Zes ganzen A leggen - Canvas print - Kinderkamer

9

motieven

Ganzen

Ganzen zijn watervogels die tot de familie Anatidae behoren. Deze groep bestaat uit de geslachten Anser, die de grijze en witte ganzen zijn, en Branta, die de zwarte ganzen zijn. De tLees meererm gans kan worden gebruikt voor beide geslachten van dit dier, behalve wanneer hij wordt gecombineerd met het woord gans, dat vrouwelijkheid impliceert. De jongen worden ganzenkuikens genoemd, terwijl het collectieve naamwoord gaggle (gans) wordt gebruikt. In de vlucht worden ze een streng, een ploeg, een wig of een plomp genoemd. Photowall brengt hulde aan dit prachtige gevogelte met zijn eigen collectie ganzen op canvas. Deze afbeeldingen tonen de verschillende soorten ganzen zoals ze in de natuur voorkomen. . Hang een paar van deze ganzen op canvas aan de muur van uw woonkamer en geef de ruimte een gevoel van primaliteit en vrijheid. Uw familie en gasten zullen zich snel verzamelen in deze ruimte, alleen maar om een glimp op te vangen van deze geweldige ganzen canvas prints. Laat ze de roep van de natuur voelen, want de geest van deze ganzen op canvas inspireert hen om te zwerven en de wereld om hen heen te verkennen. Ze zullen steeds meer creatieve excuses vinden om op deze plek rond te hangen dankzij deze ganzen canvas prints. Deze prachtige canvasprints met ganzen zijn zeker een hit in uw huis.

Sociaal in ganzen canvas prints

Ganzen zijn monogame dieren en hebben hun hele leven maar één partner. Tijdens het broedseizoen worden ze territoriaal en eten ze meer voedsel dan gewoonlijk. Dit resulteert in een gezondere constitutie en het grootbrengen van meer van hun jongen. Ganzen toeteren tijdens de vlucht om andere leden van de kolonie eraan te herinneren een strakke V-formatie aan te houden, en als een manier om met elkaar te praten. Photowall laat u naar de hemel reiken met "Six Geese A Laying", "Flock of Wild Geese", en "Sunrise Geese in Flight" in zijn unieke collectie van ganzen canvas prints. Deze afbeeldingen laten deze prachtige vogels zien terwijl ze socialiseren in een groep. Hang een paar van deze ganzen canvas prints in uw recreatiekamer en voel u als een wijze ornitholoog, klaar om elk avontuur aan te gaan dat de wereld hem toewerpt. Deze canvasprints met ganzen maken je momenten van volwassen vermaak spannender en boeiender. Misschien wilt u deze canvasprints met ganzen ook op de muren van uw loungeruimte hangen. Vul de ruimte met de sfeer van het buitenleven met deze ganzen canvas prints op de muren.

Verzorging in ganzen canvas prints

De fossielen van ganzen zijn gedateerd op 10 tot 12 miljoen jaar geleden. De fossielen die in de Italiaanse regio Gagamo zijn opgegraven, duiden op het bestaan van een prehistorische verwant van dit dier. Er wordt aangenomen dat deze voorouder anderhalve meter hoog was en niet kon vliegen, in tegenstelling tot zijn moderne nakomelingen. Photowall laat u genieten van dit mooie exemplaar van de vogel perfectie met "Cape Barren Goose", "Snow Goose", en "Hutchins Barnacle Goose" in haar verbazingwekkende collectie van ganzen canvas prints. Deze afbeeldingen tonen de verschillende geslachten van deze prachtige vogel. Hang een paar van deze ganzenprints op canvas in uw studeerkamer of minibibliotheek en waan u een van de pioniers die met deze prachtige dieren door de wildernis trokken. Je kunt ze ook in je gang hangen, om deze vaak verwaarloosde ruimte een avontuurlijke en gedurfde uitstraling te geven. Maak van de reis van kamer naar kamer een oefening in verwondering met deze ganzen canvas prints op de muren. Er is bijna geen muur of ruimte die deze ganzenprints niet tot stralend leven kunnen wekken.

Resistent en gewaardeerd

In de Franse keuken is de vetgemeste lever van een gans een zeer gewaardeerde culinaire delicatesse. Het wordt foie gras genoemd en heeft een verrukkelijke, boterachtige textuur en smaak. Maar de manier waarop de ganzen worden vetgemest om dit gevierde hapje te verkrijgen, is onmenselijk verklaard en wordt langzaam over de hele wereld verboden. De beste en duurste kussens ter wereld zijn ook afkomstig van ganzenveren en worden dons genoemd. Alleen de beste hotels en logiesverstrekkende bedrijven hebben kussens van ganzendons. Photowall biedt u de mogelijkheid om de grote bijdrage die deze vogels leveren te vieren met "Brant Goose", "Goose Fight", en "Morning Mood" in haar prachtige collectie van ganzen canvas prints. Deze afbeeldingen tonen ons de trek- en territoriale eigenschappen van deze vogels. Hang een paar van deze ganzen canvas prints boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit op de wilde open hemel. Deze ganzen canvas prints zullen je dromen vullen met beelden van uitgestrekte vergezichten en oneindige vlaktes. Je momenten van sluimering zullen nooit zo rustgevend of verjongend zijn als wanneer je deze ganzen canvas prints in je slaapkamer hebt.
Productinformatie
9 motieven
  • 1-9 van 9 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.