Panda's

De panda is een beer die in het zuiden van Centraal-China leeft. Zijn meest herkenbare kenmerken zijn zijn zwart-witte vacht en zijn zeer ronde lichaam. Hoewel hij technisch gezien toLees meert de Carnivora behoort, eet de panda in het wild vooral bladeren en bamboescheuten. Hij eet ook vogels, knaagdieren en aas, maar 99% van zijn dagelijks dieet bestaat uit knollen en scheuten. In gevangenschap kunnen zij met speciaal bereid voedsel worden gevoed. Dergelijk voedsel bestaat uit honing, eieren, vis, yams, sinaasappelen en bananen. Photowall brengt hulde aan dit beminnelijke schepsel met zijn eigen lijn van Panda's op canvas. Deze afbeeldingen tonen dit schattige en aaibare dier zoals het door de rest van de wereld wordt gezien. Hang een paar van deze Panda's op canvas aan de muur van uw woonkamer en breng vrolijkheid en plezier in de ruimte. Uw familie en gasten zullen steeds meer ingenieuze redenen vinden om in deze ruimte rond te hangen met al deze Panda's op canvas. Geef ze het gevoel dat ze in een bamboejungle in China zijn, kijkend naar deze dieren die spelen en voor hun jongen zorgen met deze Panda's canvasprints overal om hen heen. Er zal nooit een saai moment in uw huis zijn met deze Panda's canvasprints.

Schattig in Panda's canvas prints

De panda maakt zijn leefgebied in de bergketens van centraal China, met name in de provincie Sichuan. Ze zijn gedwongen het laagland te verlaten dat ooit hun thuis was, vanwege overmatige landbouw, ontbossing en de verwoestingen die de moderne menselijke ontwikkeling heeft aangericht. Ze worden nu beschouwd als een bedreigde diersoort; velen leven nu in gevangenschap en een zeer fragiel aantal komt nog in het wild voor. Photowall laat u een glimp opvangen van dit verbazingwekkende dier met "Panda Cub", "Baby Panda", en "Sweet Panda" in zijn unieke collectie canvasafdrukken van panda's. Deze beelden laten enkele van de jongere panda's zien die vandaag de dag in de wereld bestaan. Hang een paar van deze Panda's op canvas in uw recreatieruimte en voel dat het comfort en de opwindingsfactor exponentieel toenemen. Het spelen van volwassen spelletjes zal nooit spannender zijn dan met deze pandas op canvas aan de muur om je heen. Misschien wilt u ook een paar van deze pandabeelden in uw ontspanningsruimte ophangen. Verhoog uw niveau van ontspanning en kalmte met de hulp van deze Pandas canvasprints in de kamer.

Knuffel in Panda's canvas prints

De draak is het traditionele symbool voor China. Maar in de loop der jaren heeft de panda zijn plaats ingenomen in enkele van de belangrijkere facetten van het wereldtoneel. Hij verscheen in 1982 op de gouden panda-munten, en opnieuw tijdens de Olympische Spelen in Peking als een van hun mascottes. Ze zijn zo populair geworden dat een dierentuin in de provincie Tainan in 1988 een zonnebeer zwart-wit schilderde om de mensen te misleiden dat het een panda was. Dit was het beruchte Tainan Fake Panda incident. Photowall geeft u, nog meer, te bewonderen met "Little Red Panda", "Ryan Fowler-Panda", en "Panda Trees" in zijn fijne lijn van Panda's canvas afdrukken. Deze beelden tonen andere, minder bekende soorten van dit dier, zoals de Rode Panda. Hang een paar van deze Panda's op in uw studeerkamer of minibibliotheek, en stel u voor dat u een wereldberoemde zoöloog bent die het gedrag en de gewoonten van dit verbazingwekkende dier bestudeert. U kunt er zelfs voor kiezen om deze pandaprints in uw gangen op te hangen, zodat de reis van kamer naar kamer een oefening in amusement en eigenzinnigheid wordt. Er is praktisch geen kamer of muur waar deze pandabeelden geen vreugde en licht kunnen brengen.

Iconisch en kostbaar

Verschillende populaire wereldorganisaties hebben de Panda gekozen als symbool voor hun zaak. Het Wereld Natuur Fonds heeft deze verbazingwekkende beer in zijn logo. Evenals talloze voedselketens die Chinese gerechten serveren over de hele wereld. In Hollywood heeft de panda zijn plaats opgeëist als een van de meest iconische wezens op de planeet door het ontelbare aantal films die ter ere van hem zijn gemaakt. Maar het beeld van de schattige en beminnelijke panda is nogal bedrieglijk. Er is een heel goede reden waarom ze in gevangenschap in zeer diepe ruimten worden gehouden. Ondanks zijn aaibare uiterlijk is het benaderen en proberen aan te raken van een van deze wezens een zeer gevaarlijke aangelegenheid, omdat bekend is dat zij mensen aanvallen wanneer zij zich bedreigd voelen. Photowall toont u meer van dit opmerkelijke schepsel met "Giant Panda Cub", "Kiss of a Panda", en "Panda Valley" in zijn opmerkelijke collectie van Panda's canvas prints. Deze beelden tonen ons dit verbazingwekkende schepsel in zijn natuurlijke habitat. Hang een paar van deze Panda's op canvas boven uw bed, in uw slaapruimte, en voel u alsof u uw ogen sluit tussen een van de meest beminnelijke wezens in de natuur.
Productinformatie
  • 1-35 van 35 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.