Jonge olifantjes

Er is een gezegde dat een olifant nooit vergeet. In de Hindoe-religies lag de olifant bij de moeder van de weldra geboren prins Siddharta, die later zou veranderen in de Guatama-BoeddLees meerha. In de Verenigde Staten is de olifant het symbool voor de Republikeinse of Grand Old Party. En de grote animatormagnaat Walt Disney zelf had een olifantenkalf met de naam Dumbo als held in een van zijn meest geliefde films. Het olifantenkalfje is in veel culturen over de hele wereld een symbool van hoop voor de toekomst en herinnering aan het verleden. Photowall brengt hulde aan dit prachtige schepsel door het op te nemen in zijn collectie canvasprints met olifantenkalfjes. Deze hartverwarmende canvas prints doen het kind in ons allemaal herleven. Ze brengen ons terug naar een tijd toen de mens alle wezens die op deze aarde rondliepen vereerde. Ze herinneren ons er ook aan dat de olifant een van de meest liefdevolle en verzorgende dieren in de hele schepping is en dat een moeder net zo snel zou sterven voor een van haar kalveren in plaats van het in de steek te laten. Deze canvasprints met olifantenkalfjes zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren. En zouden een perfecte aanvulling zijn voor elke kamer in uw huis.

Erop uit in de natuur met olifantenkalfjes canvas afdrukken

Olifantenkalfjes wegen ongeveer 250 pond als ze worden geboren en zijn ongeveer een meter groot. Het is een bekend feit dat deze kalfjes direct na hun geboorte nog geen goed gezichtsvermogen hebben. Maar ze kunnen vertellen wie en waar hun moeder is door aanraking, reuk en geluid. Photowall eert deze schattige kleine wezens met hun "Moederschap", "Wee One", en "Beschermende Olifantenmoeder" afbeeldingen in hun collectie canvasprints van olifantenkalfjes. Deze prachtige beelden zouden heel goed passen in uw mini-bibliotheken en leeshoekjes, en zouden onmiddellijk het hart doen smelten van iedereen die ze bekijkt. Zet ze in je woonkamer om je het gevoel te geven dat je in de grote savannes van het wildste Afrika bent. Zet ze in de slaapkamer van je kind en voer mooie gesprekken met je kinderen over de liefde van een ouder voor haar kind. Deze eenvoudige kleine kerstbal van olifantenkalfjes canvasprints kan uw kind de waarde van toewijding en loyaliteit aan een familie bijbrengen zoals geen ander beeld dat kan. De stukken in onze canvasprints met olifantenkalfjes zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een educatief doel.

De liefde van een moeder in canvasafdrukken van olifantenkalfjes

Olifantenkalfjes blijven de eerste maanden in het wild meestal dicht bij hun moeder. Ze consumeren de melk van hun moeder voor ongeveer twee jaar, maar sommigen zijn bekend om dit langer te doen. Deze zuigelingen zijn het eerst, onwetend over het doel van hun slurf. Ze zuigen erop zoals een menselijke zuigeling op zijn duim zou zuigen om zichzelf te kalmeren. Rond de leeftijd van zes tot acht maanden krijgen deze schattige wezentjes langzaam door dat hun slurfjes in de eerste plaats dienen om te eten en te drinken. Photowall brengt deze wezens dichter bij uw harten en huizen met "Elefamily-zwart-wit", "A Giant Unity, zwart-wit", en "Sequence of Emotion, zwart-wit", in zijn collectie canvasprints van olifantenkalfjes. Deze zwart-witafbeeldingen zouden perfect passen tegen een strakke, witte muur of behang. Als accent in uw hal of op uw schoorsteenmantel zijn deze canvasprints met olifantenkalfjes ongeëvenaard. Ze brengen niet alleen stijl en elegantie in uw huis, maar geven u ook een gevoel van hoe het is om met deze prachtige dieren in de vrije natuur te leven.

In je hart

Zoals de meeste dieren blijft het vrouwtje haar hele leven bij de kudde, terwijl het mannetje op twaalf- tot veertienjarige leeftijd zelfstandig wordt. De kalfjes consumeren zo'n drie liter melk per dag en beginnen vast voedsel te eten als ze ongeveer vier maanden oud zijn. Maar een interessant feit over olifanten is dat zij melk consumeren tot zij ongeveer tien jaar oud zijn. Photowall toont deze prachtige wezens in hun natuurlijke habitat in de collecties "Tasty Leaves", "Elephant Storm", en "Elephant March" van deze olifantenkalfjes canvas prints. Ze bieden ook selecties voor uw kinderen zoals "Elephant Calf", "Elephant Calf Washing", en "Little Circus Elephant" in hun lijn van olifantenkalfjes canvas prints. Walt Disney's onsterfelijke Dumbo, die kon vliegen met zijn enorme oren, is waarschijnlijk het beroemdste olifantenkalf uit de geschiedenis. Zijn verhaal is keer op keer verteld in talloze speelfilms. Deze prachtige dieren hebben zeker een vaste plaats in ons hart veroverd. En nu kunnen ze veilig worden verankerd binnen de grenzen van onze huizen. Wacht dus niet langer en haal nu uw eigen collectie van deze fantastische canvasprints met olifantenkalfjes in huis.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's