Beren

Een portret van wilde beren, gevangen in een schilderij en gepresenteerd als een afdruk op canvas, is een ding van schoonheid. Deze zachtaardige reuzen leven in de bossen en bergen vaLees meern onze aarde, op zoek naar bessen en bladeren in enkele van de wildste hoeken. Onze afdrukken op canvas laten de vriendelijke aard van de beer zien, bijvoorbeeld moederberen met jongen, of broerberen spelend in de sneeuw. Wij houden van beren in alle soorten en maten, van de verlegen panda tot de woeste grizzlybeer, van de eenzame ijsbeer tot de schattige kleine teddybeer. Iedereen heeft ruimte voor nog een beer in zijn leven!

Een vleugje wild met Beren muurschilderingen

Het toevoegen van een vleugje wild aan je interieur is een trend die onze zintuigen kan prikkelen en onze liefde voor de natuur kan tonen. Dieren in onze interieurs, van beminnelijke eekhoorns tot wilde leeuwen, ze zullen zeker eigenzinnigheid aan uw inrichting brengen en een glimlach op uw gezicht. Met de toevoeging van decoratieve items en de installatie van op wilde dieren geïnspireerde muurschilderingen, zal uw huis zeker de touch hebben die u zal herinneren aan de schoonheid van de natuur. Photowall heeft een breed scala van dieren - geïnspireerde muurschilderingen die leven zal toevoegen aan elke kamer of ruimte. Natuurlijk willen we allemaal dat onze huizen anders zijn en met het gebruik van unieke en prachtige muurschilderingen, zal uw interieur zeker exotisch en onstuimig zijn. Onder de ontwerpen waar u trots op kunt zijn, zijn de Beren muurschilderingen. Deze zijn voorzien van de verschillende soorten beren die ons hebben gefascineerd en evenzo gevreesd door velen. Van de prachtige grizzly's tot schattige en speelse panda's, deze wandbekleding zal een geweldige aanvulling op uw huis zijn en zal in staat zijn om uw gewone en saaie muren levendig en levendig te maken. Met schattige afbeeldingen en levendige kleuren, zal uw interieur het beste ontwerp hebben waar u van gedroomd heeft. Niet alleen volwassenen zullen versteld staan van de ontwerpen, maar ook kinderen zullen er zeker hun voordeel mee doen. Help ze meer te leren over beren met een muurschildering geïnstalleerd op de muren van hun slaapkamer of zelfs hun speelkamer. Dit zou ook een geweldige kans voor u zijn om meer quality time met hen door te brengen als u hen een verhaal vertelt dat hun interesse in beren zal stimuleren. In aanvulling op deze, Bears muurschilderingen kan ook helpen uw kleintjes in hun groei en ontwikkeling als de ontwerpen zal een hulpmiddel zijn in het honen van hun verbeelding en creativiteit. Hou van de muur muurschilderingen als ze in staat zijn om een mooi brandpunt dat u en uw gezin zeker zal aanbidden te creëren.

De wereld van Beren

Beren zijn prachtige dieren en worden geclassificeerd als caniforms, of hondachtige carnivorans. Deze dieren zijn wijdverspreid en komen voor in een grote verscheidenheid van habitats op het noordelijk halfrond en gedeeltelijk op het zuidelijk halfrond. Gemeenschappelijke kenmerken van de moderne beer zijn: een groot lichaam met gedrongen poten, een lange snuit, kleine afgeronde oren, ruige beharing, plantigrade poten met vijf niet-rectractiele poten en een korte staart. Beren kunnen worden beschouwd als het embleem van aardse krachten en kracht. Ze zijn door de eeuwen heen vereerd als een krachtige totem. Beren stonden bekend als inspiratiebron voor mensen die moed moesten hebben om tegenspoed te weerstaan. Beren vertegenwoordigen ook verschillende betekenissen en symbolismen. In de eerste plaats vertegenwoordigt het dier kracht en vertrouwen als ze opstaan tegen tegenspoed en actie en leiderschap nemen. De geest van de beer geeft aan dat het tijd is voor genezing of het gebruik van genezende vermogens om zichzelf of anderen te helpen. Berengeneeskunde benadrukt het belang van eenzaamheid, stille tijd, en natuurlijk rust.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.