Herten & elanden

Wie zegt dat rendieren alleen voor Kerstmis zijn? Geef je kamer een Scandi make-over met onze reeks canvasprints met herten en elanden. Kies uit verschillende soorten die bij je kamerLees meer passen; kleurrijke schilderijen in cartoonstijl die geweldig zijn voor de slaapkamer van een kind, of trendy moderne schilderijen van herten om je muren op te vrolijken. Of probeer eens een full colour fotoafdruk die buiten naar binnen brengt en elke natuurliefhebber in verrukking brengt. Spookachtige sneeuwscènes met een Scandinavisch hart zullen uw huis verwarmen en de majestueuze toets aan uw inrichting toevoegen die alleen de vorst van de dalen kan brengen. En we garanderen dat u geen haar of huid van Rudolph zult zien!

Hert: een heilig, zacht en vriendelijk dier

Volgens sommige mythen en legenden hebben deze majestueuze dieren een spirituele superioriteit vanwege hun gewei, dat lijkt op de kronen die koningen en koninginnen dragen. Hun gewei reikt tot in de hemel en brengt de herten dichter bij de hemel. Met behang met deze dieren erin wordt uw kamer geraffineerder. U kunt kiezen uit eenvoudige en elegante schilderijen tot adembenemende foto's van deze prachtige wezens. Herten worden ook gezien als de verpersoonlijking van maïs en vrouwelijkheid. De legende zegt dat herten vaak in dames veranderen om te voorkomen dat ze worden opgejaagd. Wees niet teleurgesteld jongens, want herten hebben ook mannelijke elementen. Herten hebben te maken met onafhankelijkheid, zuivering en trots. Wat je geslacht ook is, een van deze verschillende keuzes kan de meest geschikte muurschildering voor je persoonlijkheid zijn! De superioriteit van deze zoogdieren kan echt worden gezien op deze en zal uw woonkamer zeer goed complimenteren. Het zou echt betoverend zijn om gewoon te zitten en een kopje koffie te drinken in de vroege ochtend terwijl je kijkt naar deze elegante wezens, toch?

Een symbool van kracht en macht

Behang met deze sterke, dappere, dominante, krachtige, sierlijke zoogdieren op uw muren zou een groot verschil maken in termen van de vibe die uw kamer afgeeft. Een van de meest voor de hand liggende dingen die een eland symboliseert is kracht en macht. Gezien zijn grootte straalt hij een sterke uitstraling uit van dapperheid en moed. Er bestaat een mythe over een Potawatomi-meisje dat op zoek was naar een partner voor het leven en uit alle dieren koos ze de eland omdat hij zijn kracht, moed en dapperheid aan haar toonde. Hoewel, een moeder eland is ook een symbool van het moederschap. Er zijn verschillende muurschilderingen om uit te kiezen. U kunt proberen de schattige geanimeerde eland muurschildering op de kamer van uw kind tot echt cool foto's van elanden uit de wildernis.

Met de natuur

Wie wordt er niet betoverd door de schoonheid van de natuur? De natuur is inderdaad een geweldig concept voor fotografie en iedereen zou graag een behang met natuurthema op hun muren willen, maar wat als we iets toevoegen dat de natuur nog geweldiger maakt? Herten en Elanden zullen zeker een aanvulling zijn op het perfecte natuurlandschap. Ze zullen meer gevoel van rust toevoegen aan de foto's en ontwerpen. Van de groene velden, door de prachtige bossen, tot de bergen. Het complimenteert bijna alles en voegt meer gratie aan de esthetiek van de natuur. Stel je voor dat je thuiskomt van je werk, gestrest en moe van al het overwerk dat je hebt verricht, en dan deze betoverende muurschildering in je woonkamer ziet met deze majestueuze wezens, herten en elanden, starend met de prachtige natuur als achtergrond. Zou het niet de negatieve vibraties verminderen die je een slecht humeur geven?
Productinformatie