Vee

Vee is een hoofdbestanddeel van het menselijke dieet sinds de mensheid voor het eerst leerde voor dieren te zorgen en hun vlees als voedsel te eten. Er zijn praktisch meer dan een milLees meerjoen manieren om vlees en vee te bereiden voor culinaire consumptie. En elke dag worden er nog meer, vernieuwende manieren van koken uitgevonden. Photowall brengt hulde aan voedsel dat zo oud is als de tijd zelf in zijn prachtige collectie van canvasprints voor vee. Deze canvasprints op vee tonen de bijna eindeloze keuze aan vee dat beschikbaar is voor onze keukens. Hang een aantal van deze canvasprints van vee rond uw huis om u te herinneren aan de overvloed van de natuur. Plaats enkele van deze canvasprints van vee in uw keuken om u te inspireren tot het bedenken van steeds fantasierijkere gerechten die uw ogen strelen en uw smaakpapillen bevredigen. Een paar van deze dierenprints op canvas, strategisch geplaatst in de slaap- en speelhoekjes van uw kinderen, geven ze niet alleen kleur en urenlang amusement, maar dienen ook als een eerste kennismaking met de wereld van voedzaam eten. Maak van hen ambitieuze fijnproevers door hun verbeelding en creativiteit te prikkelen met deze dierenprints op canvas in uw woning. Laat deze dieren canvas prints een steunpilaar zijn in uw huis.

Duurzaam in vee canvas prints

Bijna negentig procent van de wereldbevolking eet dagelijks varkensvlees als hoofdbestanddeel van hun maaltijden. Alleen al bij het ontbijt is het onsterfelijke spek altijd de ster van elke tafel. Geen enkele chef-kok ter wereld, zijn strepen waardig, is niet in staat om minstens een dozijn gerechten met varkensvlees te bereiden. De varkensvleesindustrie is de basis van vele economieën over de hele planeet. Varkensbuiken worden zelfs verhandeld op de grondstoffenbeurs. Zo belangrijk is varkensvlees, niet alleen voor onze voeding maar ook voor de gezondheid van de handel. Photowall brengt hulde aan dit godsgeschenk van een schepsel met "Nosy", "Knorretje, Blauw Roze", en "Farm to Table II", in zijn verbazingwekkende collectie canvasafdrukken van vee. Deze bijzondere afbeeldingen in canvasprints voor vee zouden perfect zijn om uw recreatieruimte te sieren. Deze dieren canvas prints zullen een sfeer van vertrouwdheid en overvloed toevoegen aan uw speelruimtes. Deze canvasprints van vee in uw huis zullen u helpen om de volgende keer dat u een van uw sappige varkensvleesgerechten voor uw gezin bereidt, een gevoel van eerbied te hebben. Het zal u eraan herinneren om dit prachtige dier te bedanken voor zijn opoffering.

Verering in dieren canvas prints

De Michelinster is een onderscheiding die wordt uitgereikt door een zeer strikt genootschap van fijnproevers, die hem alleen toekennen aan de beste chefs en restaurants ter wereld. Het hebben van een Michelinster is het equivalent van het bezitten van een Congressional Medal of Honor in de militaire wereld. Eén ster betekent dat je een geweldige chef-kok bent, twee sterren dat je vaardigheid bijna buitenaards is, terwijl drie sterren een niveau van vaardigheid en talent is dat alleen is voorbehouden aan de goden. Photowall geeft je meer om te proeven met "Highland Cattle", "Sheep Bleat", en "Big Booty" in onze prachtige collectie van vee canvas prints. Deze canvasprints op vee laten de talloze soorten vee zien die uiteindelijk door mensen worden gedeeld tijdens het eten. Deze canvasprints met dieren vertellen ons ook dat eenvoudige basisproducten toch een sfeer van eetlust en overvloed kunnen creëren. Er is bijna geen bereiding zo eenvoudig dat ze niet een gevoel van gusto kan opwekken bij de mensen die eraan zullen deelnemen. Geef deze vee canvas prints een ereplaats boven op uw slaapgedeelte, en zorg altijd voor een huiselijke en warme sfeer in uw slaapkamer. U en uw dierbaren kunnen urenlang naar deze canvasprints van vee staren.

Gezellig en basic

Sinds de mens vlees op het vuur heeft leren leggen, heeft de culinaire wereld steeds creatievere methoden uitgevonden om voedsel op tafel te zetten. Van het gebruik van houtskool en hout om het vlees een bepaalde smaak te geven, tot het gebruik van verschillende soorten wijn bij het koken, tot het gebruik van kruiden en specerijen, er lijkt geen einde te komen aan de ontwikkeling en vooruitgang van de culinaire kunstvorm. In de moderne tijd is vuur niet de enige manier om voedsel te koken. Elektrische fornuizen hebben hun intrede gedaan in de keuken. Inductiekookplaten die gebruik maken van elektromagnetische energie besparen tijd en moeite bij het bereiden van maaltijden. En de laatste tien jaar wordt een apparaat, de sous vide, gebruikt om op lage, vaste temperaturen te koken, zodat de smaak van marinades en specerijen gegarandeerd behouden blijft. Koken met deze apparatuur verzekert u ook dat het vlees vork- mals is en gelijkmatig van binnen naar buiten gegaard. De mensheid heeft zeker een lange weg afgelegd van het spietsen van een stuk vlees aan een speer en het boven een open vuur te plaatsen. Deze afdrukken op canvas van vee zijn bedoeld om ons te herinneren aan de rijke geschiedenis en de grootse toekomst die ons op het gebied van voedsel te wachten staan.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.