Roofvogels

Fel en toch mooi, kwetsbaar en vrij, de roofvogel heeft altijd al een geheime fascinatie gehad voor de mens. Kijk maar hoeveel legendes en mythen de uil hebben, van Athena, wiens symbLees meerool de uil was voor haar wijsheid, tot Winnie de Poeh's goede vriend Uil, die misschien niet zo wijs is, maar zeker slimmer dan een beer vol pluisjes. Hoewel onze canvasafdrukken met Roofvogelthema misschien niet de Griekse godin van de Wijsheid en haar uil bevatten, zal er zeker een canvasafdruk van uw gading bij zitten in deze collectie.

Een prachtige manier om de schoonheid van de natuur in uw huis te brengen

Het toevoegen van een essentie van de natuur in uw huis of ruimte is een van de beste dingen om de schoonheid van de natuur in uw kamers op te nemen. Het mooie van de natuur als een huis decor is dat het gevuld is met aardse kleuren die kunnen helpen bij het creëren van een ontspannen en rustgevende thuis omgeving. Dit kan echt transformeren hoe een ruimte eruit ziet en aanvoelt. Het kan ook een vriendelijke herinnering voor u zijn om naar buiten te gaan en te genieten van de schoonheid van het buitenleven. Roofvogels muurschilderingen zijn ideaal voor stadsbewoners als deze zal hen helpen om dichter bij de natuur. Natuurlijk zijn we vrij ver van groen en andere elementen van de natuur, maar met een prachtig uitzicht of beelden van de natuur, zullen deze u wegnemen van de stressvolle omgeving van het stadsleven. Uw appartement kan altijd het prachtige uitzicht op de natuur hebben met uw keuze van Roofvogels muurschildering. Of u nu kiest voor een muur muurschildering met de prachtige adelaar of de oude wijze uil, zal uw kamer zeker indrukwekkend en inspirerend dat je zou ook graag hoog in de lucht zweven. Roofvogels muurschilderingen zijn ook de ideale ontwerp van de keuze als je wilt een kamer die indruk zal maken op uw familie en vrienden te hebben. Deze ontwerpen kunnen ook dienen als een leermiddel voor uw kleintjes, omdat je ze kunt gebruiken om je kinderen te leren over deze prachtige vogels en hun belang voor het ecosysteem. We weten allemaal dat ieder van ons, met inbegrip van planten en dieren hebben hun respectieve plaats in de omgeving. Roofvogels zijn ook belangrijk, net als wij.

De wereld van de roofvogels

Roofvogels, ook wel raptors genoemd, zijn vogelsoorten die zich voornamelijk voeden met gewervelde dieren die groot zijn in verhouding tot de jager. Ze hebben een scherp gezichtsvermogen om van op afstand op een prooi te jagen, sterke poten met klauwen om een prooi vast te grijpen of te doden, en een krachtige, gebogen snavel om vlees te verscheuren. Arenden, bijvoorbeeld, zijn het volmaakte kruinchakra-dier. Hun energie heeft alles te maken met spirituele visie, en verbinding als Adelaar voor je verschijnt is dat een bevestiging dat je op het juiste spirituele pad bent. Uilen aan de andere kant zijn de meest mysterieuze onder de raptors. Het zijn nachtdieren en hebben een ongelooflijk nachtzicht. De vogels kunnen ook hun kop 270 graden ronddraaien. Deze symboliek betekent diepe intuïtie en volledig bewustzijn van wat er gaande is op alle niveaus van het zijn. Ze hebben ook een sterke verbinding met het diepe vrouwelijke. Denk na over deze voordat u kiest voor de roofvogel die u wilt. Het toevoegen van uw keuze van muurschildering kan ook weerspiegelen wie je bent. Daarnaast heb je ook een prachtig focuspunt in je kamer waar je graag mee zult pronken bij je familie en vrienden. Gelukkig versieren!
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's