Bultruggen

De bultrugwalvis behoort tot de baleinwalvissoorten. Volwassen dieren worden ongeveer 12 tot 16 meter lang en kunnen tot 30 ton wegen. Hij heeft een unieke lichaamsvorm, met een knobbLees meerelige kop en lange borstvinnen. Het is ook een favoriet bij walvisspotters vanwege zijn gewoonte om te 'breachen', wat betekent dat hij graag van het wateroppervlak omhoog springt in een prachtig luchtspektakel. Hij heeft een ingewikkeld lied dat 10 tot 20 minuten duurt en dat hij uren achter elkaar zingt. Photowall brengt hulde aan dit grote waterzoogdier met zijn eigen collectie Bultrugwalvissen op canvas. Deze afbeeldingen tonen deze prachtige wezens in hun natuurlijke habitat, sommige dartelend met hun jongen. Hang een paar van deze Bultrugwalvissen op canvas aan de muur van uw woonkamer en voel de weidsheid en vrijheid van de open oceaan in deze ruimte van uw huis. Uw familie en gasten zullen de schoonheid en majestueuze kwaliteit van deze Bultrug walvissen canvas prints waarderen en zullen niet in staat zijn om zich los te rukken uit uw woonkamer. Deze Bultrugwalvissen canvasprints zullen gegarandeerd leven en licht in uw huis brengen.

Massief in Bultrugwalvissen canvas prints

Het gezang van de mannelijke bultrugwalvis is naar verluidt een paringsroep aan het vrouwtje van zijn soort. Deze dieren migreren tot 16.000 mijl per jaar en voeden zich meestal in de ijskoude wateren van de Arctische gebieden. Daarna trekken ze naar warmere klimaten om te paren, te bevallen en soms te leven van hun opgebouwde vetreserves. Ze eten vooral krill en kleine visjes. Photowall geeft u nog veel meer om te bewonderen met "Bultrugwalvis", "Lahaina Maan", en "Majestueuze Bultrugwalvis" in haar verbazingwekkende collectie van Bultrugwalvissen canvas afdrukken. Deze afbeeldingen laten deze prachtige dieren zien in de wateren waar ze gewoonlijk eten en zich voortplanten. Hang een paar van deze Bultrugwalvissen canvasprints in uw loungeruimte, en voel hun kalmerende en ontspannende effect onmiddellijk op u inwerken. Deze coole afbeeldingen van de walvissen in de diepte kunnen uw zintuigen onmiddellijk kalmeren en uw ziel tot rust brengen. Ga zitten met een kop warme chocolademelk in uw favoriete ligstoel en staar gewoon naar deze geweldige canvasprints van bultrugwalvissen om al uw lasten en zorgen van de dag weg te nemen. Er is geen enkele kamer of muur die niet zal worden opgefleurd door deze Bultrug walvissen canvas prints.

Mooi in Bultrug walvissen canvas afdrukken

Bultruggen gebruiken de techniek van het bellennet bij het bemachtigen van hun voedsel. Door de opkomst van de walvisindustrie werd dit dier ooit bijna met uitsterven bedreigd. Maar een beperking van de jacht op deze walvissen in 1996 maakte een einde aan de wijdverbreide slachting en hun aantal herstelt zich nu langzaam. Maar ze hebben nog steeds te maken met vele gevaren op volle zee, zoals per ongeluk verstrikt raken in netten, geraakt worden door schepen, en zelfs geluidsoverlast is een vijand van deze fijne wezens. Photowall geeft u nog meer om van te houden met "Black and Whale", "Humpback Whale Calf", en "Humpback Whale and the Sky" in zijn mooie lijn van Bultrugwalvissen canvas prints. Deze afbeeldingen tonen deze unieke dieren terwijl ze ronddartelen en bewegen in hun oceaan. Hang een paar van deze Bultrugwalvissen op canvas in uw recreatiekamer en voel hoe de ruimte verlicht wordt door de aanwezigheid van deze afbeeldingen. Uw volwassen vermaak zal nooit zo leuk en boeiend zijn als wanneer u deze Bultrugwalvissen op canvas om u heen heeft. Verban verveling en somberheid voorgoed uit uw huis met deze Bultrugwalvissen canvasprints.

Eerbaar en beschermd

In de grote roman over de zee, Moby Dick, van Herman Melville, is de hoofdpersoon een kapitein genaamd Ahab wiens voet ooit werd gegrepen door een grote witte walvis. Zijn reis op zoek naar deze walvis, met als doel vergelding, en om hem te vangen of te doden, staat centraal in de plot van deze roman. Voordat de olie onder de grond werd ontdekt, werd walvistraan in de industrie gebruikt om onze huizen en straten te verlichten en de duizend en één toepassingen waar deze kostbare vloeistof bekend om staat. Dit leidde tot een wijdverbreide en ongecontroleerde jacht op dit dier. Het is pas in onze eeuw dat zijn aantal hoopgevende tekenen vertoont van herstel na bijna-uitsterving. Photowall leert u respect te hebben voor de natuur met "Bultrugwalvis in het blauw", "Walvis", en "Mooie draai" in haar prachtige collectie van Bultrugwalvissen canvas afdrukken. Deze beelden herinneren ons aan de fragiele aard van het bestaan van deze dieren, en hoe het onze plicht is om ze te beschermen. Hang een paar van deze Bultrugwalvissen op canvas in uw privé-studie of minibibliotheek, en voel u een van de vroege natuuronderzoekers die dit prachtige schepsel in zijn natuurlijke omgeving hebben geobserveerd.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's