Mannetjesherten

Een hert is een mannelijk hert. De vrouwelijke tegenhanger wordt een hinde genoemd. We kunnen niet over dit dier praten zonder het over herten te hebben. Zowel het mannelijk als het vLees meerrouwelijk geslacht van de hertenfamilie groeit jaarlijks en werpt het gewei af. Sinds het Paleolithicum zijn ze herhaaldelijk op grotschilderingen te zien geweest. Doorheen de geschiedenis van de mensheid is het hert een belangrijk element geweest in de mythologie, de godsdienst en de literatuur. Wanneer een hert nog jong is, wordt het een bok genoemd. Photowall brengt hulde aan dit prachtige dier door het op te nemen in zijn collectie canvasafdrukken van herten. Deze verbazingwekkende prints tonen de ontroering en gratie van dit dier en stellen de veeleisende stadsbewoner in staat te genieten van hun aanblik in hun huis. Deze canvasprints van herten zouden niet misstaan in uw privéstudie of minibibliotheek. Als u ze in de speel- of slaapruimte van uw kinderen hangt, geeft dat niet alleen kleur en levendigheid aan de ruimte, maar geeft u ze ook hun eerste kennismaking met deze prachtige dieren. Het zal hen respect bijbrengen en een liefde voor alle levende wezens bijbrengen. Deze canvasprints met herten zijn er in een bijna onbeperkte variëteit aan ontwerpen en kleuren om uit te kiezen.

Mooi in canvas prints van herten

De etymologie van het woord Deer betekent een dier van welke soort dan ook. Het werd pas veel specifieker rond de jaren 1500. Een hert wordt vaak ook een hart of een stier genoemd, afhankelijk van in welke regio van de wereld je je bevindt. Photowall biedt u "Scottish Stag", "Red Deer Stag", en "Ghost of the Forest" als voorgerechten in onze ruime collecties canvasprints van herten. Ze zijn er om uw eetlust op te wekken voor meer. De afbeeldingen van deze majestueuze dieren in hun natuurlijke habitat op canvas prints van herten brengen een gevoel van natuur en wild in elke woning, hoe alledaags de sfeer ook is. U en uw kinderen kunnen doen alsof u op het Engelse of Schotse platteland bent, in het bos wandelt en plotseling een glimp opvangt van dit lichtvoetige dier. Hun iconische gewei is een hoofdbestanddeel van mythen en tradities in vele culturen over de hele wereld. De onafhankelijkheid en zelfvoorziening van het mannelijk hert hebben ook hun stempel gedrukt op de menselijke taal: wanneer een man alleen naar een evenement gaat, wordt vaak verklaard dat hij gaat herten. Het feest veertien dagen voordat een man bruidegom wordt op zijn bruiloft, wordt een vrijgezellenfeest genoemd.

Onderscheidend in stags canvas prints

Photowall geeft je nog meer te vieren in zijn collectie canvasprints van herten met "Plotselinge ontmoeting", "Herten in de sneeuw", en "Damherten". Niemand zal deze beminnelijke en zachtaardige dieren kunnen weerstaan als ze uw huis sieren en uw woonruimtes opfleuren. Uw gasten zullen zeker het buitengevoel en de nabijheid van de natuurlijke wereld waarderen die deze unieke canvasprints met herten teweegbrengen. Nodig vrienden en collega's uit voor een kopje koffie of een kopje thee en zie hoe ze zich vergapen aan deze unieke afbeeldingen. Ze vormen een geweldig gespreksonderwerp, aangezien wilde dieren tegenwoordig een veelvoorkomend probleem zijn bij het behoud van onze planeet. Vertel ook hoe de muskus van het hert wordt gebruikt door 's werelds meest vooraanstaande parfumfabrikanten om colognes en parfums voor mannen te maken. Zelfs in de traditionele kerstoverlevering wordt het hert met de naam Rudolph in liedjes vereeuwigd als de man die 's nachts de weg van de Kerstman verlichtte om cadeaus aan de kinderen te bezorgen. Het hert komt zelfs voor in het wapenschild van verschillende koninklijke families in de heraldiek, wat de betekenis van dit dier in onze cultuur duidelijk maakt.

In het wild

Hoewel verre van uitgestorven, is het makke en snelle hert door de eeuwen heen een hoofdrolspeler geweest in de jacht. Van de holbewoners in het Paleolithicum tot de moderne hertenjachtexpedities die over de hele wereld worden gehouden, zijn deze dieren zeer gewaardeerd om hun vele fysieke attributen. De huid van het jonge mannelijke hert, buckskin genaamd, is zacht en soepel en dient als een soort leer voor vele kledingstukken. Het gewei wordt gebruikt om de handvaten van messen te maken en dient vaak als trofee voor de jagers op dit dier. Zelfs het vlees van het hert wordt gekoesterd in verfijnde eetgelegenheden over de hele wereld. Deze canvasprints van herten zijn er niet alleen om uw huis te sieren, maar ook om de mensheid eraan te herinneren voorzichtig en gewetensvol met de jacht op dit dier om te gaan. Zoals het geval is geweest met vele diersoorten, kan de jacht op deze soort nog steeds leiden tot het uitsterven ervan. Stags canvas prints willen de aandacht vestigen op de bescherming van alle soorten herten over de hele wereld. Dus haast je en maak deel uit van de redding en het behoud van dit dier door je eigen collectie stags canvas prints te bemachtigen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's