Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Olifant Weg - Canvas print - Slaapkamer

167

motieven

Olifanten

Olifanten zijn iconische en brutale dieren die zich in de meest fenomenale landschappen ter wereld begeven. De spectaculaire aanblik van een kudde olifanten die rondstruint over de grLees meerassige Afrikaanse savanne of zelfs de semi-woestijnen van Azië is sierlijk afgebeeld op deze canvas prints. Hoewel omstandigheden niet altijd toelaten dat je de wereld doorkruist op zoek naar een gedenkwaardige mogelijkheid om verschillende olifantrassen in hun natuurlijke habitat te aanschouwen, kan een creatief vormgegeven canvas print je de unieke kans bieden de geweldige schoonheid van de olifant te ervaren, iedere keer dat je thuis naar je muur kijkt.

Realiseer je gewenste dierenthema

Olifanten zijn perfect om het dierenthema dat je zo graag ziet thuis verder uit te breiden. De buitengewone kenmerken van deze dieren worden op creatieve wijze benadrukt in de schilderijen die wij aanbieden. Of je liefde voor deze dieren nu geïnspireerd wordt door de stralend witte slagtanden of de spookachtige slurven, onze geïllustreerde composities zetten deze unieke eigenschappen van de olifant in de spotlight. Je kunt er ook voor kiezen canvas prints met verschillende olifantsoorten, zoals de Afrikaanse en Indiase, te combineren.

De schoonheid van olifanten waarderen

Als onderdeel van de Big Five hebben olifanten een unieke natuurlijke aantrekkingskracht. Waardeer de fenomenale schoonheid deze beesten door een creatief vormgegeven canvas print met daarop een olifant aan te schaffen en verschillende ruimtes in je huis ermee te decoreren. De keuze is uit realistische weergaven van olifanten en esthetisch gemanipuleerde illustraties geschikt voor woonkamers, slaapkamers en zelfs kinderkamers. De variëteit aan kleuren is zo breed dat je je er geen zorgen over hoeft te maken of de print wel bij de kleurthema’s in je huis past.

Blaas de vervagende herinnering aan je safari nieuw leven in

Neem, als je geheugen je in de steek lijkt te laten, een canvas print met olifantthema van Photowall. Een collectie vol canvas prints met olifantthema reconstueert op levendige wijze de herinneringen die je hebt aan je geweldige safari. Van esthetisch gemanipuleerde en met zorg ontworpen composities van één olifant alleen tot realistische waargaven van olifantenfamilies; helderder worden de herinneringen niet. De variëteit aan olifantenprenten vanuit verschillinde interessante oogpunten is precies goed om ieder aangenaam moment dat je waarschijnlijk gehad hebt tijdens je safari te reconstrueren.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.