee meter hoog worden. Een ander opvallend kenmerk van kangoeroes op canvas is dat deze dieren alleen in Oost-Australië voorkomen, waar ze in kleine groepen leven die troepen of kuddes worden genoemd. Deze "meutes", zoals de Aussies ze graag noemen, bestaan meestal uit 50 of meer dieren en stampen met hun sterke poten op de grond als ze zich bedreigd voelen. Hun beroemdste eigenschap is echter een buidel op hun buik waarin babykangoeroes, joeys genaamd, kunnen wiegen. Bekijk onze canvasprints over kangoeroes om deze schattige kleine beestjes te zien!

Populair onderwerp

Deze interessante dieren zijn vaak in verschillende vormen terug te vinden in de populaire cultuur. Een van de meest geliefde personages heet simpelweg "Kanga" en haar jonge joey staat bekend als "Roo". Het zijn personages uit de beroemde Winnie de Poeh-franchise en ook al lijken zij niet veel van een verhaallijn te hebben, toch maken zij deel uit van die heilzame entourage. Dit is wat Kangoeroes canvas afdrukken ideaal maakt voor kinderen. Een serieuzere noot is dat de kangoeroe voorkomt op het wapenschild van Australië. De betekenis hiervan is te symboliseren hoe het dier altijd vooruit gaat. Kangoeroe afdrukken op canvas zijn niet alleen een verlengstuk van deze aspecten, maar kunnen ook uw manier zijn om te laten zien dat u op de hoogte bent van dergelijke onderwerpen. Of het nu voor volwassenen of kinderen is, Kangoeroes op canvas geven uw muurdecoratie zeker meer betekenis en diepte. U kunt kiezen uit de fantastische details van de meer volwassen "Eastern Grey Kangaroo", maar ook uit de kunstzinnige en vriendelijke sfeer die "Aussie Love II" uitstraalt.

Meer Kangoeroes op canvas

Wist je dat er meer kangoeroes in Australië zijn dan Australische mensen? Dit is ook deels de reden waarom ze worden bejaagd voor hun huid en vlees. De meesten zullen beweren dat dit gebeurt om de populatie onder controle te houden en de gewassen van de boeren te beschermen. Maar maak je geen zorgen, want kangoeroes zijn geen bedreigde diersoort. Toch is het leuk om Kangaroes op canvas te laten drukken, niet alleen om je ervan bewust te zijn, maar ook omdat het zo'n aantrekkelijk dier is. Stelt u zich eens voor hoe blij uw familie en vrienden zullen zijn bij het zien van kangoeroes op canvas, zoals "Forester Kangaroo" of "Outback Sketch II". Hoewel verschillend van uitvoering, laten deze motieven uw kamers echt knallen! Gebruik de verschillende vormen en kleuren om uw interieur een echte upgrade te geven. Met zo'n uniek onderwerp zullen Kangoeroe canvasprints het decoratieve verschil maken tussen gewoon en buitengewoon!
Productinformatie
  • 1-7 van 7 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.